Blog

Najbolji nosači za automobil iPhone SE 2021

Novi iPhone SE relativno je manje veličine, što ga čini jednostavnim za nošenje svugdje gdje želite. Ali stvari postaju pomalo zamorne dok vozite svoj automobil i trebate odgovarati na pozive ili se kretati pomoću karata. Ovo je vrijeme kada vam treba jedan od najboljih nosača za automobil. Na tržištu su dostupne tisuće nosača za automobile. Da bismo vam olakšali pretragu, među njih smo naveli najbolje. Pa prođite kroz popis i napravite svoj izbor.

Vrhunski nosači za automobil za iPhone SE

# 1. iOttie Easy One Touch 2

Onog trenutka kad pomislim kupiti vrhunski nosač automobila, iOttie mi odmah padne na pamet. To je zato što montiranje ili demontiranje uređaja čini super jednostavnim. Ova funkcionalnost jako dobro dolazi tijekom vožnje.

Što se tiče dizajna, Easy One Touch 2 ima solidan izgled. A s visokokvalitetnim usisavanjem, može se zalijepiti za vjetrobran, nadzornu ploču ili gotovo bilo koju površinu. Osim toga, donja noga može se ugodno prilagoditi tako da možete uključiti uređaj.

USP: Super jednostavno rješenje za montažu

Pogledajte na Amazonu

# 2. Maxboost DuraHold

Čini se da je DuraHold iz Maxboost-a idealan nosač za automobil. Sadrži čvršću konstrukciju, zajedno s izvlačivom rukom, u potpunosti može držati vaš iPhone SE na mjestu. Stoga vaš pametni telefon sigurno odmara čak i na neravnoj vožnji.

Još jedna značajka koja ga čini vrlo jednostavnim za upotrebu je rotacijski dizajn od 360 stupnjeva. To znači da kompaktni pametni telefon možete postaviti ne samo u portretnom, već i u pejzažnom načinu.

USP: Rotacija od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 3. Mpow - Nosači za automobil iPhone SE

Mpow nosač za automobil vrlo je popularan na Amazonu i dobio je četiri zvjezdice od oko 8K recenzija kupaca. Govoreći o dizajnu, smatram da je izuzetno izdržljiv.

Sadrži prilično ergonomsku ruku koja osigurava da možete bez napora montirati svoj pametni telefon. Ovaj nosač automobila ima snažnu usisnu čašu koja osigurava da se s lakoćom može zalijepiti za većinu površina.

A zahvaljujući rotirajućem dizajnu dobivate prijeko potrebnu fleksibilnost za držanje uređaja pod željenim kutom.

USP: Trajna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

# 4. TaoTronics

TaoTronics je došao s pragmatičnijim nosačem automobila. Razlog zbog kojeg ga smatram toliko funkcionalnim jest taj što vam omogućuje udobno držanje uređaja. Zahvaljujući uglavnom sigurnom mehanizmu zaključavanja, iPhone SE ostaje sigurno na svom mjestu

Baš kao i gore spomenuti suparnici, TaoTronics držač za telefon također nudi poboljšani kut gledanja. Dok je navigacija, ovo je ono što vam treba kako biste osigurali da vaša upotreba ruku bez problema ostaje glatka. I na kraju, dolazi u dvije boje - jednostavnoj crnoj i privlačnoj narančastoj.

USP: Jastuk od mekane pjenaste gume

Pogledajte na Amazonu