Blog

Najbolji drveni koferi za iPhone 8 2021. godine

Lijepo je isprobati nešto iz kutije. Zbog toga smo postavili najbolje drvene futrole za iPhone 8 kako biste mogli kupiti masku lijepog izgleda za pametni telefon kako biste mu dali estetski izgled. Odlike zbog kojih su ove drvene navlake prilično impresivne su estetski dizajn i jaka izgrađenost. Svi su izrađeni od prirodnog drveta i čvrsto se uklapaju u iPhone.

 1. YFWOOD
 2. Woodline iz Pad & Quilla
 3. iATO
 4. Max-kralj
 5. Szwisechip
 6. iProducts SAD
 7. Drvo serije CaseYard
 8. Oporavak
 9. TENDLIN
 10. NeWisdom

1. YFWOOD

Proširen estetskim uzorkom, YFWOOD izgleda prilično impresivno. Izrađen je od prirodnog drveta i ima TPU kućište. Ručno izrađeni dizajn poboljšava njegov izgled.

Zahvaljujući mekoj unutrašnjosti, kućište se lako može oduprijeti udarcu. Glatkim završnim slojem nudi poboljšano držanje koje sprječava da vam uređaj isklizne iz ruku. Štoviše, YFWOOD je dostupan u 14 različitih uzoraka.

USP: Višestruki obrasci

Pogledajte na Amazonu

2. Woodline iz Pad & Quilla

Za razliku od svoje bratske sestre "Luksuzne džepne knjige", Woodline ima jednostavan i uglađen dizajn. Kombinacija tvrdog drveta od FSC certifikata i polimerne jezgre Aramid dala je potrebnu snagu da preživi šok.

Polirano drvo otporno na ogrebotine ne dopušta da vam pametni telefon isklizne s dlana. Točnim izrezima poklopac nudi brzi pristup svim priključcima. To nije sve, Woodline također bez problema radi s bežičnim punjenjem.

USP: FSC certificirano tvrdo drvo

Pogledajte na Pad & Quill

3. iATO

iATO predstavlja jedinstvenu drvenu futrolu za vaš iPhone 8. Torbica je izrađena od pravog ružinog drveta i prave crne Saffiano kože na leđima. Ovo stilizira vaš iPhone 8. Dizajnerska maska ​​suptilno se uklapa i stvara čisti i elegantni efekt.

Izdržljivo kućište je lagano i zadržava tanak profil kako bi dalo idealan izgled vašem pametnom telefonu. Otporan na udarce odbojnik konstruiran je tako da štiti i pruža vam udoban pristup svim bitnim priključcima i tipkama na vašem iPhoneu 8.

USP: Pravo ružino drvo

Pogledajte na Amazonu

4. Max-kralj

Max-king dobro brine o zdravlju korisnika, pa je marka izradila futrolu od zdravog netoksičnog drvenog i TPU materijala. Torbica je izrađena od prirodnog ebanovina i precizno je integrirana s TPU materijalom.

Jedna od najboljih karakteristika ovog kućišta je prirodno drvo, što vaš slučaj čini uistinu istinskim. Nećete pronaći nijedan drugi slučaj sličan vašem.

USP: Netoksični drveni

Pogledajte na Amazonu

5. Szwisechip

Szwisechip se odlikuje starinskim dizajnom koji se pohvalno podudara sa pametnim telefonom. Prava bambusova konstrukcija daje joj potrebnu trajnost da izdrži udarce. S kućištem računala ima dodatni štit za sprečavanje udara.

Podignuta maska ​​nudi pouzdanu obranu i za kameru i za zaslon. Izrezi su precizni, dok tipke vrlo brzo reagiraju. Štoviše, drveno kućište Szwisechip dolazi u više od deset zadivljujućih varijanti.

USP: Pravi bambus

Pogledajte na Amazonu

6. iProducts US

iProductsUS nudi repertoar različitih slika uklesanih na drvenom kućištu. Možete pokupiti bilo koju sliku koja vam se sviđa i prikazati jedinstveni stil vaše osobnosti. U kućište je ugrađena nevidljiva metalna pločica, što ga čini kompatibilnim držačem za automobil.

Za vašu bezbrižnost, iProductsUS je ovaj slučaj testirao s visine od osam stopa. Čvrsta TPU guma štiti vaš iPhone od ogrebotina i ogrebotina.

USP: Magnetska futrola za iPhone

Pogledajte na Amazonu

7. Drvo serije CaseYard

Prava ljepota CaseYard Wood Series kućišta leži u bogatoj izradi. Pripremljen je s prirodnim drvetom i ima lijep uzorak. Kućište računala pojačava njegovu konstrukciju; omogućujući mu da s lakoćom preživi kvrge.

Hibridni dizajn besprijekorno se slaže s iPhoneom. Podignuti odbojnik osigurava da zaslon ima potpunu zaštitu protiv struganja. Osim toga, kućišta serije Wood dolaze u tri boje: crno drvo, drvo trešnje i bijelo drvo.

USP: Bogata izrada

Pogledajte na Amazonu

8. Oporavi se

Jezgra od polikarbonata i gumirani odbojnik ovog kućišta štite vaš iPhone 8. Obično korisnici kupuju drvene futrole kako bi svojim iPhoneima dodali malo stila. Ovaj slučaj jamči stil i snagu; tako da se možete osloniti na snažan karakter tankog kućišta.

Mekani silikonski odbojnik na dodir štiti vaš iPhone od padova, neravnina i ogrebotina. Provjerite niskoprofilnu, snažno uklopljenu konstrukciju koja čini ovaj najtanji kofer dostupan na tržištu. Možete koristiti sve tipke, zvučnike i priključke na telefonu bez uklanjanja kućišta.

USP: Minimalistički dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. TENDLIN

Tendlin je sintetizirao dva materijala za proizvodnju ove visokokvalitetne drvene futrole za vaš iPhone 8. Na poleđini je prirodno drveno zrno, a unutra TPU guma koja apsorbira udarce. Prirodno drvo osigurava da vaš telefon ne dobije ogrebotine, a TPU guma štiti uređaj od udaraca i udaraca.

Da bi se izbjeglo skupno, Tendlin je zadržao tanak profil kućišta koji funkcionira samo da bi zaštitio vaš slučaj. Slučaj može imati niske ocjene za estetske elemente.

USP: Jednodijelno savitljivo kućište

Pogledajte na Amazonu

10. NeWisdom

Prikazujući dobro izgrađen dizajn, NeWisdom daje izgled iPhoneu prikladnog oblika. Izrezan je od prirodnog sandalovine. S TPU kućištem nudi dodatnu zaštitu pametnom telefonu.

Gumirana unutrašnjost ne dopušta struganje da ošteti izgled vašeg pametnog telefona. Savršeni izrezi za priključak, kameru i zvučnike omogućuju vam upotrebu uređaja uz željenu praktičnost. Izgovoreni gumbi vrlo su osjetljivi na tisak. Zahvaljujući fleksibilnoj strukturi, možete je udobno instalirati i ukloniti.

USP: Gumeni interijer

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Siguran sam da vam se svidjelo istraživanje ovih impresivnih drvenih kovčega. Koje su osobine koje su vam se svidjele u njima? Jeste li odabrali neki od njih za svoj iPhone? Bilo bi cool znati njegovo ime.

Možda biste htjeli sustići i ove postove:

 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 8
 • Najbolji slučajevi za iPhone 8
 • iPhone 8 slučajevi kopča za remen
 • Najbolji slučajevi baterija za iPhone 8