Blog

Najbolje BMX igre za iPhone i iPad u 2021. godini

iPhone donosi najbolje BMX igre za ljubitelje bicikla za zabavne vožnje biciklom. Lude vratolomije, zapanjujući bicikli, cool trikovi na vašem BMX biciklu čine igre ove vrste vrlo zabavnim. Također, BMX aplikacije za iPhone dolaze s kul, realističnom simulacijom fizike, izvrsnom grafikom i tonom novih izazova i sustava bodovanja. To su definitivno sati zabave i zabave. Još više ako volite BMX.

1. Stick Stunt Biker

Deset milijuna ovisnih igrača jamči za igru ​​Stick Stunt Biker za iPhone. Sa svakim ažuriranjem, ova igra dodaje još pjesama. U ovoj BMX igri već je dostupno 30 nevjerojatnih pjesama i 16 opcionalnih pjesama. Na iPhoneu možete koristiti Bluetooth, Wi-Fi ili Game Center da biste izazov postavili prijateljima i uživali u međusobnim utrkama.

Osim na iPhoneu, ovu igru ​​možete igrati na iPadu ili iPod touchu. Ova univerzalna igra pruža vam realnu fiziku bicikla i šokove. Dok savladavate ovu igru, prelazite s lakih poteškoća na lomljenje kostiju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Pumpani BMX 2

Bez imalo sumnje, "Pumped BMX 2" jedan je od najboljih u poslu. Uz velik broj divljih razina i nevjerojatnih trikova, igra vam ne treba puno vremena da vas navuče na duge role. Uz vrhunsku 3D grafiku doista izgleda ugodno za oči.

Preko 500 je izazova tako da vam nikad ne dosadi. Dakle, prođite kroz izuzetno izazovne razine i stavite najbolje stopalo prema naprijed kako biste izveli sjajne kombinacije trikova. Štoviše, možete birati između 6 lijepih stilova vozača i 10 jedinstvenih boja za bicikle.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

# 3. Mad Skills BMX 2

Evo još jedne uzbudljive i zarazne igre Mad Skills. Pohvali se na desetke ručno izrađenih pjesama i često se dodaju nove, aplikacija nikada ne dopušta da se dosada uvuče u igre. S nekoliko mogućnosti prilagodbe vozača, također možete dizajnirati vlastite staze.

Sadrži 7 različitih bicikala, koje možete savršeno nadograditi i prilagoditi. Natjecati ćete se s prijateljima ili zatvarati rogove s igračima iz cijelog svijeta. Izložite svoje umijeće kako biste otključali puno cool predmeta i pokušajte pobijediti zle šefove!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. King of Dirt BMX

Prepustite se BMX akciji prvog lica na BMX igri King of Dirt na vašem iPhoneu ili iPadu. Osjetite nalet adrenalina svakog trenutka dok se spuštate i prljate na uzbudljivim zemljanim stazama. Možete voziti šest legendarnih bicikala i skuter kako biste dizajnirali vlastiti BMX ili MTB bicikl.

Ako se možete dokazati kao najbolji BMX igrač, možete zatražiti posebne bonuse. To je jedna od vaših ekstremnih sportskih igara koju možete igrati kao profesionalac.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Stickman BMX

Ovo je jednostavna, ali zabavna BMX igra koja vas izluđuje svojim uzbudljivim značajkama.

Stickman BMX prepun je brzih razina pomicanja, koje su izuzetno uzbudljive za igranje. Prekrasna mjesta s interaktivnim preprekama i stanovnicima osiguravaju vam beskrajno uživanje u igri.

Istražit ćete skrivene staze i rute na svim razinama. Sa stotinama intrigantnih trikova na brodu, vaše igranje i dalje ostaje divno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. BMX Freestyle Extreme 3D

"BMX Freestyle Extreme 3D" zahtijeva da budete u najboljem izdanju. Uz fantastičnu ulicu za klizanje, velike rampe i sjajne polovice cijevi, igra vas ima mnogo toga osvojiti.

Možete raditi priručnike, dijapozitive, flip trikove, hvatanja i savršeno ih poredati. Omogućuje vam klizanje u 9 prekrasnih unaprijed izrađenih skateparkova. Samo u slučaju da niste zadovoljni dostupnim opcijama, možete stvoriti i vlastiti prilagođeni park s više od 40 različitih rampi, šina i zabavnih kutija.

Osim toga, zaradit ćete bodove vještina da biste povisili vještine svog lika kao što su visina skoka, brzina vrtnje itd. Želite li da vaš lik izgleda drugačije? Pa, imate mogućnost prilagodbe i odjeće za svoje likove.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Touchgrind BMX tvrtke Illusion Labs

Apple je Touchgrind BMS odabrao za jednu od najbolje tri iPhone igre 2011. godine. Proglašen je najboljom sportskom igrom na International Mobile Gaming Awards 2012. Touchgrind BMX dolazi sa zapanjujućom grafikom, istinskom fizikom, vrhunskim igranjem s mnogo više značajki.

Uz sjajnu 3D grafiku, izvrsnu fiziku i cool zvuk, aplikaciji nije potrebno puno vremena da vas spoji. Natječite se na prekrasnim lokacijama širom svijeta i otključat ćete mnoge nove bicikle i izazove.

Prikupite što više medalja i dovršite izazove i otključajte puno bicikala i lokacija. Štoviše, također možete gledati reprize i dijeliti ih s prijateljima na Facebooku.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

8. BMX Backflip King

Ovu je igru ​​lako igrati, ali da biste postigli izvrsnost, morate naporno raditi. Klinac, koji se vozi biciklom, obožava okretanje unatrag. Nažalost, nije dobar u tome, stoga mu trebate pomoći da sleti unatrag tako što ćete dodirnuti zaslon da biste ga rotirali.

Među značajnim značajkama ove igre su igranje jednim dodirom, zarazna igra, ploča s najboljim igrama u centru, animirane naljepnice za dijeljenje s prijateljima i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Simulator brdskog bicikla

"Mountain Bike Simulator" jedna je od najboljih BMX igara ispunjenih zabavom za iOS. Ovom igrom započet ćete veliku avanturu i provesti svoj bicikl opasnim brdovitim cestama i nepoznatim terenima. Morat ćete se suočiti s nizom prepreka na putu i pokazati strpljenje dok se nosite s njima.

Svaka razina Offroad biciklističkih utrka puna je izazova i u potpunosti će testirati vašu vještinu. Morate se pobrinuti ne samo za neravne ceste već i za tamnu noć i grmljavinsku kišu.

Aplikacija sadrži četiri izvrsna mjesta i mnoštvo trikova kako biste ostali na kuki!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. King Of BMX

Ako ste spremni suočiti se s izazovima izazvanim adrenalinom, krenite u “King Of BMX”. Igra se sastoji od nekoliko razina i svaka je ispunila ispitne prepreke koje vas mogu gurnuti do zida i morat ćete dati svojih 110% da ih srušite!

Nudi šest bicikala i skutera koje možete prilagoditi svojim potrebama. Postoji 10 zemljanih staza kako biste izvukli najbolje iz sebe. Dakle, predstavite svoj najhvalniji nastup i sakupite puno bonusa da biste vladali bitkom.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

To je za sada to.

Koji ste preuzeli na iDevice? Podijelite s nama svoje komentare u komentaru.