Blog

Kako spremiti Snapchat videozapise i fotografije na iPhone

Imam vjekovnu sklonost stvaranju posebne kolekcije videozapisa. Kad god mi se čini da sam malo pod vremenom, volim gledati urnebesne klipove i dijeliti ih sa svojim prijateljima. Jedna od glavnih tajni zašto se moja knjižnica nikad ne hladi je ta što ne propuštam spremiti uzbudljive Snapchat videozapise i fotografije na iPhone ili iPad.

Snapchat vam omogućuje da s lakoćom spremite svoje uspomene. Nažalost, ne postoji službeni način za preuzimanje snimaka koje dijele drugi korisnici. Ali uvijek postoji zaobilazno rješenje za otklanjanje prepreka.

Kako spremiti Snapchat fotografije i videozapise u iPhone Camera Roll

Korak 1. Pokreni Sanpchat na vašem iPhoneu.

Korak 2. Sada dodirnite svoj sićušna fotografija točno ispod gumba okidača.

Korak # 3. Idite na Video / Snap želite uštedjeti. Zatim dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu.

Korak # 4. Sljedeće dodirnite Izvezi snap.

Korak # 5. Sljedeće dodirnite Spremi video / fotografiju.

To je gotovo! Uspješno ste spremili snimke na svoj iPhone fotoaparat. Sada samo prijeđite u aplikaciju Fotografije da biste je pogledali. Što ako želite spremiti snimku drugih korisnika? Preporučio bih vam da napravite snimak zaslona slike, a zatim upotrijebite alate za uređivanje kako biste je fino podesili.

Preuzmite videozapise s Snapchat do iPhone ili iPad pomoću ugrađenog snimača zaslona

Što ako želite spremiti snimku drugih korisnika? Preporučio bih vam da napravite snimak zaslona slike, a zatim upotrijebite alate za uređivanje kako biste je fino podesili. To je zbog nedostatka održivih opcija.

Bilo je aplikacija poput SnapSave koje su vam omogućile spremanje snimaka iz ove aplikacije za društvene mreže, ali mnoge od njih više ne rade. Međutim, možete se pretplatiti na SanpSave putem svogslužbena stranica(5 USD mjesečno) za jednostavno preuzimanje snimaka.

S iPhoneom možete s lakoćom snimati svoj iPhone zaslon zahvaljujući ugrađenom snimaču zaslona. Zato tijekom gledanja videozapisa snimite zaslon uređaja. Zatim upotrijebite alat za uređivanje kako biste uljepšali isječak po svom ukusu. Dogovoreno, možda nije na visini i uključuje neko zaobilazno rješenje, ali vrijedi pogledati.

Preko tebe

Dakle, tako možete neke od nezaboravnih snimaka spremiti na svoj uređaj kako biste ih sustigli vlastitim tempom.

Ne propustite ove jednako vrijedne postove:

  • Kako preuzeti Instagram video zapise s iPhonea i iPada
  • GAVI - iPhone Chat Video Visual Video Chat
  • Kako skinuti videozapise s Facebooka na iPhone i iPad
  • Kako dodati glazbu u svoje Snapchat priče na iPhoneu