Blog

Najbolji bežični punjači za iPhone X, 8 Plus [izdanje 2021.]

Već smo stvorili post za najbolje iPhone X bežične punjače i najbolje AirPower alternative. No, mislili smo da bi bilo bolje proći još jedan krug i navesti najbolje bežične punjače za iPhone X, iPhone 8/8 Plus koji su po cijeni ispod 30 dolara.

 1. Yootech
 2. Anker
 3. Novete
 4. iClever
 5. Svježi zrak
 6. Yootech
 7. BrexLink
 8. ivolks
 9. Chuanghuike
 10. Belkin

# 1. Yootech

Yootech radi izvrstan posao učinkovitog punjenja iPhonea. Bežični punjač ima mekanu podlogu koja osigurava da vam pametni telefon ne sklizne. Osim toga, glatka tekstura jastučića također sprječava ogrebotine.

Pomoću adaptera možete uključiti iPhone u načinu brzog punjenja. LED diode bez ometanja omogućuju vam praćenje stanja punjenja vašeg uređaja. Dobro je građen i dostupan je u četiri boje. Uz to, Yootech dolazi s 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Čvrsta kvaliteta izrade

Pogledajte na Amazonu

# 2. Anker

Ovaj bežični punjač tvrtke Anker može se pohvaliti izuzetno učinkovitim komponentama i naprednim čipsetom, koji iOS uređaje puni 10% brže od ostalih bežičnih punjača od 5 W. Bez obzira koristite li prozirnu ili izuzetno čvrstu futrolu za iPhone, svoj uređaj možete napuniti omotanom futrolom.

Anker vjeruje u pružanje krajnje sigurnosti vašim uređajima, te stoga tvrtka štiti vaše iPhone uređaje od prenapona, kolebanja temperature i drugih prijetnji. I na kraju, dostupan je u dvije boje - crnoj i plavoj.

USP: 10% brže punjenje

Pogledajte na Amazonu

# 3. Novete

Ako uživate gledati videozapise bez ruku, željeli biste kupiti Alice Dreams. Stalak za bežično punjenje sigurno drži vaš uređaj; omogućujući vam gledanje medija ili interakciju s uređajem bez ikakvih problema. Ugrađeni čip omogućuje mu zaštitu pametnog telefona od kratkog spoja i prekomjerne struje.

Kad se vaš uređaj potpuno soči, sam se isključuje kako bi spriječio prekomjerno punjenje. Sposoban je napuniti vaš uređaj 1,4 puta brže od standardnog punjača. Osim brzog punjenja, Alice Dreams dolazi u dvije boje poput crne i bijele. To nije sve; na to ćete dobiti i 18-mjesečno jamstvo.

USP: Ventilator na stražnjoj strani kako bi punjač bio hladan

Pogledajte na Amazonu

# 4. iClever

Bežični punjač iClever omogućuje brzo punjenje vašeg iPhonea X s izlaznom snagom od 7,5 W. Kao dio sigurnosti, punjač ima zaštitu od previsoke temperature, kao i mehanizam za sprečavanje prenapona i kratkog spoja. Mekani silikon na punjaču je protuklizan, a također podržava većinu slučajeva debljine ne veće od 6 mm. Jedini je uvjet da kućište ne bude metalno.

Zeleno LED svjetlo pogodno je za spavanje i ne zabija oči u mrak. Dostupne su dvije opcije boja: crna i bijela. I na kraju, ima prihvatljive cijene.

USP: Podržava nemetalno kućište tijekom punjenja

Pogledajte na Amazonu

# 5. Svježi zrak

Ovaj je bežični punjač tanak, elegantan i lijepo će izgledati na stolu. Izlazi maksimalno 10W i puno će brže napuniti vaš iPhone 8. Kućište od anodiziranog aluminija apsorbira većinu topline čuvajući vaš uređaj sigurnim. Također ima i druge sigurnosne mehanizme poput zaštite od prekomjerne struje, prekomjernog punjenja, kratkog spoja i zaštite od ulazne struje.

