Blog

Najbolji slučajevi držača kartice za iPhone 11 Pro u 2020. godini

Kad dođem na sastanke u službenoj odjeći, nelagodno mi je nositi novčanik sa sobom, ali kad nosim traperice, s novčanikom sam dobro. Moram nositi novčanik jer ima moje vrijedne kreditne kartice i gotovinu, naravno, bez obzira na odjeću. Osobno sam mislio da nikada neću naći rješenje za ovaj problem, ali zahvaljujući kućištu kompatibilnom s držačem kartice koje mi je uljepšalo dan.

Sada s ovim futrolama za kartice mogu lako nositi svoje kartice, gotovinu i nekoliko posjetnica, zajedno sa svojim iPhoneom. Dakle, za one koji ne žele nositi vaš novčanik ili novac nositi otvoreno u džepu, ovdje smo pregledali neke od najboljih futrola za držače kartica za iPhone 11 Pro.

Najbolji slučajevi iPhone 11 Pro s držačem kartice u 2020

Najbližu smo pozornost posvetili svim detaljima ovih futrola za držače kartica izrađenih za iPhone 11 Pro i vjerujte mi, lakše ćete odabrati jedan od njih nakon što pročitate naše recenzije. Pa izvoli.

Brzi pristup:

 • Maxboost
 • Suteni
 • Fly Hawk
 • Arae
 • Pametno
 • Kihuwey
 • Vaburi
 • ZVE
 • Samonpow
 • Eloven

# 1. Maxboost

Ovaj smo slučaj iz Maxboost-a naveli u našem pregledu futrola za iPhone 11 Pro folio, a danas je napravljen put jer dolazi s držačem kartice. Sastoji se od 3 utora za kartice i dodatnog džepnog utora za nošenje novca uz vaš iPhone. Sad kad imate futrolu koja je kompatibilna s držačem kartice, ne morate više nositi novčanik.

To što ima utore za kartice ne znači da postaje glomazan, zapravo je tanak, uglađen, siguran i siguran slučaj. Kompaktan dizajn i lagana značajka čine ga još boljim. Maxboost-ov kofer također dolazi s postoljem i to je baš kao šlag na torti jer tražite futrolu s držačem kartice i sve ove stvari dobivate u potpunosti.

Izrađen je od PU kože, a vaš iPhone štiti od padova i udaraca zaštitom od 4 ugla. U međuvremenu, prednji poklopac također štiti vaš zaslon od ogrebotina i mrlja. Povrh toga dolazi s doživotnim jamstvom.

USP:Ugrađeni nosač

Pogledajte na Amazonu

# 2. Suteni

Sutenijev slučaj izgleda otmjeno jer je tanak i lagan. Naravno, dolazi s utorom za kartice koji jamči držanje 1 kartice, ali s obzirom na to da je fleksibilan, može primiti do 3-4 kartice, ovisno o načinu na koji ga koristite. Kućište ni na koji način ne ometa rad iPhonea, čak i ako su kartice spremljene straga i pružaju ugodan stisak.

Jastučićem jastuka na sva 4 ugla štiti vaš iPhone od padova i udaraca. Dizajniran je na takav način da se može nazvati i futrolom odbojnika, osim što je i kožna futrola. Ukratko, riječ je o sve-u-jednom slučaju za koji bi svaki korisnik iPhonea volio da ga se dočepate! Zar ne ?!

Napravljen je od visokokvalitetnog kožnog materijala i mekog TPU-a koji opisuje čvrstoću ovog kućišta. Sutenijev kofer dostupan je u plavoj, smeđoj, sivoj i crvenoj boji. Uz to dolazi jamstvo od 12 mjeseci.

USP:Fleksibilni utor za kartice

Pogledajte na Amazonu

# 3. Fly Hawk

Dizajn može izgledati pomalo čudno, ali zapravo je zgodan slučaj za one koji samo žele držač kartice za svoj iPhone 11 Pro uz potpunu zaštitu. Može pohraniti do 2 kartice istodobno i nažalost, nema mjesta za pohranu vašeg novca. Ali ipak, ako želite, možete ponijeti jednu karticu i koristiti prazno mjesto za nošenje gotovine.

