Blog

Najbolje iPhone i iPad aplikacije za izradu dokumenata u 2021. godini

Više volim izrađivati, uređivati ​​i dizajnirati dokumente na Macu. Međutim, s dostupnošću širokog raspona visokokvalitetnih aplikacija za izradu dokumenata za iPhone, odabirem svoj iOS uređaj za izradu hvalevrijednih dokumenata kad god sam u pokretu.

Možete bez napora stvoriti lijepe dokumente, uređivati ​​ih pomoću brojnih alata i sinkronizirati s omiljenim uslugama u oblaku. Prvenstveno na temelju funkcionalnosti, ovo su najbolje aplikacije za izradu dokumenata za iPhone i iPad. Krenimo k znanju više o ovim vrhunskim aplikacijama!

1. Google dokumenti

"Google Docs" je aplikacija za izradu dokumenata najviše klase. Možete bez napora stvoriti novi dokument i moći ćete ga uređivati ​​u pokretu. Omogućuje vam i otvaranje, uređivanje i spremanje dokumenata Microsoft Word izravno iz aplikacije.

Budući da se sve što upišete automatski sprema, ne morate brinuti o spremanju datoteka. Na komentare možete dodati i odgovarati s lakoćom. Zaštitite svoje osobne datoteke lozinkom, podijelite ih s prijateljima, pa čak i zajedno radite na istim dokumentima. Još bolje, radit ćete na svojim važnim dokumentima čak i izvan mreže.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Office Lens)

Microsoft Office je uvijek bio jedan od najboljih paketa za izradu dokumenata. To čini stvaranje dokumenata brzo i jednostavno. Možete odabrati pravi izgled dokumenta ili izgled koji se lako čita kako biste stvorili dokument vrhunske kvalitete.

Omogućuje vam pregledavanje privitaka e-pošte i pristup njima s Dropboxa, OneDrivea, SharePointa. Dodajte grafikone, slike, tablice i fusnote kako biste poboljšali kvalitetu dokumenata. Štoviše, svoje datoteke možete ispisivati ​​putem pisača s omogućenim AirPrintom.

Iako vam Excel omogućuje stvaranje proračunskih tablica i upravljanje njima s lakoćom, PowerPoint je dizajniran za stvaranje brze prezentacije s nizom izvrsnih alata. Office Lens omogućuje vam obrezivanje, poboljšanje i omogućavanje čitljivosti fotografija bijele ploče i dokumenata. Čak pretvara slike u Word ili PowerPoint datoteke koje se mogu uređivati.

Ove su Office aplikacije dostupne besplatno.

Cijena: Besplatno

Posjetite App Store

3. iWork iz Applea

iWork se sastoji od tri aplikacije Pages, Keynote i Numbers. Pomoću stranica možete jednostavno stvoriti dokumente vrhunske klase i odabrati razne alate za obogaćivanje.

Brojevi vam omogućuju brzo dodavanje grafikona, tablica i slika koje prikazuju svaki aspekt vaših podataka. Keynote je savršen za stvaranje nevjerojatnih prezentacija. Napredni grafički alati pomažu vam u apsolutnoj preciznosti dizajniranja dijapozitiva.

Cijena: Besplatno

Posjetite App Store

4. OfficeSuite i PDF editor

Urednik OfficeSuite i PDF nedvojbeno je jedna od najboljih aplikacija za izradu dokumenata za vaše iOS uređaje. S više od pet milijuna preuzimanja, aplikacija tvrdi da je vodeća u ovoj kategoriji. Možete se pouzdati u njegovo petogodišnje iskustvo u usluživanju nebrojenih korisnika iPhonea i iPada. Na svom iOS uređaju možete brzo stvarati, pregledavati i uređivati ​​Word, Excel i PowerPoint dokumente. Korak dalje, možete izvoditi napredne PDF operacije na ovoj aplikaciji.