Ako na iPhoneu imate futrolu, brzina punjenja ovisi o debljini futrole. Deblje kućište, sporije punjenje. Na kraju, također imate dvije opcije boja: crnu i bijelu.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 6. Yootech

Yootech predstavlja bežični punjač opremljen multifunkcionalnom inteligentnom zaštitnom tehnologijom koja štiti vaš uređaj od višestrukih prijetnji. S debljinom od 0,47 inča, pametni sustav kontrole temperature održava vaš uređaj hladnim i omogućuje učinkovito punjenje.

Prije nego što napunite uređaj, provjerite da na uređaju nisu pričvršćeni željezo, metal, kovanice, osobne iskaznice, magnetske apsorberi bankovnih kartica ili bilo koji drugi metalni predmeti.

USP: Punjač pogodan za spavanje

Pogledajte na Amazonu

# 7. BrexLink

Brexlink bežični punjač ima maksimalnu snagu od 10 W i certificiran je Qi. Podržava većinu nemetalnih kućišta debljine ne veće od 8 mm. Uz pametnu tehnologiju poput temperaturnog senzora i dinamičke čipove za upravljanje punjenjem, imate potpuno mirnoću. Što se tiče sigurnosti, punjač ima zaštitne značajke poput prekomjernog punjenja, prekomjerne struje, previsoke temperature i kratkog spoja.

Gumeni jastučić je protuklizan, a nježan je i prema vašem iPhoneu X. Na kraju, nema dostupnih opcija ili varijacija boja.

USP: Najbolje u klasi sigurnosne značajke

Pogledajte na Amazonu

# 8. ivolks

Bežični punjač Ivolks možda je najtanji na popisu s debljinom od samo 8 mm. Savršeno je ako vam je izgled prioritet. Usprkos tome, ne trebate kompromitirati sigurnost svog uređaja lijepim izgledom. Punjač dolazi sa zaštitom od prekomjernog punjenja, pregrijavanja i kratkog spoja.

Aluminijsko tijelo apsorbira većinu topline održavajući uređaj hladnijim i ograničavajući štetu. Punjač je dostupan u zadanoj crnoj boji koja se može podudarati s bilo kojom površinom.

USP: Tanke veličine

Pogledajte na Amazonu

# 9. Chuanghuike

Ako je Appleov logotip vaša ljubav, tada će dizajn ovog bežičnog punjača zasigurno osvojiti vaše srce. To nije samo prekrasan punjač; također je Qi certificiran od strane Wireless Power Consortium. Osim lijepog izgleda, tanak je i debljine samo 8,4 mm. Ako govorimo o značajkama, bežični punjač ima sve što vam treba.

Podržava brzo punjenje, zaštitu od prekomjernog punjenja, pregrijavanja i prekomjerne struje; čineći ga potpuno sigurnim za vaš uređaj. Ne postoji opcija boje osim zadane bijele boje i izgleda sjajno.

USP: Prekrasnog dizajna i tanke veličine

Pogledajte na Amazonu

# 10. Belkin

Belkin je vodeća tvrtka koja se bavi iPhone priborom. Ovaj bežični punjač s adapterom je Qi certificirani proizvod koji vam daje sigurnije i pouzdanije iskustvo bežičnog punjenja. Uz ovaj punjač dobit ćete kabel micro USB na USB-A.

Možete brzo napuniti svoj iPhone bez gubitka brzine punjenja jer ovaj bežični punjač dolazi s izlazom od 5 W / 1AMP. Pazite na onu zelenu LED diodu koja pokazuje ispravno poravnavanje vašeg telefona na bazi i punjenje.

USP: Proizvod pogodan za putovanja

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Koji vrijedi vašeg dolara?

Pa, koji je od ovih bežičnih punjača dobro tempiran za vaš novac? Je li to onaj koji ima lagani dizajn ili onaj koji ima dizajn s 2 zavojnice? Bilo bi sjajno znati svoj odabir.

Ako vam se svidjelo čitati ovaj post, možda biste htjeli na brzinu pogledati i ove priče:

 • Najbolji bežični nosači za automobil za iPhone X
 • Bežične banke napajanja za iPhone X
 • Najbolji bežični punjači za iPhone X
 • Najbolje AirPower alternative za iPhone X