Blog

Najbolji futroli za iPad Pro Folio 2021. godine

Futrole za folio jedan su od mojih omiljenih dodataka za 12,9-inčni iPad Pro. Osim što štite moj tablet, pružaju više kutova gledanja. Čisto zasnovani na divljenju izrade, pristupačnosti i korisničkom iskustvu, ovo su najbolji 12,9-inčni iPad Pro folio futrole koji su me se najviše dojmili.

U velikoj mjeri zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu, ovi su folije vrlo trajni. Pružaju potrebnu zaštitu od neželjenih padova i ogrebotina. Nadalje, lagani su, tanki i jednostavni za nošenje. Krenimo dalje i saznajmo više o ovom elitnom popisu top 10 12,9-inčnih iPad Pro folio kućišta!

 1. ProCase
 2. Maxace Pro
 3. Speck Balance FOLIO
 4. MoKo
 5. Ztotop
 6. Spigen
 7. SIMBIJA OtterBox-a
 8. FYY
 9. rooCASE
 10. Valkit

1. ProCase

ProCase je dizajniran da bude vrlo funkcionalan. Futrola za folio izrađena je od vrhunske sintetičke kože koja osnažuje njezinu konstrukciju; omogućujući mu da lako brani tabletu od pada. Mekana unutrašnjost dodaje još jedan sloj zaštite i učinkovito čuva ogrebotine.

Uzimajući u obzir ostale značajke, ima mogućnost automatskog spavanja i buđenja, zajedno s ugrađenim držačem olovke Apple. Magnetski mehanizam za zatvaranje dovoljno je snažan da sigurno pričvrsti vaš iPad Pro. Tu je i prednji džep za spremanje nekih kartica i gotovine.

Četiri utora za postolje pružaju fantastične kutove gledanja za različite potrebe. Osim poboljšanja vašeg iskustva gledanja, više od 10 varijanti boja lijepog izgleda nude vam izvrsnu priliku za odabir savršenog pratitelja za vaš uređaj.

USP: Kvalitetna vanjska strana kože i meka unutrašnjost

Pogledajte na Amazonu

2. Maxace Pro

Maxace Pro koristio je vrhunske materijale za izradu kućišta koje se osjeća dobro i izgleda sjajno. Bez obzira jeste li u uredu ili u sali za sastanke, možete impresionirati ljude ovim dizajnom korica za knjige. Kad se pojavi potreba za gledanjem videozapisa, možete koristiti postolje za gledanje s više kutova kako biste uživali u filmovima i drugim vizualnim sadržajima na iPadu Pro.

Provjerite onaj bočni izrez na kućištu koji ga čini kompatibilnim s Apple Pencilom. Maxace Pro koristio je jače magnete kako bi osigurao da značajka automatskog spavanja / buđenja djeluje učinkovito.

USP: Automatsko spavanje / buđenje

Pogledajte na Amazonu

3. Speck BalanceFolio

Nijedan popis najboljih futrola za folio za iPad Pro ne bi bio potpun bez Speck Balance FOLIO-a. Kućište je stvorilo finu ravnotežu između zaštite i vitkosti. Kvalitetna PC i PU koža učinili su je otpornom na udarce.

Iako robusna vanjska strana omogućuje kućište da izdrži udarce, nježna unutrašnjost ne dopušta da ogrebotine naštete vašem tabletu. Podignuta usna oko zaslona nudi dodatni štit iPadu. Osim toga, podesivo postolje izvrsno ispunjava vaše potrebe za pregledom i tipkanjem.

USP: Potpuno podesivo postolje

Pogledajte na Amazonu

4. MoKo

MoKo je jedna od vodećih marki u proizvodnji visokokvalitetne opreme za iPhone i iPad. Ova futrola za folio točno se uklapa u vaš 12,9-inčni iPad Pro i štiti vaš uređaj svojom premium 600D tkaninom i PU kožom.

Marka je savršeno izradila ovaj slučaj tako da možete pristupiti svim bitnim priključcima i tipkama na iPadu Pro. Kompatibilan s najnovijim iPadom Pro, ovaj kućište podržava Apple Pencil, koji se može magnetno pričvrstiti na vaš iPad za uparivanje i punjenje bez uklanjanja kućišta.

USP: 600D tkanina

Pogledajte na Amazonu

5. Ztotop

Ne biste trebali propustiti Ztotop, ako vas izvršni dizajn privlači. Mekana vanjska ljuska od sintetičke kože u kombinaciji s vidljivim šavovima izgleda elegantno. Kako bi osigurao da vaš iPad ima dodatnu zaštitu od neravnina, spakiran je u unutrašnjost od mikrovlakana.

