Blog

Najbolje iPad aplikacije za crtanje za umjetnike 2021

Pregledali smo neke od najcjenjenijih aplikacija za crtanje na iPadu (za djecu). Postoji jednako veliko i uspješno tržište aplikacija za crtanje za profesionalne umjetnike. Ove iPad aplikacije za crtanje, izrađene do savršenstva, mogu pomoći umjetnicima svih vrsta: bilo da su digitalni, tiskani, logotipi ... kako god im rekli. Bez obzira počinjete li učiti više o umjetnosti ili pokušavate pronaći onu posebnu aplikaciju koja će vam pomoći da svoju umjetnost podignete na sljedeću razinu, deseci će vam aplikacija pomoći.

# 1. Colorfy: bojanka

Dvije su glavne značajke koje želim vidjeti u svojoj omiljenoj aplikaciji za crtanje: dostupnost širokog raspona četkica i gigantska kolekcija slika za crtanje. A Colorfy je označio oba ova okvira.

Besplatna verzija aplikacije nudi više od 1000 slika za slikanje. Od prekrasnih mandala, cvjetnih, do poznatih slika, nudi široku paletu fotografija za crtanje. Odaberite između nekoliko vrsta četkica s naprednim efektima za ukrašavanje vaših kreacija.

Nevjerojatna AR virtualna galerija omogućuje vam vizualizaciju crteža u stvarnom svijetu. Nadalje, također se možete pridružiti široj zajednici za pregled i dijeljenje crteža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Autodesk SketchBook

To je od ljudi iz Autodeska, tako da znate da je to kvalitetna aplikacija. SketchBook je izgrađen / pokrenut na istom grafičkom mehanizmu koji pokreće aplikaciju za radnu površinu. Ova aplikacija donosi podršku za više dodira kao nijedna druga, sa setom alata koji je zavidan. Profesionalni umjetnici mogu stvoriti čuda pomoću ove aplikacije i prenijeti ih / podijeliti izravno na razne usluge (uključujući deviantART).

SketchBook dolazi s ogromnom knjižnicom četkica. Aplikacija će vam također omogućiti da snimate svoje umjetničke sesije kako biste ih kasnije mogli kombinirati u time-lapse videozapise. Prilagodljivi alati za ravnala i elipsu omogućuju vam postavljanje preciznih linija s optimalnom lakoćom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Adobe Illustrator Draw

Adobe Illustrator Draw jedna je od najboljih aplikacija za skiciranje umjetnika. Omogućuje vam zumiranje do 64x kako biste oživjeli svoju umjetnost. Pomoću ove aplikacije moći ćete skicirati s pet različitih savjeta olovke.

Zahvaljujući podesivoj neprozirnosti, boji i veličini, svoje ćete remek-djelo u potpunosti ukrasiti. Aplikacija također radi s brojnim slojevima za crtanje i slikama. Dobivate potpunu slobodu preimenovanja, podešavanja, dupliciranja i spajanja svakog sloja. Štoviše, kompatibilan je s više olovki. Adonit, Wacom, Apple Pencil i Pencil sa 53, itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Rad FiftyThree

The paper by 53 široko je popularna aplikacija za iPad. Iako je riječ o besplatnoj aplikaciji, morate izvršiti nekoliko kupnji putem aplikacije kako biste svoj set alata ispunili potrebnim četkama, alatima, paletama i još mnogo toga. No, učinili to ili ne, čim započnete koristiti papir, znate da u ruci imate nevjerojatnu iPad aplikaciju za crtanje.

Papir dobro organizira vaše stvari. Izvrsno je za skiciranje ideja, a zatim njihovo dodatno pročišćavanje kako biste dodali malo boje i teksture. Također je super za brzi koncept logotipa do profinjenog umjetničkog djela koje zapravo možete prikazati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Skice Tayasuija

Tayasui Sketches je prekrasna, predivno minimalna aplikacija za crtanje za iPhone i iPad. Verzija za iPad, koju smo isprobali, bila je zaista fantastična za skiciranje ideja, fino bojanje i izvoz. Najbolja stvar kod Tayasui Sketches je što je prilično jednostavan za upotrebu, uglavnom zahvaljujući urednom korisničkom sučelju i jednostavnim, ali vrlo učinkovitim značajkama.

