Blog

Pregled: WonderFox HD Video Converter Factory Pro

Era VGA kamere je završila, a sada smo u HD i 4K dobi video snimanja. Veličina videozapisa izravno je proporcionalna opciji kamere dostupnoj na tržištu. I ne samo to, kamera pametnog telefona također je sposobna snimati UHD video zapise. Čini se da je sve sjajno dok ne dosegnemo granice skladišnog kapaciteta.

Što je razlučivost videozapisa veća, veća je i veličina. Uglavnom su pametni telefoni primarni uređaj koji se koristi za snimanje videozapisa u ovo digitalno doba. Naravno, postoji mnogo alata koji omogućuju smanjenje video datoteka, ali uz gubitak kvalitete. Pitanje je jeste li spremni ugroziti kvalitetu video zapisa kako biste uštedjeli prostor za pohranu?

Ako ste na to pitanje odgovorili velikim NE, onda je ovaj post za vas. Provest ćemo vas kroz značajke HD Video Converter Factory Pro i na kraju ćete dobiti ono što želite - smanjenje videozapisa bez gubitka kvalitete.

WonderFox HD Video Converter Factory Pro pregled

Hardversko ubrzanje i brzina pretvorbe

Prije nego što razgovarate o veličini, morate razumjeti rad video pretvarača. Većina video pretvarača koristi softversko ubrzanje tijekom pretvaranja videozapisa. Neki od premium softvera podržavaju hardversko ubrzanje. HD Video Converter Factory Pro spada u premium kategoriju.

Ono što ovaj konvertor razlikuje čak i od ostalih vrhunskih alata je podrška za hardversko ubrzanje NVIDIA® NVENC, CUDA i Intel® HD Graphics. Ova podrška omogućuje mnogo veće brzine pretvorbe i minimalan gubitak u kvaliteti video zapisa.

Konverzija različitih video datoteka

Nemaju svi hrpu 4K videozapisa, no vjerojatnije je da većina nas na svom prijenosnom računalu, pametnom telefonu ili računalu ima mnogo UHD, HD ili SD videozapisa. Bilo da se radi o ležernom video zapisu ili o posebnom trenutku uhvaćenom u pravo vrijeme; zauzimaju posebno mjesto u našim sjećanjima. No, ponekad nam ponestane prostora za pohranu na uređaju i njihovo je pretvaranje jedino rješenje.

Srećom, HD Video Converter Factory Pro podržava pretvorbu više od 300+ formata video datoteka. To se kreće od 4K videozapisa do SD-a. Povrh toga, SD video možete pretvoriti u HD videozapis, što zapravo poboljšava kvalitetu videozapisa. Uz podršku gotovo svih formata video datoteka, kao i pretvaranje videozapisa različite razlučivosti, ovaj se definitivno ističe izvan mnoštva.

Stopa kompresije

Stopa kompresije često se pogrešno razumije s gubitkom kvalitete. Da bismo objasnili jednostavnim riječima, kada ZIP ili RAR različite datoteke, oni u osnovi komprimiraju te datoteke. Ali kada izdvojite te datoteke, one rade onako kako bi trebale. Bez obzira radi li se o primjeni slike, oni ostaju isti nakon izdvajanja.

Što se tiče videa, logika kompresije je gotovo identična. Smanjuje veličinu videozapisa uz jedva primjetni gubitak kvalitete. HD Video Converter Factory Pro koristi 5x kompresiju, što u velikoj mjeri smanjuje veličinu video datoteke. No, istovremeno se kvaliteta videa ne razlikuje od izvornika.

Audio pretvorba

U redu, to je bio sve o videu. Ali svi znamo da video nije zabavan bez zvuka. Većina video pretvarača koji su dostupni besplatno, pogoršava video kao i kvalitetu zvuka. Ali to nije slučaj s HD Video Converter Factory Pro. Održava kvalitetu zvuka kakva jest, tako da možete uživati ​​u svakom djeliću. Možete pretvoriti ARF u MP4, AVI, MOV, MKV, MP3 i mnoge druge.

Online video downloader

Ovo je dodatna značajka softvera. Videozapise možete preuzeti iz različitih mrežnih izvora i spremiti na PC / Mac. Također, postoji opcija skupnog preuzimanja, ako imate cijeli popis pjesama, možete ga preuzeti sa samo nekoliko klikova.

Prvo, možete odabrati video format prije preuzimanja, ako ga izvorni URL podržava. Kao drugo, preuzeti videozapis možete pretvoriti u željeni format sa samo nekoliko klikova, točno unutar softvera. I na kraju, video datoteku možete pretvoriti u jednostavan MP3 ili bilo koji drugi audio format. Ovo je vrlo korisno ako imate popis za reprodukciju glazbenih videozapisa, ali sada želite imati jedinu audio datoteku.

Druge značajke

Osim konverzije i preuzimanja, HD Video Converter Factory Pro ima i određene ugrađene alate za uređivanje vaših videozapisa. Možete ukloniti određeni dio videozapisa, stvoriti kratki videoisječak iz postojećeg videozapisa, spojiti videozapise i dodati različite zabavne efekte.

Cijene

Ako se pitate koje su sve ove značajke skupe, varate se. Naravno, riječ je o softveru koji se plaća, ali ne onoliko koliko očekujete. Osim toga, postoji i besplatna verzija koju možete isprobati s ograničenim značajkama. Ispod su detalji o cijenama ako želite imati doživotnu dozvolu.

  • Jedno računalo - doživotna licenca: $34.95
  • Jedno računalo - jednogodišnja pretplata: $29.95
  • Obiteljski paket - tri računala za cijeli život: $59.95

Kupi sada

To je sve, prijatelju!

Zaključak…

Isprobavamo mnogo različitih video pretvarača kako i kada se pokrenu. No, radije pokrivamo alate koji su zapravo korisni našim čitateljima. Povrh toga, vrijednost za novac je glavna briga. S obzirom na kriterije koje smo postavili, vrijedi isprobati HD Video Converter Factory Pro. Kao i uvijek, toplo ćemo preporučiti davanje besplatne verzije prednost prije kupnje.

Koji video pretvarač najviše koristite? Podijelite to s nama u komentaru ispod.