Blog

Kako slati primanje Android tekstualnih poruka na Mac ili Windows PC

Korisnik ste Maca, ali posjedujete Android uređaj. I dok radite na računalu, morate kopati po pametnom telefonu da biste provjerili najnovije tekstualne poruke. Zar ne bi bilo u redu da svoje Android tekstne poruke možete slati / primati izravno s Mac računala? Da, to bi stvarno bilo lijepo!

Upoznajte "AirText" koji vam omogućuje da prevladate prepreke. Aplikacija sinkronizira Android SMS tekstualne poruke s vašimMac, Windows PC, Android Tablet, pa čak i iPad.

Čim na svoj pametni telefon primite poruku, obavještava vas da budete u tijeku. Još bolje, možete pristupiti velikoj zbirci standardnih emojija ili čak definirati vlastite prilagođene avatare kako biste unijeli više zabave u razmjenu tekstnih poruka.

Kako slati / primati Android tekstualne poruke na Mac ili Windows PC

Besplatna verzija aplikacije omogućuje vam slanje do pet poruka dnevno i omogućuje pohranu 500 tekstualnih poruka. Sadrži oglase i podržava MMS, kao i grupne poruke.

Mjesečna pretplata (4,99 USD) i godišnja pretplata (129,99 USD) omogućuju vam slanje neograničenih tekstualnih poruka i nudi neograničenu pohranu. Pro verzija aplikacije ne sadrži oglase, a također pruža 24-satnu korisničku podršku.

Korak 1. Prvo i najvažnije, morate preuzeti aplikaciju AirText na svoj Android uređaj. Idite u Trgovinu Play i instalirajte ovu aplikaciju. Zatim izradite račun.

Korak 2. Sada preuzmite AirText na Mac ili Windows PC.

Korak # 3. Dalje se morate prijaviti koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Korak # 4. Nakon što se prijavite u klijentsku aplikaciju AirText, trebali biste vidjeti sve svoje Android tekstualne poruke i popis kontakata na računalu.

Sada, samo naprijed i koristite aplikaciju za praktično slanje i primanje poruka s radne površine!

To je poprilično to!

Vrijedno pokušati:

Što se tiče funkcionalnosti, otkrio sam da je AirText na visokom nivou. Čisto sučelje, zajedno sa značajkama jednostavnim za upotrebu, osiguravaju vam lako nalijetanje na njega. Najbolje od svega je što je dostupan besplatno. Stoga, ako želite koristiti aplikaciju za razmjenu poruka, imate priliku izmjeriti njezinu funkcionalnost prije nadogradnje na pro verziju.

Što mislite o ovoj urednoj aplikaciji? Želite li ga koristiti na radnoj površini? Slobodno ispucajte svoje misli u komentarima.

Ne propustite:

  • Kako koristiti iMessage na Android i Windows uređajima
  • Kako ukloniti ili sakriti ladicu iMessage App
  • Najbolje iMessage aplikacije za iPhone i iPad