Blog

Najbolje Touch ID i Face ID aplikacije za iPhone aplikacije 2021. godine

Iako većina iOS aplikacija radi s Touch i Face ID-om, ne koriste sve prednosti biometrijske provjere autentičnosti. Zar ne bi bilo bolje kada biste mogli zaključati sve svoje omiljene aplikacije, pa čak i zaštititi zidom neke svoje osobne podatke pomoću tehnologije prepoznavanja lica ili skeniranja otiska prsta?

Koliko mogu reći, većina korisnika bi pohvalila ovu ideju. Napokon, tko ne bi želio zaštititi aplikacije koje se bave porezom, bankama, fotografijama i zaporkama?

Nakon što sam okrenuo mnoge mogućnosti, poredao sam neke od najboljih aplikacija koje koriste Face ID i Touch ID. Dakle, ako ste u potrazi za aplikacijama koje vam omogućuju da na najbolji način iskoristite biometrijsku provjeru autentičnosti, vrijedi ih pogledati!

1. WhatsApp

WhatsApp - najpopularnija aplikacija za razmjenu poruka na svijetu - upravo je ažuriran kako bi ga korisnici mogli zaključati na iPhoneu koristeći Face / Touch ID. Ako želite osigurati dodatni nivo zaštite za svoje poruke ili podatke koje dijelite, zaista biste cijenili ovu funkciju.

Govoreći o nekim urednim značajkama ove aplikacije, omogućuje vam postavljanje cool statusa koji automatski nestaje nakon 24 sata. A s tonom GIF biblioteke u ponudi, omogućuje vam izražavanje osjećaja na zabavan način.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Apple Notes

Apple Notes prilično dobro funkcionira i sa tehnologijama skeniranja otiska prsta i prepoznavanja lica. Ovu funkciju možete iskoristiti za zaključavanje osobnih bilješki. Stoga, ako netko želi pristupiti vašem osjetljivom dokumentu, mora se potvrditi.

Aplikacija dionica ima previše dobrih stvari u rukavu. Ako ih tek trebate otkriti, slijedite ovaj opsežni vodič s 20 savjeta i trikova.

3. Značajnost

Za mene je Notability daleko aplikacija koja najviše bilježi za iPhone i iPad. Aplikacija ima širok raspon značajki koje će vam omogućiti da razmislite o svojim mislima ili skicirate svoju maštu.

A ako svoje projekte želite zaštititi, to vam također omogućuje zaključavanje pomoću Apple-ove tehnologije biometrijske provjere autentičnosti kako biste spriječili neovlašteni pristup.

Osim sigurnosti, značajka Notability omogućuje vam stavljanje dvije odvojene stranice jednu do druge, tako da možete lako pregledati stvari koje morate uključiti na svoj kontrolni popis. Još je bolje što možete iskoristiti tintu za elegantno pisanje pomoću Apple Pencil na iPadu.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

4. Dropbox

"Dropbox" je dobro poznata usluga u oblaku koja podržava gotovo sve platforme. Omogućuje dijeljenje datoteka i upravljanje bez muke.

Zahvaljujući značajci suradnje, ova aplikacija osigurava vam maksimalnu lakoću rada sa suigračima.

Ugrađeni skener dokumenata možete koristiti za pretvaranje bilješki, bijelih ploča i ostalih stvari u PDF-ove. Neka neke vaše datoteke budu dostupne izvan mreže kako vaš posao nikad ne bi prestao.

Osim upravljanja datotekama, na ovu aplikaciju možete staviti i štit tako da vaše datoteke imaju potrebnu zaštitu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. 1Password

"1Password" nesumnjivo je najbolji upravitelj lozinki za iOS. Aplikacija ne samo da sigurno čuva vaše kodove, već vam omogućuje i jednostavnu prijavu u aplikacije i web lokacije pomoću automatskog popunjavanja.

Možete stvoriti mnogo trezora i održavati svoje podatke organiziranim uz pomoć oznaka i favorita. Uz iCloud sinkronizaciju, ovaj upravitelj lozinki sinkronizira vaše podatke na svim uređajima. Osim toga, moći ćete ga otključati i pomoću sigurne Appleove tehnologije biometrijske provjere autentičnosti.

