Blog

Najbolji slučajevi iPad Air 2 Folio iz 2021

Futrole za folio za iPad Air 2 opremile su se nekim kvalitetnim značajkama kako bi ostale u rangu s novim iPadom. Iako većina njih tek treba pokrenuti, možete ih predbilježiti već sada. Dostupni su razni folijski slučajevi; od najpristupačnijih do skupih, sami su se oblikovali po vašoj želji. Postoji jako puno futrola za folio koji mogu dodati klasični profil na vaš iPad, iako imaju nisku cijenu - po vašem ukusu. Štoviše, obećavaju da će biti dostojni kandidat za nadmetanje s bilo kojim visokokvalitetnim futrolama. Provest ćemo vas kroz njihove značajke pomoću naših detaljnih recenzija. Istražimo ih!

# 1. ProCase

ProCase je istaknuta marka koja proizvodi visokokvalitetne futrole i dodatke za iOS uređaje. Ova futrola za folio napravljena je za iPad Air 2. Provjerite njenu vrhunsku kompoziciju, vanjsku i mekanu unutrašnjost, kako biste pružili snažnu zaštitu od svakodnevnog trošenja.

Impresionirat će vas njegov klasični i profesionalni dizajn te čvrsta konstrukcija. Ne trebate svaki put pritisnuti tipku za uključivanje / isključivanje, jer kućište podržava značajku automatskog spavanja / buđenja. Magnetsko zatvaranje čvrsto zatvara futrolu za foliju kako bi sveobuhvatno zaštitilo vaš uređaj.

USP: Klasičan i profesionalni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 2. ESR

ESR predstavlja laganu i prozračenu futrolu za folije za vaš iPad Air 2. Da bi se to dogodilo, ESR je upotrijebio polikarbonatnu stražnju ploču koja također drži kućište, lagano. Futrola je izrađena od PU kože; vanjska strana ima zaštitno glatko kućište, a unutrašnjost je opremljena mekanim mikrovlaknima.

Njegova dva protuklizna utora možete koristiti za kutove pogleda. Za potpunu zaštitu iPad Air 2, ESR koristi 1 mm šire od unutarnje stražnje ploče.

USP: Dva protuklizna utora

Pogledajte na Amazonu

# 3. Fintie

Fintie se može pohvaliti zapanjujućom ponudom vrhunskih kožnih futrola za folije za vaš iPad Air 2. Ova maska ​​za veganske folije ima nijanse plave boje i na vašem uređaju izgleda nevjerojatno lijepo. Visokokvalitetna sintetička koža kombinira se s mekanim mikrovlaknima kako bi futrola ostala lagana i zaštitna.

Možete koristiti njegovu sposobnost prevrtanja za pretvaranje kućišta u stalak za gledanje. Štoviše, kućište možete prilagoditi i tako da ga pretvorite u stalak za tipkanje.

USP: Ugrađena magnetska traka

Pogledajte na Amazonu

# 4. OtterBox

OtterBox je poznat po proizvodnji robusnih futrola za iPhone i iPad. Ovaj je preuzet iz serije OtterBox Profile; relativno je tanak i nježan u usporedbi s ostalim čvršćim futrolama OtterBox-a. Njegova elastična ljuska štiti vaš uređaj od padova, udaraca i udara.

Jedna od najboljih karakteristika ovog kućišta profila je što je spreman za kameru. Kad želite fotografirati objekt ili osobu, jednostavno preklopite foliju za brzi pristup kameri.

USP: Folija spremna za fotoaparat

Pogledajte na Amazonu

# 5. Odjeća za uređaje

Ako tražite tanku futrolu za svoj iPad Air 2, odaberite vegansku kožnu futrolu Devicewear. Ovo je tanka kožna torbica koja štiti vaš uređaj vanjskim kućištem, snažnom vanjskom stranom i mekanom unutrašnjošću od mikrovlakana.

Značajka automatskog spavanja / buđenja omogućuje vam automatsko uključivanje i isključivanje uređaja bez upotrebe fizičke tipke. Koristite remen kako biste držali torbu zatvorenom. Kućište možete jednostavno instalirati, a podržava i više kutova gledanja.

USP: Tanka veganska kožna torbica

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Tvoj izbor???

Futrole za folio najprikladniji su pribor za vaš iPad Air 2. Osim što štiti vaš uređaj, futrola za folio stvara vašu izvršnu osobnost kada iPad držite u rukama.

Povezane objave:

  • Najbolji slučajevi za iPad Air 2
  • iPad Air 2 futrole za tipkovnicu
  • Najbolje kožne futrole za iPad Air 2

Koju ćete futrolu kupiti za iPad Air 2? Podijelite svoje povratne informacije s nama na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.