Blog

Najbolje aplikacije za roditeljski nadzor za iPhone i iPad u 2021. godini

Bilo za komunikaciju, zabavu, igre, učenje ili internetske tečajeve, većina djece danas posjeduje mobitele ili tablete. Ovaj jednostavan pristup i produženo vrijeme prikazivanja stavili su skrbnike pod veći pritisak. Sada moraju osigurati da su mladi zaštićeni od štetnih učinaka tehnologije. I dok Apple ima neke ugrađene značajke roditeljskog nadzora, ove najbolje aplikacije za roditeljski nadzor za iPhone i iPad daju vam mnogo više alata za nadgledanje i zaštitu vaše djece. Provjerimo.

 1. Google Family Link za roditelje
 2. OurPact - aplikacija za roditeljsku kontrolu
 3. Obitelj Norton za roditelje
 4. Kidslox
 5. Kaspersky sigurna djeca
 6. Špijunski
 7. Pametna obitelj Verizon
 8. FamiSafe
 9. mSpy Tracker Pronađite obiteljski telefon
 10. Mobicip
 11. Aplikacija za roditeljsku kontrolu Qustodio
 12. Kora - roditeljski nadzor

1. Google Family Link za roditelje

Googleovo rješenje za alat za roditeljski nadzor prilično je slično Appleovom vremenu zaslona. Možete osigurati da vaše dijete pristupa samo odgovarajućem sadržaju. I dubinski pratite vrijeme njihovog zaslona.

Pogledajte koje se aplikacije koriste i koliko dugo. Iako ne predstavlja vrhunske značajke, pruža izvrsnu besplatnu opciju ako roditelji koriste Android uređaj.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. OurPact - aplikacija za roditeljsku kontrolu

OurPact ima mnoštvo roditeljskih funkcija praćenja, od tragača za djecom, GPS lokatora do blokade teksta, aplikacije i web stranice. I premda je za početak pomalo složen, omogućuje vam besprijekorno upravljanje vremenom i lokacijom zaslona vaše obitelji nakon što se objesite.

Ostale vitalne značajke su geofenciranje, upozorenja o novim aplikacijama, x-rating bloker sadržaja, Find My Family i zakazivanje vremena upotrebe.

Cijena: Besplatno (OurPact Plus - 1,99 USD i Premium - 6,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Obitelj Norton za roditelje

Možda vam je poznata ova marka po proizvodnji nevjerojatnog antivirusnog softvera. Program Norton Family Premier jednako je sjajan za ograničavanje i praćenje djetetovog ponašanja na mreži.

Ponosi se opsežnim i strogim web nadzorom. Što je lijepo, ako ne želite potpuno blokirati web stranicu, Norton će izdati upozorenja, tako da dijete zna da mora biti oprezno.

Cijena: Besplatno (godišnji plan - 49,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Kidslox

Kidslox, koji preporučuju stručnjaci za roditeljstvo, nudi pokrivenost na više platformi. Dijete možete daljinski nadzirati na iPhone, iPad ili Android mobilnim uređajima, do 10 uređaja odjednom.

Najbolji dio je što dodirom gumba možete prebacivati ​​između neograničenog "Roditeljskog načina rada", prilagođenog "Dječjeg načina rada" i potpuno ograničenog "Način zaključavanja".

Cijena: Besplatno (Premium počinje od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Kaspersky sigurna djeca

Kaspersky-ova dječja aplikacija uključuje razne značajke nadzora, dizajnirane posebno za pomoć roditelja. Ima alate za upravljanje i nadgledanje vremena upotrebe zaslona, ​​geofenciranje i blokiranje neprimjerenog sadržaja.

Osim toga, dobivate upozorenja u stvarnom vremenu i detaljna izvješća o aktivnostima vašeg djeteta. Tako ih možete svaki put zaštititi od bilo kakve štete.

Cijena: Besplatno (godišnja pretplata počinje od 10,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Špijun

Možda je malo podmukliji od ostalih na našem popisu, jer može nadgledati i pratiti dijete bez njihove najave. Točno, Špijun se može sakriti u uređaju i proslijediti skrbniku informacije koje trebaju znati.

Špijun se može pohvaliti prilično opsežnim popisom značajki; može vam pomoći u praćenju poziva, iMessagea, aktivnosti na društvenim mrežama, aplikacija, povijesti preglednika, lokacije i geo-ogradnje i kontakata na uređaju.

Cijena: Besplatno (pretplata počinje od 49,99 USD mjesečno)

preuzimanje datoteka

7. Pametna obitelj Verizon

Aplikacija Smart Family omogućuje vam potpunu kontrolu nad djetetovim mobitelom, od praćenja njegovog položaja, blokiranja aplikacija i web stranica, praćenja tekstova i povijesti poziva, do privremene pauze na Internetu.