Cijena: Besplatna proba (mjesečna pretplata: 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Evernote

Ako želite sve-u-jednoj aplikaciju za bilježenje i upravljanje zadacima, "Evernote" bi trebao biti pravi put. Ono što mi se učini pohvalnim u ovoj aplikaciji je mogućnost hvatanja misli u nekoliko formata poput teksta, PDF-a, videozapisa i još mnogo toga. Možete napraviti obveze i posao obaviti na vrijeme.

Koristite super praktične alate za bilježenje fotografija i dijeljenje projekata s prijateljima kako biste zajedno na njima radili. A ako mislite da vašim bilješkama treba malo privatnosti, značajka zaključavanja uvijek je tu za vas.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Amazon

Sve što želite kupiti, Amazon bi vam trebao biti na vrhu radara. Ova je aplikacija za kupovinu postala jedan od prvih izbora na platformama.

S mnoštvom popusta i ekskluzivnih ponuda znači da je stvarno teško gledati dalje. Još bolje, možete idealno postaviti Amazon da spriječi bilo koga da baci pogled na vaš račun i narudžbe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. PayPal

“PayPal” ovdje ne treba predstavljati, zar ne? Aplikacija olakšava slanje i primanje novca. Zahvaljujući tehnologiji sigurnog šifriranja, čuva vaše povjerljive podatke.

Uz to, podrška za biometrijsku provjeru autentičnosti i dvofaktorsku provjeru autentičnosti osiguravaju potpunu kontrolu nad vašim podacima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Dashlane

Još jedan popularni upravitelj zaporki koji besprijekorno radi s Appleovim tehnologijama biometrijske provjere autentičnosti! Nudi snažan štit za sve vaše osjetljive podatke i omogućuje vam sigurnu i brzu prijavu na web stranice i u aplikacije.

Aplikacija pazi na vaš račun i ujedno ga štiti. Štoviše, pomoću nje možete brzo uočiti slabe lozinke i s lakoćom ih zamijeniti.

Cijena: Besplatno probno razdoblje (1 godina - 59,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Dokumenti Readdlea

Ako vam je upravljanje datotekama bila bolna vježba, Documents by Readdle je ono što biste trebali koristiti da biste preuzeli kontrolu nad njima. Jedna od značajnih značajki ove učinkovite aplikacije za upravljanje datotekama je integracija s mnogim uslugama u oblaku kao što su Dropbox, iCloud, Google Drive i još mnogo toga.

Kao rezultat toga, možete bez problema raditi na datotekama spremljenim u oblaku, bez potrebe za preuzimanjem. Također vam omogućuje čitanje i bilješke PDF datoteka.

Štoviše, moći ćete ga staviti i na popis za ne-ulazak, tako da nitko neće moći naletjeti na vaše podatke bez vašeg klimanja glavom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sljedeće su aplikacije imale potpunu podršku za Touch ID i Face ID ...

Mnoge popularne aplikacije tek trebaju u potpunosti podržavati Face / Touch ID. Volio bih da su se ukrcali prije nego kasnije.

 • Facebook
 • Cvrkut
 • Snapchat
 • Instagram
 • iOS Health aplikacija
 • Facebook Messenger
 • Google vožnja
 • Aplikacija prečaca
 • Aplikacija Apple Mail i Fotografije
 • Aplikacija Apple Messages
 • Aplikacija Google fotografije
 • Gmail
 • Jedna nota

Koji je vaš odabir?

Koje su vaše omiljene aplikacije koje savršeno rade s tehnologijama prepoznavanja lica i skeniranja otiska prsta na iOS uređajima? Bilo bi sjajno znati imena svojih odabira. Uz to, recite nam nešto o aplikacijama za koje želite da prije nego kasnije dobiju punopravnu podršku za biometrijsku provjeru autentičnosti.

Voljeli biste pogledati i sljedeće postove:

 • iOS 13 Značajke Popis želja
 • Najbolje aplikacije za upravljanje datotekama za iPhone i iPad
 • Aplikacije kalendara za iPhone i iPad