Blog

Najbolji slučajevi iPhone SE novčanika 2021. godine

Za razliku od tipičnih slučajeva, slučajevi novčanika pobrali su veću zahvalnost i popularnost među korisnicima iPhonea. Kako je Apple objavio svoj najnoviji iPhone s malim ekranom na prvom godišnjem događaju 2016. godine, pravo je vrijeme za kupnju futrola za novčanike za iPhone SE.

Osim što štite vaš iPhone SE, futrole za novčanik važne su i za pohranu ostalih osnovnih stvari poput kreditnih kartica, debitnih kartica, socijalnih iskaznica, novčanica i ostalih raznih stvari. Ovdje navedene slučajeve vode vodeći proizvođači iPhone dodatne opreme u Sjedinjenim Državama. Materijal koji ide u izradu futrola za novčanik vrhunske je kvalitete, pa stoga lako može podnijeti sezonske hirovitosti.

1. ŠTIT

SHIELDON predstavlja futrolu za novčanik izrađenu od prave kože. Tipično su slučajevi novčanika glomazni, ali SHIELDON je izradio ovaj tanki poklopac s postoljem i držačem osobne iskaznice. Štoviše, postoji magnetno zatvaranje, koje štiti vaš iPhone SE.

SHIELDON je upotrijebio visokokvalitetnu pravu kravlju kožu za snagu, karakter i zrno. Osim čvrstoće, ova kožna futrola daje i luksuzni osjećaj kada iPhone držite u rukama. Prirodni materijal kože odvaja svaku futrolu od druge i dobit ćete jedinstvenu futrolu.

Cijena: 29,99 USD na Amazonu u vrijeme pisanja ovog članka.

Kupite ga na Amazon.com

2. i-Blason

i-Blason donosi hibridnu tanku futrolu za novčanik za vaš iPhone SE. Futrola vam omogućuje da sve držite na jednom mjestu; svoju osobnu iskaznicu, kreditne kartice i gotovinu možete pohraniti u utora predviđena u ovoj futroli za novčanik. i-Blason torbica za novčanik može se lako pretvoriti u torbu za postolje s različitim kutovima gledanja. Ova značajka omogućuje vam gledanje videozapisa i filmova na vašem iPhone SE u načinu rada bez ruku.

Cijena: 14,97 dolara na Amazonu dok ovo pišemo.

Kupite ga na Amazon.com

3. CM4

CM4 je još jedan slučaj novčanika koji nije folio i koji je ušao na ovaj popis. U futrolu se udobno čuvaju 3 kartice, uključujući kreditnu karticu, debitnu karticu ili osobne iskaznice; osim toga, možete pohraniti i nešto gotovine. Pogledajte onaj štitnik ravnog zaslona koji pruža ultimativnu zaštitu zaslona vašem iPhone SE. Kućište džepa možete jednostavno izvući jer se kućište može pohvaliti mekanom završnom obradom. Futrola za novčanik CM4 izrađena je od gume mekog dodira i vrhunske tkanine.

Cijena: 39,99 USD [31,99 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com

4. TORU

Ako se putujete, Toru torbica za novčanik vaš je savršen pratilac za zaštitu vašeg iPhone SE-a. Ovo kućište nudi dvoslojnu zaštitu s mat završnim slojem fleksibilnog TPU poklopca. Ne brinite zbog onih slučajnih šokova i padova na putu! Stražnji poklopac i utor za pohranu kartica izrađeni su od polikarbonata. Stražnji pretinac može pohraniti gotovinu, kreditnu karticu i osobne iskaznice. Upotrijebite postolje za gledanje filmova i videozapisa na vašem iPhone SE.

Cijena: 29,99 USD [14,95 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com

5. DOSTAVITI

AceAbove predstavlja torbicu novčanika od 100% prave kože za vaš iPhone SE. Ovaj je slučaj savršen spoj trendovskog i klasičnog dizajna. Doživite vrhunski osjećaj dodira dok držite ovaj slučaj u rukama. Prava koža futrole nježno štiti vaš iPhone od ogrebotina i šokantnih udaraca. Kućište je tako lijepo dizajnirano da vam svaki rez omogućuje ugodan pristup odgovarajućim funkcijama. Na ulošku su dva utora za kartice; tamo možete sigurno pohraniti svoju osobnu iskaznicu i kreditnu karticu.

Cijena: 59,99 USD [20,90 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga na Amazon.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found