Blog

Kako promijeniti zemlju i jezik na Amazonu na iPhoneu i iPadu

U potrazi ste za lijepim kućištem za svoj pametni telefon na Amazonu. Dok provjeravate značajke i recenzije, smatrate da bi bilo bolje da postoji opcija za promjenu zemlje i jezika u aplikaciji Amazon na iPhoneu ili iPadu. Kako biste to učinili?

Amazon vam omogućuje promjenu zemlje i jezika. Na primjer, ako živite u Kanadi, ali francuski je vaš materinji jezik i stoga vam je prikladniji od engleskog; moći ćete ga koristiti u toj zemlji. Dopustite mi da vam pokažem kako to funkcionira!

Kako promijeniti zemlju i jezik u aplikaciji Amazon na iPhoneu i iPadu

Bilješke:

  • Trenutno Amazon podržava samo nekoliko jezika poput kineskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, portugalskog, španjolskog
  • Neke od zemalja koje podržava - Kanada, Indija, SAD, Velika Britanija, Brazil, Kina, Francuska, Njemačka, Japan, Italija, Španjolska, Meksiko itd.

Korak 1. Pokreni Aplikacija Amazon na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Zatim dodirnite izbornik gumb u gornjem lijevom kutu.

Korak # 3. Sada trebate dodirnuti Postavke.

Korak # 4. Sljedeće dodirnite Zemlja i jezik pod Postavkama.

Korak # 5. Dodirnite strijela pored svoje zemlje.

Korak # 6. Odaberite svoj željeni zemlja. U ovom testu ću odabrati Ujedinjene države.

Korak # 7. Sada dodirnite strijela pored Jezika.

Korak # 8. Dalje ćete vidjeti Jezici trenutno podržan u NAS. Trenutno vam Amazon omogućuje upotrebu španjolskog jezika u SAD-u. Odaberite podržani jezik.

Ako ovaj jezik nije podržan u zemlji koju ste odabrali, prikazat će vam ime zemalja za koje je dostupan.

Korak # 9. Napokon, dodirnite Gotovo potvrditi.

To je to! Sada možete pretraživati ​​Amazon na jeziku koji ste upravo odabrali. Osim cijene, sav sadržaj pretvorit će se u odabrani jezik.

Donja linija

To je vrlo korisna značajka; posebno za one ljude koji žive daleko od svoje zemlje. Amazon prema zadanim postavkama postavlja jezik podržan u državi u kojoj živite. Ali s opcijom odabira željene države i jezika, imate potrebnu pogodnost za pretraživanje predmeta na jeziku koji vam odgovara.

Jedini je problem što vam Amazon trenutno omogućuje upotrebu samo odabranog jezika u nekoj zemlji. Volio bih da je to ograničenje uklonilo u budućnosti. Što misliš?

Možda biste željeli na brzinu pogledati: najbolje aplikacije za kupnju i najbolje aplikacije za kupone za iPhone.