Ako iz ovog slučaja želite najbolje, Fly Hawk vam predlaže da koristite samo jedan utor za kartice. Futrola je jednostavna za upotrebu, tanka je i lako pristaje vašem iPhoneu. Svojom mekoćom štiti vaš pametni telefon i od padova, udaraca i udaraca. Podignute usne na rubovima zaslona i u blizini stražnje kamere daju cjelokupnu zaštitu od 360 stupnjeva.

USP:Tanak i moderan

Pogledajte na Amazonu

# 4. Arae

Boja ružičastog zlata daje ton djevojkama i ženama vani. Kako im je ružičasta omiljena, odlučili smo nabaviti jedan držač za kartice i za vas. Izrađen je od izdržljivog TPU mekog materijala koji ne samo da štiti vaš iPhone već vam pruža i mekan osjećaj kad ga držite u rukama.

Arae's forte je pružiti jedinstveni dizajn, a ovaj slučaj dolazi s preklopnim poklopcem, ali to je na prednjoj strani, a na stražnjoj. Da, dobro ste shvatili. Preklopna torbica nalazi se na stražnjoj strani kućišta, koja ima 3 utora za kartice i utor za pohranu vašeg novca. Kad u novčaniku imate svoje vrijedne stvari, dvije magnetske kopče osiguravaju da je sve sigurno.

Dostupan je u varijantama ružičastog zlata, plave, crne i vinsko crvene boje. Slučaj dolazi s doživotnim jamstvom i ako imate bilo kakvih problema s kvalitetom, možete ga zamijeniti u bilo kojem trenutku.

USP: Flip Case natrag

Pogledajte na Amazonu

# 5. Pametno

Pametno, pa već samo ime sugerira da je slučaj pametan i zapravo jest, da budem iskren. Može pohraniti do 3 kartice i nešto gotovine. Štoviše, isti isti utor za karte možete koristiti i kao nosač. Dakle, ukratko, ako nemate kartu, ona neće imati i nosač.

Uz visoku teksturu prianjanja, pruža vam ugodno držanje kada iPhone držite zajedno s ovim kućištem. Zračni kutovi štite vaš pametni telefon i od naglih udaraca i slučajnih udaraca i napuhavanja. Kompatibilno je s bežičnim punjenjem i od ovog proizvođača kućišta ne biste mogli tražiti više.

USP: Kompatibilno s bežičnim punjenjem

Pogledajte na Amazonu

# 6. Kihuwey

Baš poput pametnog, ovaj slučaj tvrtke Kihuwey također čini vašu kreditnu karticu postoljem. Dolazi s 5 utora za kartice, tako da nije sve u vezi s kreditnim karticama, ali također možete pohraniti svoju vozačku dozvolu, bilo koje druge osobne iskaznice i nešto novca. Ukratko, ovo je kompletna torbica za novčanik koja je imenovana kao držač kartice.

Kvalitetna PU koža čini vam se mekšima, dok magnetska kopča osigurava da je vaš novčanik zatvoren i da su sve stvari pohranjene u njemu sigurne. Podignuti rubovi štite zaslon od ogrebotina i izbjegavaju izravni kontakt s neravnim površinama.

S obzirom na kožnu futrolu, pruža i solidnu zaštitu zbog svojih čvrstih kutova. Dostupan je u varijantama crne, smeđe i ružičasto zlatne boje.

USP: 5 utora za kartice

Pogledajte na Amazonu

# 7. Vaburi

Futrola na temu leptira savršen je odabir za žene i djevojke vani. Uz ovaj kućište dolazi i stražnji poklopac baš kao što smo vidjeli u Araeu, ali jedina razlika koju vidim je dizajn. Ima 3 utora za kartice, zajedno s džepom u koji možete pohraniti i vašu vrijednu gotovinu.