S kožnim remenom za ruku pružate željenu udobnost za držanje iPada. A džep organizatora omogućuje vam sigurno držanje sitnica.

Magnetski poklopac djeluje kao korisno postolje i također produžuje vijek trajanja baterije vašeg uređaja. Osim toga, imate mogućnost odabira deset prekrasnih varijanti boja.

USP: Izvršni profil

Pogledajte na Amazonu

6. Spigen

Sviđa mi se dizajn profesionalnog izgleda futrole Spigen iPad Pro folio. Vrhunska sintetička koža učinila ju je tako glatkom. Kako bi se osiguralo da se vaš iPad lako može izboriti s udarcima neravnina, kućište ima ljusku za računalo.

Magnetski poklopac omogućuje vam sigurno zatvaranje kućišta, dok funkcija postolja omogućuje udobno gledanje videozapisa. Tu je i prednji džep za držanje nekih sitnica. Svoju Apple Pencil možete sigurno držati u ugrađenom držaču. Štoviše, naslovnica Spigen folio dostupna je u dvije impresivne boje: crnoj i smeđoj.

USP: Robusna ljuska računala

Pogledajte na Amazonu

7. OtterBox

Futrola za folije OtterBox SYMMETRY ima estetski dizajn. Budući da je izuzetno tanak, održava eleganciju vašeg tableta živom. Budući da je tako elegantan, ovaj futrola za folio može zaštititi vaš iPad od padova i ogrebotina.

Kako se folija može odvojiti, možete je brzo ukloniti prema potrebi. Postoji držač koji vam omogućuje da sigurno držite svoj Apple Pencil. Višestrano postolje pruža optimalan kut gledanja.

USP: Odvojiva folija

Pogledajte na Amazonu

8. FYY

Evo nečega za dame uviđavnog ukusa. FYY uvijek nudi elegantan dizajn i nevjerojatne izrade za supstancijalne žene. Ovaj se iPad Pro slučaj razmeće mramornim dizajnom, koji je pametan i moderan. Osim što štiti vaš iPad, ovaj vam slučaj omogućuje pohranjivanje vašeg plastičnog novca i novčanih računa.

Nakon što novac dobije prostor za pohranu, sjetite se druge opreme poput Apple olovke. FYY daje namjenski držač olovke za udobno nošenje olovke. Pogledajte onaj odvojivi remen za ruku koji zadovoljava vaše svakodnevne potrebe.

USP: Taktilni dojam

Pogledajte na Amazonu

9. rooCASE

rooCase predstavlja trostruko postolje za futrolu s futrolom sa značajkom automatskog spavanja / buđenja za vaš 12,9-inčni iPad Pro. Ovo lagano i tanko kućište izuzetno je glatke konstrukcije, tako da možete brzo instalirati svoj iPad Pro. Dalje, možete biti sigurni da je vaš premium tablet siguran i zaštićen od ogrebotina.

Istražite različite stojeće mogućnosti za gledanje filmova, radnih dokumenata, računa društvenih mreža u pejzažnom načinu. Mat gumirana školjka rooCase osigurava trajnost i tanak profil vašeg uređaja.

USP: Glatka konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

10. Valkit

Valkit je napravio poluprozirni poklopac futrole za folio za vašu prvu i drugu generaciju 12,9-inčnog iPada Pro. Kućište je opremljeno držačem Apple Pencil tako da ste uvijek spremni bilježiti ili skicirati nešto u pokretu.

Trostruki magnetski poklopac tvrtke Vaokit podržava pametnu automatsku funkciju spavanja / buđenja. Za jedinstvenu zaštitu, marka je instalirala četiri ugla stražnjeg omotača zadebljana kako bi se izbjegla oštećenja u slučaju da slučajno ispustite tablet.

USP: Kvalitetni TPC

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Jesu li ti slučajevi folija prošli test na kiselinu? I, koji ste odabrali za uparivanje sa svojim iPad Pro? Recite nam to u komentarima i podijelite svoje mišljenje o ovim slučajevima folija. Po meni se zbog kvalitetnih materijala, divljenja izrade i elegantnog dizajna ističu ovi slučajevi. Osim toga, oni pružaju više kutova gledanja i mogu dobro obraniti vaš tablet od padova i ogrebotina.

Željeli biste provjeriti:

 • Najbolje kožne futrole za iPad Pro
 • Torbice za tipkovnicu iPad Pro
 • Najbolji iPad Pro slučajevi
 • Najbolji slučajevi 9,7 iPad Pro Folio