Blog

Kako očistiti povijest pretraživanja Instagrama na iPhoneu ili Androidu

Instagram je jedno od najbrže rastućih mjesta za odlazak mladih korisnika. Dok prate slavne osobe iz Hollywooda i Televizije, iza sebe ostavljaju svoj trag - povijest pretraživanja. Iako zaborave ono što su sinoć pretražili, njihova traka za pretraživanje na Instagramu brzo prikazuje ono što su pretražili kad kucnu na taj prazan prostor. Inteligentan potez je očistiti tu povijest pretraživanja Instagrama na vašem iPhoneu ili Android telefonu prije nego što je predate drugima.

Budući da Instagram ima isto korisničko sučelje za iPhone i Android, postupak uklanjanja povijesti pretraživanja Instagrama ostaje isti na oba uređaja. Nabrojali smo nekoliko jednostavnih koraka kako se riješiti povijesti pretraživanja na Instagramu.

Kako očistiti povijest pretraživanja Instagrama s iPhonea ili Android telefona

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Instagram na uređaju → Dodirnite ikonu Profil u donjem desnom kutu → Sada dodirnite ikonu Hamburger.

Korak 2. Dodirnite Postavke (ikona zupčanika).

Korak # 3. Bit ćete sletjeli na zaslon od OPCIJE. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Sigurnost → Dodirnite Očisti povijest pretraživanja.

Korak # 4. Dodirnite Još jednom obriši povijest pretraživanja i potvrdite dodirom "Da sigurna sam."

To je to!

Izbrisat će se sva vaša povijest pretraživanja Instagrama. Ako želite potvrditi, provjerite traku za pretraživanje. Lagano dodirnite prazan prostor na traci za pretraživanje i nećete pronaći povijest pretraživanja.

Odjava ...

Čišćenje predmemorije iz povijesti pretraživanja održat će vaše aplikacije na društvenim mrežama zdravima, pa će aplikacije poput Instagrama, YouTubea, Facebooka i drugih nesmetano funkcionirati. Ranije su korisnici mogli ukloniti povijest pretraživanja Instagrama sa same trake za pretraživanje. Sada postoji samo jedna metoda za brisanje predmemorije iz ove aplikacije na društvenim mrežama.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Kako preuzeti Instagram video zapise s iPhonea
  • Kako dodati glazbu u Instagram priče na iPhoneu
  • Onemogućite automatsku reprodukciju videa u Instagramu na iPhoneu
  • Kako pronaći arhivirane Instagram fotografije i priče na iPhoneu

Koliko dugo koristite Instagram na iPhoneu? Čistite li povijest pretraživanja na Instagramu? Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru u nastavku.