Također možete zakazati upozorenja za lokaciju njihova uređaja, tj. Dobiti upozorenja kad dođu ili napuste određeno mjesto, poput kuće, škole ili prakse.

Cijena: Besplatno (pretplata - 4,99 USD mjesečno)

preuzimanje datoteka

8. FamiSafe

Obuhvaćen značajkama kao što su praćenje lokacije, geofenciranje, nadgledanje aplikacija, filtriranje web sadržaja i daljinsko upravljanje vremenom zaslona, ​​FamiSafe omogućuje roditeljima da pažljivo prate svoju djecu.

Jedna zanimljiva značajka aplikacije je da možete koristiti vrijeme upotrebe zaslona i kontrolu aplikacije u kombinaciji s geofencingom. Dakle, uređaj ili određene aplikacije vašeg djeteta mogu se blokirati u skladu sa zonama, poput škole, igrališta ili prakse.

Cijena: Besplatno (članstvo započinje - 9,99 USD do 59,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. mSpy Tracker Pronađite obiteljski telefon

Ako ne preferirate roditeljstvo u stilu helikoptera i samo trebate osigurati sigurnost svog djeteta, mSpy je možda aplikacija za vas. Može istodobno pratiti do 10 uređaja, ne samo vaše djece; ova aplikacija može pratiti vašu cijelu obitelj.

Aplikacija sadrži GPS tracker za mobitele u stvarnom vremenu, povijest lokacije do 3 mjeseca, neograničena upozorenja za geofenciranje, pa čak i gumb za paniku u hitnim slučajevima. Dodatne pojedinosti potražite u našem detaljnom pregledu mSpy iOS aplikacije.

Cijena: Besplatno (članstvo započinje od 9,99 USD)

Isprobaj

10. Mobicip

Ono što Mobicip čini posebnim je nagrađivani internetski filtar. Aplikacija koristi dobni filtar koji se može postaviti na strogu, umjerenu ili zrelu razinu.

I ne samo pojedinačne web lokacije ili aplikacije; omogućuje vam blokiranje sadržaja prema kategorijama. Ako vaše dijete pokuša pristupiti bilo kojem ograničenom sadržaju, na vaš će se uređaj odmah poslati upozorenje.

Cijena: Besplatno (članstvo započinje s 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. Qustodio Parental Control App

Od izgleda do značajke, Qustodio je jednostavna, ali učinkovita aplikacija za roditeljski nadzor. Koristi sigurnu VPN tehnologiju za nadzor web stranica i blokiranje neprikladnih web stranica.

Dalje, svakodnevno šalje podatke o pregledavanju weba s iOS uređaja vašeg djeteta na vašu pristiglu poštu. Također možete kontrolirati vrijeme upotrebe i postaviti raspored ili kvotu na uređajima svog djeteta.

Cijena: Besplatno (košta 54,99 USD godišnje za do 5 uređaja)

preuzimanje datoteka

12. Kora - roditeljski nadzor

Bark nudi sveobuhvatan pristup roditeljskoj kontroli. Omogućuje vam nadgledanje i upravljanje sadržajem, vrijeme upotrebe i filtriranje web stranica.

Aplikacija prati djetetove tekstove, e-poštu, YouTube, platforme društvenih medija i 30+ aplikacija za internetsko nasilje i probleme sa sadržajem za odrasle. Roditelji će primiti upozorenja samo kad se uoči problem.

Dakle, skrbnici nemaju puni pristup svemu, već samo moćnim stvarima o kojima bi možda trebali znati.

Cijena: Besplatno (pretplata počinje od 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

Aplikacije za roditeljsku kontrolu koje pomažu u zaštiti djece na mreži!

Aplikacije za roditeljski nadzor izvrstan su način za nadgledanje upotrebe djetetovog uređaja i postavljanje nekih osnovnih digitalnih pravila. No, uz takve aplikacije, savjetujemo i da razgovarate sa svojom djecom, posebno s tinejdžerima, i naterate ih da shvate negativne učinke Interneta.

Pokažite im prava ‘i nepravde’, kako bi se znali zaštititi i sami. Nadam se da bi naš popis mogao pomoći. Podijelite s nama svoja stajališta, kritike i prijedloge u odjeljku za komentare u nastavku.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Sigurnosne aplikacije za iPhone i iPad
 • Dječje aplikacije za iPhone i iPad
 • iPhone i iPad kodiranje aplikacija za djecu
 • Dr.Fone - virtualno mjesto: lažna GPS lokacija na iPhoneu