Tayasui Sketches omogućuje vam korištenje slojeva za eksperimentiranje sa svojim umjetničkim djelom. S nesumnjivo minimalnim, ali profinjenim setom četkica (koji se može proširiti kupnjom u aplikaciji) možete započeti sa skicama olovke i prijeći na vodene boje i još mnogo toga. Aplikacija ima neku vrstu čarobnog osjećaja minimalizma što je čini još privlačnijom za umjetnike.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Crtanje

Crtaći stol je mjesto gdje ćete savladati slikanje, crtanje, skiciranje i šaranje. Ono što ovu aplikaciju čini tako zapanjujućom je širok raspon alata koji vam omogućuju izvrsno ukrašavanje vaših kreacija. Iskoristite 3D četke, velik broj naljepnica i žigova kako biste svoju umjetnost učinili očaravajućom.

Uz pomoć vrlo funkcionalnih alata poput olovke, olovke, označivača dobit ćete idealnu naredbu za skiciranje. Također ima efekte poteza četkom uživo koji vam omogućuju da vaše fotografije učinite privlačnijima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Nastavite dalje

Procreate tvrtke Savage Interactive vodeća je u industriji kada je u pitanju iPad aplikacija za crtanje. Jedna je od najboljih aplikacija za iPad za umjetnike koji žele stvoriti impresivno umjetničko djelo. Značajke poput 250 razina poništavanja i ponavljanja, funkcionalnost automatskog spremanja, napredni brzi izbornik i nekoliko vrlo korisnih alata čine ovu aplikaciju obaveznom za kreativne ljude.

Postoji 128 impresivnih četkica koje vam omogućuju besprijekorno dizajniranje nevjerojatne umjetnosti. Dvostruko teksturirani sustav četkica pruža vam više smisla. Štoviše, možete bez napora izoštriti, dodati buku, pa čak i odabrati više slojeva kako biste oživjeli svoju kreativnost.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

# 8. Klub za skice

Sketch Club je čista zabava za upotrebu. Opremljen raznim alatima, pruža bogato iskustvo skiciranja. Sadrži filtre slojeva koji vam omogućuju podešavanje boja, šuma, vinjete, zamućenja itd.

Aplikacija omogućuje upotrebu do 64 sloja. Imate potrebnu slobodu za fino podešavanje svakog sloja prema potrebi. Nadalje, postoji mnoštvo tema u boji koje možete konfigurirati da uljepšaju svoje skice aplombom.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

# 9. Doodle Art

Doodle Art dragulj je za kreativne ljude. Aplikacija je sjajna za skiciranje, slikanje i crtanje. Sadrži sve vrste boja za crtanje nevjerojatne umjetnosti.

Za svaki slučaj želite nešto uzbudljivije, imate mogućnost prilagodbe i boje. Ovisno o vašim zahtjevima, promijenit ćete stranu četke, kao i postavke neprozirnosti. Pruža 200 naljepnica besplatno. Kupnjom putem aplikacije osnažit ćete ovu aplikaciju kako bi zadovoljila vaše potrebe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. Inspire Pro

Inspire Pro je vjerojatno jedina aplikacija koju biste trebali crtati, skicirati i slikati. Ako bih to jednostavno opisao, trebao bih reći da Inspire Pro ima sve što umjetniku treba. Značajke uključuju širok raspon stilova četkica s puno prilagodbi i kontrole. Inspire Pro omogućuje vam prilagodbu samog korisničkog sučelja kako bi udovoljio vašim zahtjevima.

Sadrži čak 80 visokokvalitetnih četkica poput krede i tekstura, uljane boje, zračnih četkica, osnovnih oblika iz kojih možete izabrati. Još 70 briljantnih četkica podijeljeno je u sedam kompleta Složenih oblika, Sprej za bojenje, Sprej itd. Kistovi s dvostrukom teksturom nude vam više praktičnosti za skiciranje sa željenim učinkom. Još bolje, omogućuje vam pripremu platna bilo koje veličine do 16K.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

Odjava

Koju ste od ovih aplikacija izabrali da svojoj kreativnosti pružite lijepa krila i zašto? Postoji li neka aplikacija koju želite uključiti u ovu aplikaciju? Neka vaše dragocjene povratne informacije naiđu.

Iako su sve ove aplikacije prilično impresivne i vrijedi ih pogledati ozbiljno, možete odabrati onu koja najviše odgovara vašim potrebama. Siguran sam da bi sve ove aplikacije ostvarile vaša velika očekivanja s boljim rezultatom.

Kao umjetnik, trebali biste na brzinu pogledati ove povezane postove:

  • Najbolje crtanje iPhone i iPad aplikacija
  • Doodle aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolji tanki vrh olovke
  • Najbolji stilus za iPhone i iPad