Upravitelj pohrane u oblaku omogućuje vam pristup dokumentima bilo gdje u svijetu. Te dokumente možete uređivati ​​i prenositi u oblak. MobySystems Drive nudi vam 5 GB besplatnog prostora u oblaku nakon što se prijavite. Dobit ćete podršku u oblaku za Dropbox, Google Drive, OneDrive, OneDrive for Business, Yandex Drive i Box.

Cijena: Besplatno (Premium puna licenca: 19,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Dokumenti Readdlea

Readdleovi dokumenti su nevjerojatni. To je središte za sve vaše uredske datoteke i više. Omogućuje vam čitanje, slušanje, pregled i bilježenje različitih formata datoteka. Ova aplikacija također djeluje kao vaš glazbeni i video uređaj, kao i kao datoteka za preuzimanje. U njega je ugrađen web preglednik kojem je lako pristupiti. Morate prijeći prstom ulijevo po oznaci i nalazite se u pregledniku.

Aplikacija također djeluje kao vaš upravitelj datotekama i ima mogućnost povezivanja s raznim uslugama kao što su Dropbox, Google Drive, One Drive, FTP Server itd. Sveukupno je to aplikacija koju morate imati za svoj uređaj. Vaš iPhone prelazi na sljedeću razinu!

Cijena: Besplatno (profesionalni PDF uređivač: 49,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Ured Polaris

Koristi je preko 90 milijuna ljudi širom svijeta, ova je kompaktna aplikacija respektabilan izbor za stvaranje, otvaranje, uređivanje, spremanje i pohranu vaših dokumenata.

Rekao bih da su oglasi u besplatnoj verziji napadni i iritantni, ali to vam omogućuje da posao obavite brzo i bez napora. Polaris Office kompatibilan je s Wordom, Excelom, PowerPointom, Google dokumentima, PDF-om itd. Čak i bez izdvajanja ZIP datoteka, možete otvoriti i čitati sve vrste dokumenata na iPhoneu ili iPadu. Aplikacija ima značajke olovke i pokazivača, što olakšava isporuku mobilnih prezentacija. Također možete sinkronizirati podatke s raznim uslugama u oblaku.

Cijena: Besplatno (premium usluga: 39,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. WPS ured

Ova aplikacija postoji od 1989. godine. Prvi put sam koristila WPS Office 2014. godine kada je došla predinstalirana s kupljenim Android telefonom. Od tada imam dobre kritike za njih. WPS Office izvrstan je program za pregled i uređivanje dokumenata koji možete preuzeti. Sjećam se da sam ga koristio za neke svoje fakultetske radove. Aplikaciju koriste milijuni i održava dobre ocjene na App Storeu.

Omogućuje vam rad na različitim formatima kao što su Word, Excel, PDF, Prezentacija, proračunska tablica, memorandum, skener dokumenata itd. Omogućuje vam stvaranje, pregled, uređivanje i dijeljenje dokumenata. To ga čini jedinstvenim rješenjem za sve vaše potrebe.

WPS Office također podržava automatsko spremanje dokumenata u razne usluge u oblaku poput Dropboxa, Google pogona, Boxa, Jednog pogona itd. Povrh svega ima noćni način rada.

Cijena: Besplatno (WPS VIP godišnje: 29,99 USD)

preuzimanje datoteka

To je sve za sada!

Odjava

Pomoću ovih aplikacija izrada dokumenata nevjerojatno je jednostavna na iOS uređajima. Iako aplikacije iWork i Office doista naplaćuju, ostale aplikacije ne zaostaju puno u pogledu značajki i funkcionalnosti. Nije li neka od vaših omiljenih aplikacija uključena na ovaj popis? Dajte mi to do znanja u komentarima.

Možda biste trebali pogledati ove posebne popise aplikacija poput;

  • Najbolje alternative za Evernote za iPhone i iPad
  • Najbolje bilješke za iPhone i iPad
  • Aplikacije za pisanje za iPhone i iPad
  • Najbolje enciklopedijske aplikacije za iPhone i iPad