Blog

Najbolji iPhone X preklopni slučajevi 2021. godine

Preklopni slučajevi korisni su na mnogo načina. Osim što pametnoj telefonu nude potrebnu zaštitu, omogućuju vam upotrebu uređaja s malo više privatnosti. Možda ćete htjeti pokloniti jedan od ovih najboljih iPhone X preklopnih futrola na svoj pametni telefon kako biste uređaj ugodnije nosili i ujedno mu pružili potrebnu njegu.

Poznavajući raznolikost pravi je začin, osigurali smo da možete pronaći najpogodniju opciju ovisno o svojoj potrebi. Ako želite imati cjelovito rješenje, možete se odlučiti za cjelovit paket, ali ako želite zadržati svoj uređaj minimalističkim, možete odabrati onaj pomalo uglađen. Zavirite u preklopne futrole za iPhone X nakon skoka!

 1. Zover
 2. MUHI JASTRO
 3. ŠTIT
 4. Icarercase
 5. iPulse
 6. Lontect
 7. B BELK
 8. ZOVER
 9. SUTENI
 10. STVARNO
 11. Lontect

1. Zover

Preklopna futrola Zover prikazuje elegantan i elegantan dizajn. Vrhunska koža od kravlje kože poboljšana je vrhunskim umijećem. Tri utora za kartice i čahura za novac osiguravaju udobnije nošenje dragocjenosti.

Ova futrola za poklopac folio također ima ulogu postolja za oživljavanje vašeg hands-free iskustva tijekom gledanja filmova ili video poziva. Magnetsko zatvaranje omogućuje vam sigurno pričvršćivanje kućišta. Napokon, Zover je dostupan u šest opcija boja.

"Ako vam je prioritet pronaći idealnog suputnika za putovanje za pametni telefon, ovaj vam krade 30 dolara."

USP: Kvalitetna koža od kravlje kože

Pogledajte na Amazonu

2. JAHATI JAH

Izlažući klasični dizajn, FLY HAWK je cjelovit paket koji bi trebao savršeno odgovarati vašem zadatku na svim frontama. Kućište je uredno isklesano od vrhunske sintetičke kože i ima kućište od meke gume. Gumirana unutrašnjost pomaže kućištu da upije šok.

Futrola za poklopac folio sadrži tri utora za kartice i novčani džep. Magnetsko zatvaranje sigurno drži uređaj. Funkcija stalka nudi optimalan kut gledanja kako biste ugodnije gledali medije. Nadalje, dobivate četiri impresivne opcije boja poput crne, smeđe, kaki i crvene kako biste odabrali pravo odijelo za svoj uređaj.

"Iako nije premium slučaj, MUHI JASTRO može obaviti dobar posao brinući se o svim vašim osnovnim potrebama. "

USP: Funkcija postolja

Pogledajte na Amazonu

3. ŠTIT

Ovaj je pripremljen za vrhunski izbor zahvaljujući luksuznom dizajnu. Vrhunska kravlja koža odlikuje se izvrsnom izradom. Mekani TPU interijer daje potrebnu snagu da izdrži udarce. Postoje tri utora za kartice i mali čahura za novac kako biste mogli unutra spremiti nešto gotovine. Magnetskim zatvaračem možete sigurno zatvoriti kućište.

Možete ga pretvoriti i u postolje kako biste uživali u medijima u pejzažnoj orijentaciji. Precizni izrezi za kameru, zvučnike i tipke poboljšavaju korisničko iskustvo, dok na prednjoj usni nema ogrebotina. Iznad svega, SHIELDON je dostupan u šest varijanti boja poput crne, plave, smeđe, ljubičaste, crvene kao i kave smeđe i dolazi s doživotnim jamstvom.

"Ako se želite zaljubiti u kožnu futrolu profesionalnog izgleda, SHIELDON može biti pouzdana oklada."

USP: Impresivan vintage dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Icarercase

Zaista sam impresioniran tankim i sofisticiranim dizajnom ovog preklopnog kućišta. Prava koža od kravlje kože u kombinaciji s vrhunskom izradom čini ga izvrsnim odijelom za iPhone X. Obogaćen ručno izrađenim dizajnom, daje pametnom telefonu autoritativan izgled.

Mekana unutrašnjost od mikro vlakana nudi željenu njegu vašeg pametnog telefona. Glatkom površinom imate poboljšano prianjanje. Štoviše, Icarercase dolazi u tri boje, poput crne, smeđe i kaki.

