Blog

Coolmuster Android Assistant za Mac i Windows

U ovom brzom digitalnom svijetu pametni su telefoni postali prijeko potrebni. Od dopuštanja da se odmah povežemo s prijateljima i sljedbenicima do pomaganja u upravljanju poslovanjem izravno na dohvat ruke, koriste se u razne svrhe. Dovoljno su mali da se lako uvuku u naš maleni džep i dovoljno veliki da mogu pohraniti mnoštvo podataka.

S pravom kažu, "S velikom moći dolazi i velika odgovornost." Sve tone podataka koje pohranjujemo na našem mobilnom uređaju nisu imune na uništavanje. Stoga je važno pružiti važnim datotekama dodatnu zaštitu kako bi ih zaštitili od nesreće.

Upoznajte Coolmuster Android Assistant. Android upravitelj datoteka je sve što biste željeli ugodno izraditi sigurnosnu kopiju, vratiti i upravljati datotekama sa željenim štihom. Pa, koliko je pouzdan Android asistent i zaslužuje li ga pogledati ili ne?

Coolmuster Android pomoćnik za Mac / Windows

Iako sam odani iOS korisnik već nekoliko godina, volim stavljati svoje najnovije Android uređaje kako bih se sinkronizirao s ekosustavom. Zbog toga sam vlasnik gotovo svih Android telefona o kojima se najviše govori, poput OnePlus 3. Isprobao sam Android Assistant za Mac i dobro ga testirao kako bi testirao njegovu funkcionalnost.

Napravite sigurnosnu kopiju i vratite svoj Android uređaj pomoću Coolmuster Android Assistant za Mac

Po meni se ono što se ističe kod ovog softvera za upravljanje Androidom za Mac jest sposobnost izrade sigurnosnih kopija i vraćanja funkcija bez problema. Uz uredno korisničko sučelje i značajke jednostavne za upotrebu, djeluje učinkovito i omogućuje vam sigurnosnu kopiju fotografija, videozapisa, SMS-a, kontakata, glazbe, aplikacija itd.

Korak 1. Spojite uređaj na Mac / Windows.

Bilješka:

  • Provjerite jeste li omogućili USB ispravljanje pogrešaka na Android telefonu. Na pametnom telefonu ili tabletu sa sustavom Android 6.0 ili novijim otvorite Postavke → O uređaju → Informacije o softveru → Brzo uzastopno dodirnite Broj gradnje → Natrag → Opcije za programere, a zatim ga uključite
  • Na Androidu 4.2-5.1 otvorite Postavke → O uređaju → Brzo uzastopno dodirnite Broj gradnje → Natrag → Opcije za programere, a zatim ga uključite

Korak 2. Pokrenite softver, a zatim odaberite Super Tool.

Korak # 3. Na kraju kliknite opciju Sigurnosna kopija ili Vrati.

Nakon što odaberete gumb Sigurnosna kopija, odaberite vrste datoteka, a zatim ih napravite na sigurnosnoj kopiji.

Nakon što odaberete opciju Vrati, odaberite datoteke sigurnosne kopije i vratite ih.

Prenesite fotografije i videozapise ili bilo koje druge datoteke s Android uređaja na računalo

Nakon što povežete uređaj s računalom, pokrenite Android alat za prijenos datoteka. Počet će skenirati uređaj i prikazivati ​​podatke na vašem Androidu u različitim kategorijama kao što su Video, Glazba, Knjiga, Kontakti itd.

Možete otvoriti svaku karticu da biste pregledali sadržane datoteke. Zatim trebate označiti datoteke koje želite premjestiti na računalo. Na kraju kliknite gumb "Izvezi".

Smart Desktop SMS i Kontakti Manager

Jedna od najznačajnijih značajki ovog alata za prijenos datoteka Androida je sposobnost omogućavanja jednostavnog upravljanja kontaktima. Pomoću ovog praktičnog softvera možete brzo dodati nove kontakte i izbrisati one suvišne koji vam više nisu potrebni izravno s vašeg Maca.

Osim toga, omogućuje vam i uređivanje postojećih kontakata kako bi se održali racionaliziranima ili spriječilo duplicirane kontakte da ne pretrpaju vaš adresar.

Android Assistant za Mac omogućuje vam izvoz oporavljenih tekstualnih poruka i kontakata. Zatim ih možete sigurnosno kopirati kao formate za čitanje i ispis, uključujući .txt, .html ili .vcf itd.

To nije sve; softver vam također omogućuje slanje grupnih tekstova. Dakle, ako ste tražili koristan alat koji će vam olakšati slanje tekstualne poruke više ljudi, ovaj može savršeno obaviti posao.

Zgodan upravitelj aplikacija

Alat Mac može vam omogućiti odabir i preuzimanje aplikacija na vašem Android uređaju. Možete bez napora sigurnosno kopirati sve svoje aplikacije kako ih nikada ne biste izgubili. Štoviše, imate i mogućnost instaliranja i deinstaliranja aplikacija putem Mac računala jednim klikom.

Upravitelj medija

Android Assistant je također intuitivan upravitelj medija. Softver automatski analizira memoriju vaših uređaja i pronalazi svu glazbu i videozapise kako biste ih mogli prenijeti na računalo.

Jedna važna značajka ovog softvera je da medij prenosi velikom brzinom. Tijekom postupka prijenosa nema gubitka kvalitete.

Izuzetno sigurno

Još jedna značajna značajka ovog softvera za upravljanje Androidom je ta što je izuzetno siguran. Pruža potpunu sigurnost svim vašim podacima. Što je još važnije, softver koristi protokol samo za čitanje, tako da se svi podaci prenose naprijed-nazad uz željenu sigurnost i da se tijekom postupka ništa ne izgubi.

Široka kompatibilnost

Softver Mac kompatibilan je sa širokim rasponom Android uređaja, uključujući HTC, Samsung, Motorolu, Sony, ZTE, LG, HUAWEI i druge. Osim toga, podržava i stariju verziju Android OS-a poput 5.0 Lollipop.

Cijene

Alat za prijenos datoteka dostupan je za Mac s OS X 10.7 ili novijim (dostupan i za Windows 10/8/7 / Vista / XP).

Trenutno je softver dostupan za 25,95 USD za jednogodišnju licencu za jedno računalo, dok je doživotna licenca za jedno računalo dostupna za 35,95 USD. Također postoji mogućnost nabavke softvera za više računala s jednogodišnjom ili doživotnom licencom.

Budući da je softver dostupan i za besplatno probno razdoblje, možete ga isprobati prije nadogradnje na premium verziju.

Preuzmite Coolmuster za Windows

Preuzmite Coolmuster za Mac

Donja linija

Pronašao sam Coolmuster Android Assistant do maksimuma. I u pogledu funkcionalnosti i pouzdanosti, dobro je djelovao u skladu sa zadatkom. Ako ste korisnik Androida i tražite učinkovit alat za ne samo elegantno upravljanje aplikacijama, medijima i datotekama, već im i pružanje željene zaštite, ne biste trebali propustiti.

Obavijestite me što mislite o ovom Android alatu za prijenos datoteka? Želite li ga koristiti da bi vaše datoteke bile savršeno organizirane i sigurne?