Poklopac stražnjeg poklopca lako možete koristiti kao nosač, a u međuvremenu se pozadinski poklopac isporučuje s magnetskom kopčom koja osigurava da vaše kartice i novac sigurno budu pohranjeni u zatvorenoj kutiji! Puferramski ugaoni međuspremnici također štite vaš iPhone od udaraca, padova, udaraca, udaraca i prtljaga.

Kutija Vaburs dostupna je u zelenoj, ljubičastoj i ružičastom zlatu. Zbog svog dizajna, sigurna sam da bi većina djevojaka pristajala uz varijantu boje ružičastog zlata. Zar ne?

USP: Preklopni poklopac sa stražnje strane

Pogledajte na Amazonu

# 8. ZVE

Sa ZVE-ovom naslovnicom možete lako nositi i 2 kartice, kao i nešto novca. Kućište je izrađeno od vrhunskog kožnog materijala, a sjajni izgled ZVE-a odmah mi je privukao pažnju! U međuvremenu, TPU osnovna ljuska štiti vaš iPhone s potpunom zaštitom. A vanjski odbojnik također apsorbira sve iznenadne udarce i neravnine.

Elastična vrpca na poleđini kućišta sigurno drži vaše kartice i novac. Jednostavno možete izvući vrpcu kako biste izvadili kartice i unovčili novac. Dostupan je u varijantama boje nane, dijamanta i ružičastog zlata.

USP: Elastična vrpca

Pogledajte na Amazonu

# 9. Samonpow

Ovo je jedini slučaj na današnjem popisu koji je napravljen od tvrdog računala i s male udaljenosti izgleda poput puške. Klasičan izgled zajedno s priloženim držačem kartice odmah mi je privukao pažnju! Dakle, ako tražite potpunu zaštitu za svoje kartice i gotovinu, Samonpow je vaš put.

Njegova kombinacija TPU-a i tvrdog PC materijala pruža zaštitu od 360 stupnjeva bez obzira na sve! Kutovi, zaslon i kamera također su dobro zaštićeni. Pa, to nije to, jer također drži vaš iPhone 11 Pro dalje od ogrebotina i otisaka prstiju. Dostupna je u varijantama ljubičaste, metalne boje, tamnoplave i ružičasto zlatne boje.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 10. Eloven

Evo najboljeg primjera kako mora izgledati držač kartice. Nitko tko sjedi pored vas ne može pretpostaviti da vaš iPhone 11 Pro ima kartice sa stražnje strane, u tome je ljepota ovog slučaja! Rekao bih da je ovo posljednji slučaj u današnjoj postavi, ali jedan je od najljepših od svega što sam ga osobno volio.

Kompaktni i hibridni oklop štite vaš uređaj od vanjskog okruženja, a zatvoreni držač kartice čuva i vaše kartice i novac. Preciznim izrezima i dizajnom lako možete pristupiti svim priključcima i tipkama bez ikakvih prekida.

Elovenova torbica dolazi s malim gumbom na stražnjoj strani pritiskom na koji možete spremiti svoje kartice, najmanje 2 najmanje. Dostupan je u ljubičastoj, crnoj, boji puške i ružičastim bojama. Slučaj dolazi i s doživotnim jamstvom.

USP: Dovršen zatvoreni držač kartice

Pogledajte na Amazonu

Dakle, momci i djevojke, to je to za danas.

Završne riječi ...

Da se odlučim za vlasnika kartice gledajući ocjene na Amazonu, više bih volio Maxboost zbog značajke sve u jednom kućištu. Ali ako bih sve želio istražiti nešto novo, definitivno bih pristao na Elovenov slučaj koji dolazi s priloženim držačem kartice. Pa, koji biste radije kupili za svoj iPhone 11 Pro? Javite nam sada u odjeljku za komentare.

Povezani postovi iPhone 11 Pro koji bi vam se mogli svidjeti!

 • Najbolji slučajevi za iPhone 11 Pro
 • Najbolje drvene futrole za iPhone 11 Pro
 • Robusni kućišta za iPhone 11 Pro
 • Najbolje kožne futrole za iPhone 11 Pro