Blog

Najbolje iPhone aplikacije za snimanje poziva u 2021

Ponekad je zgodno snimiti poziv kada vodite smislen razgovor na koji ćete kasnije možda trebati uputiti poziv. Nažalost, iPhone izvorno ne nudi ovu funkcionalnost. No, mnoge izvrsne opcije trećih strana odrađuju posao. Oni također pružaju nekoliko značajki kao što su neograničene snimke, mogućnost izvoza datoteka i još mnogo toga. Dakle, ovdje su najbolje iPhone aplikacije za snimanje poziva.

 1. TapeACall: Snimač poziva
 2. App Recorder poziva
 3. Recorder Plus
 4. Call Recorder Lite za iPhone
 5. Snimanje telefonskih poziva - Rec Rec
 6. Aplikacija za snimanje - Poziv
 7. Snimač poziva iCall
 8. Snimanje poziva Spremi i slušaj
 9. Snimanje poziva od strane NoNotes
 10. CallRec Lite - IntCall

1. TapeACall: Snimač poziva

Ova aplikacija omogućuje vam snimanje dolaznih i odlaznih poziva na vaš iPhone. Ne postoji ograničenje duljine ili broja snimki. Sada ste oslobođeni naknade po minuti ili mjesečno. Nadalje, možete bez problema prenijeti zvuk na računalo ili druge uređaje ako je potrebno.

Snimke se s lakoćom mogu dijeliti na Dropboxu, Evernoteu, Google disku i društvenim mrežama (Facebook i Twitter). Ako je popis dugačak, možete uštedjeti vrijeme dodavanjem jedinstvenog imena snimkama. Oni će vam biti dostupni čim prekinete vezu. Korisničko sučelje omogućuje jednostavan pristup.

Cijena:Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Call Recorder App

Ako želite snimati zvuk visoke kvalitete, Recorder Plus bi bio pravi put. Aplikacija je kompatibilna s više formata zvučne kvalitete kao što su MP3, MP4, CAF, WAVE i M4A.

Osim toga, možete birati između tri kvalitete: niska, srednja i visokokvalitetna. Jedna stvar koju valja napomenuti jest da besplatna verzija aplikacije nudi ograničenu funkcionalnost. A za snimanje neograničenih poziva morat ćete potrošiti 1,99 USD (putem kupnje putem aplikacije).

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Recorder Plus

Ako želite snimati zvuk visoke kvalitete, Recorder Plus bi bio pravi put. Aplikacija je kompatibilna s više formata kvalitete zvuka kao što su MP3, MP4, CAF, WAVE i M4A.

Osim toga, imate mogućnost izbora između niske, srednje i visoke kvalitete. Jedna stvar koju treba napomenuti jest da besplatna verzija aplikacije nudi ograničenu funkcionalnost. A za snimanje neograničenih poziva morat ćete potrošiti 1,99 USD (putem kupnje putem aplikacije).

Cijena: Besplatno (Uklonite iAd - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Call Recorder Lite za iPhone

Snimač poziva najbolji je odabir za snimanje dolaznih i odlaznih poziva. Popis značajki je hvalevrijedan, a snimke možete preuzeti i dijeliti putem e-pošte, iMessagea, Twittera, Facebooka i Dropboxa. Aplikacija radi cijelu dužinu vaših poziva, ali morate platiti pro verziju da biste slušali snimke dulje od 1 minute.

Aplikacija Call Recorder savršeno radi na telekonferenciji. Možete uživati ​​u trosmjernom pozivanju na svim mobilnim operaterima, osim H2O Wireless i Virgin Mobile.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Snimanje telefonskih poziva - Rec Rec

S više od dvije tisuće ocjena i ocjenom od 4,3 zvjezdice, ova se aplikacija ističe onim što nudi. Neograničeno trajanje bilježi dolazne i odlazne pozive. Osim toga, ne postoje geo-ograničenja za upotrebu ove aplikacije. Nije važno u kojoj zemlji živite. Ova će aplikacija raditi besprijekorno.

Isporučuje se s besplatnim trodnevnim probnim razdobljem, a ako ste zadovoljni uslugom, razmislite o pretplati. Aplikacija također podržava više jezika poput španjolskog, ruskog, japanskog i nekoliko drugih. Na kraju, za upotrebu ove aplikacije trebat će vam omogućen konferencijski poziv.