„Ako je vaša svrha odabrati vrhunsku kožu tankog dizajna, s Icarercaseom ne možete pogriješiti. To je točno na novcu. "

USP: Mekana unutrašnjost od mikro vlakana

Pogledajte na Amazonu

5. iPulse

Ovaj je stvoren za ljude koji se dive klasičnom dizajnu. Izrađen od najfinije talijanske kravlje kože, iPulse ima profinjeni profil. Unutrašnjost je izrađena od meke TPU za raspršivanje udara.

Ima nekoliko utora za kartice i džep za spremanje novca. Možete ga pretvoriti i u postolje da biste koristili uređaj bez ruku. Nadalje, iPulse je dostupan u pet boja i dolazi s doživotnim jamstvom.

"Ako je vrijeme da vaš iPhone X izgleda službeno, iPulse može biti pohvalna naslovnica uređaja."

USP: Klasičan dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. Lontect

Lontect je jednostavan, ali vrlo funkcionalan poklopac. Napravljen je u kombinaciji sintetičke kože i TPU-a. Gumirano kućište omogućuje mu podnošenje neravnina. Tanak i lagan dizajn osigurava da se osjećate ugodno dok nosite uređaj u rukama.

Ima utor za spremanje kartice ili gotovine. S podignutim okvirom nudi potrebnu zaštitu zaslona od ogrebotina. Štoviše, ovaj minimalistički poklopac dolazi u četiri atraktivne boje poput crne, zlatne, ružičastog zlata i crvene ruže.

"Ako se pronalazak zgodnog slučaja s vrlo povoljnom cijenom nalazi na vrhu vašeg popisa, ne propustite ovaj."

USP: Zaštitno TPU kućište

Pogledajte na Amazonu

7. B BELK

B BELK sportski klasični retro dizajn koji na iPhoneu izgleda preslatko. Konstrukcija od PU kože u kombinaciji s TPU kućištem učinila ga je vrlo izdržljivim. Zbog čvrstog kućišta može preživjeti padove i spriječiti struganje.

Preklopna futrola sadrži utor za karticu i također ima ulogu praktičnog postolja za vaše vrijeme filma. Skriveni magneti sigurno zatvaraju kućište bez utjecaja na uređaj. Osim značajki, BELK dolazi u 10 varijanti boja poput crne, plave, smeđe, crvene i više.

"Ne puštajte Belka ako volite slučaj u retro stilu."

USP: Retro stil

Pogledajte na Amazonu

8. ZOVER

Preklopna futrola Zover za iPhone X izrađena je od visokokvalitetne prave kože. Magnetski mehanizam čvrsto štiti vaš uređaj dok ga ne koristite. Osim toga, ima i tri džepa za kartice i jedan veliki džep za nešto vašeg novca.

Kućište je prilično tanko, a to omogućuje podršku za bežično punjenje. Osim značajki, kućište ima precizne rezove na svim priključcima iPhonea za besprijekoran pristup.

USP: Podrška za bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

9. SUTENI

Preklopni se slučajevi obično smatraju glomaznim jer obično imaju funkcionalnost novčanika. To je donekle točno, ali Suteni je svojim flip slučajem razbio taj stereotip razmišljanja. Dizajnirali su puno tanji kofer zajedno sa značajkama novčanika. Postoje tri utora za kartice i džep za gotovinu.

Imajući značajku novčanika također izravno daje pristup značajci postolja. Sveukupno, kvaliteta izrade kućišta je izdržljiva, a ujedno i luksuzna.

USP: Tanke veličine

Pogledajte na Amazonu

10. Realike

Posebno mi se sviđa dizajn i izgled Realike preklopne futrole; jednostavan je, jednobojan crn i elegantan. I ovaj kao i svi drugi imaju funkcionalnost novčanika. Možete pohraniti nekoliko svojih kartica, a također i zasebni džep za neke račune gotovine. Osim značajke, kućište je izrađeno od vrhunske PU kože.

Također, podržava bežično punjenje, uz žično punjenje uz precizne rezove na kućištu. Nema izbora boja, ali s obzirom na cijenu to je krađa.

USP: Luksuzan izgled

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaša omiljena?

Nadam se da je jedan od ovih top flip slučajeva osvojio vaš iPhone. Bilo bi super znati njegovo ime i značajke koje volite vidjeti u preklopnom kućištu.

Ne biste trebali propustiti:

 • Najbolji iPhone X slučajevi
 • iPhone X kožne futrole
 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone X
 • Najbolji slučajevi iPhone X nosača