Cijena: Besplatno (jednomjesečna pretplata - 7,49 USD)

preuzimanje datoteka

6. Aplikacija za snimanje - Poziv

Ponovni poziv je još jedna opcija za snimanje dolaznih i odlaznih poziva na vaš iPhone. Sve što trebate je dodirnuti crveni gumb i dobit ćete uputstvo za početak snimanja vaših poziva. Osim toga, putem aplikacije možete upućivati ​​i jeftine međunarodne pozive.

Nakon što završite s pozivom, snimku možete dobiti u roku od nekoliko minuta. Audio datoteke također možete sebi poslati e-poštom putem e-pošte. I na kraju, postoje različite opcije pretplate koje možete odabrati ovisno o vašim zahtjevima.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Snimač poziva iCall

iCall nudi kupnju putem aplikacije korisnicima koji mogu snimati dolazne i odlazne pozive sa svojih iPhona. Jednom kada snimite pozive, možete ih spremiti i lako im pristupiti po potrebi. Poslovni ljudi i učitelji mogu maksimalno iskoristiti ovu aplikaciju za pohranu važnih podataka na svoje uređaje.

Otvorite aplikaciju, pritisnite gumb "Snimi" i nastavite razgovor kao i obično. Tijekom razgovora s kolegama ili poslovnim partnerima možda ćete pogoditi genijalnu ideju koju možete zabilježiti. Štoviše, slatko ništa uvijek možete slušati sa svojim voljenima kasnije.

Cijena:Besplatno (neograničena snimanja - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Snimanje poziva Spremi i slušaj

Aplikacija "Snimač poziva - spremi i slušaj" ozbiljno pokušava riješiti problem snimanja poziva na iOS uređajima. Većina besplatnih aplikacija nudi ograničenu mogućnost snimanja poziva; Call Recorder se izdvojio pružajući vam raznolike značajke kako je objašnjeno u detaljnom pregledu.

Na primjer, postoji funkcija pretvaranja glasa u tekst i snimanje glasovnih bilješki. Zbog sigurnosti svojih snimljenih podataka sve zapise možete zaključati lozinkom. Jedna je od najboljih aplikacija za produktivnost za poslovne ljude, rukovoditelje i sve koji vole razgovarati!

Cijena:Besplatno (pretplata na jedan tjedan - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Snimanje poziva od strane NoNotes

NoNotes je jedna od poznatih aplikacija kada je u pitanju snimanje poziva na vašem iPhoneu. Aplikacija može točno snimati dolazne i odlazne pozive u oblaku, a zatim vam ih poslati na vašu registriranu adresu e-pošte.

Jedan od najboljih dijelova aplikacije je taj što omogućuje 20-minutno besplatno snimanje mjesečno. I da, ne morate unositi podatke o svojoj kreditnoj kartici u vrijeme registracije, što je nesumnjivo jedna od najboljih stvari u aplikaciji. Sve u svemu, izvrsna je aplikacija koju vrijedi isprobati.

Cijena: Besplatno (mjesečni zapis / RoboTranscribe - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. CallRec Lite - IntCall

Tražite li aplikaciju za dugoročno snimanje poziva na vašem iPhoneu? Idite s CallRec Liteom. Aplikacija nema ograničenja na trajanje poziva, lokaciju i broj poziva. Besplatno je pokušati tri dana, a možete snimiti cijeli razgovor.

Međutim, možete preslušati samo jednu minutu snimke. Ako ste uvjereni u izvedbu, morat ćete se pretplatiti na mjesečni plan. Snimljene datoteke spremaju se u oblak i možete im pristupiti u bilo kojem trenutku. Što se tiče funkcionalnosti, jednostavan je za upotrebu, a početnik također može krenuti za samo minutu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Koja je od ovih aplikacija za snimanje poziva najbolje funkcionirala na vašem iPhoneu? Javite nam svoja mišljenja u komentarima ispod.

Možda ćete voljeti pogledati i:

 • iPhone Health Apps
 • Aplikacije za upravljanje lozinkom za iPhone
 • Kako nazvati dodatak na iPhoneu
 • Promijenite redoslijed sortiranja kontakata s iPhonea
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found