Blog

Najbolji iPhone X slučajevi vojne klase 2021. godine

iPhone X ima potpuno novi dizajn s privlačnim zaslonom od ruba do ruba i impresivnom vertikalnom dvostrukom kamerom. Takav lijepog i skupocjenog pametnog telefona zaslužuje beskompromisnu zaštitu, zar ne? Zato je sklono zaštitnom odijelu uređaja osigurati zaštitu u slučaju nesretnih kapi. Kako bih vam olakšao zadatak, odabrao sam najbolje iPhone X slučajeve vojnih razreda.

1. Zizo Bolt serija

Ne smeta vam malo dodatne količine u korist pouzdane zaštite protiv neravnina? Ako je odgovor da, torbe serije Bolt tvrtke Zizo mogu biti idealan odabir za vas.

Ono što privlači pažnju u ovom vojnom slučaju je sposobnost izdržavanja padova i do 12 stopa. U većini situacija ova razina obrane bila bi dovoljna da vaš pametni telefon bude siguran.

Futrola za remen ne samo da vam omogućuje besprijekorno pričvršćivanje uređaja na torbu ili druge stvari, već također dolazi u obzir kada želite odmoriti ruke i uživati ​​u video zapisima. Povrh svega, poklopci serije Bolt imaju zaštitnik zaslona tvrdoće 9H koji OLED zaslon štiti od ogrebotina.

USP: Zaštita od pada do 12 stopa

Kupite ga od Amazona

2. SERIJA OBRANE OtterBox

Poznato je da su OtterBox-ovi slučajevi DEFENDER SERIES izuzetno zaštitni. A ovaj za iPhone X nastavio je unapređivati ​​svoje naslijeđe aplombom.

Kućište je kompaktnog dizajna i čvrsto leži na iPhoneu. Točnim izrezima i taktilnim tipkama moći ćete puno lakše pristupiti svim značajkama svog uređaja. Tu je i izrezani logotip Apple kako bi marka zasjala.

Čvrsta unutarnja ovojnica i mekani vanjski poklopac omogućuju joj pouzdanu zaštitu protiv kapi. Futrola s kopčom za pojas savršeno obnavlja ulogu postolja za oživljavanje vašeg medijskog vremena. Štoviše, ovu tešku futrolu možete odabrati u sedam fascinantnih boja.

S gotovo 50 dolara ovaj je slučaj malo skuplji i vrijedi ga ozbiljno pogledati zahvaljujući svojim kvalitetama.

USP: Futrola za kopču za remen

Kupite ga od Amazona

3. Spigen Tough Armor

Ako tražite pouzdanu futrolu koja može stvoriti impresivan par s iPhoneom X, ne tražite dalje od Spigen Tough Armour. Zahvaljujući robusnom računalu i mekom TPU-u, ovaj je kućište dizajniran da brani vaš pametni telefon i od gadnih udaraca i udara. Svi su kutovi pojačani tehnologijom zračnih jastuka koja mu omogućuje apsorbiranje udara.

Podignuti rub osigurava da prekrasan zaslon i dvostruka kamera vašeg uređaja ostanu zaštićeni. Taktilne tipke nude oštre povratne informacije. Osim toga, možete odabrati ovo izdržljivo kućište u tri boje: rumenilo zlato, mat zlato, gunmetal. Za 16 dolara Spigen Tough Armor je izvrstan izbor.

USP: Kutovi s zračnim jastukom

Kupite ga od Amazona

4. Kazeologija Skyfall Series

Želite predstaviti svoj pametni telefon, ali bez ugrožavanja zaštite? Ovaj jasan slučaj iz serije Caseology Skyfall pravi je put. Akrilni tvrdi uvez i okvir računala otporan na udarce u potpunosti su sposobni pružiti sveobuhvatnu zaštitu vašem uređaju. Utvrđeni kutovi dizajnirani su da apsorbiraju udarce.

Kristalno čista leđa imaju premaz otporan na ogrebotine kako bi osigurali da struganje ne ošteti uređaj. Osim toga, ovaj vojaški kofer za iPhone X dolazi u tri boje: crnoj, zlatnoj i sivoj.

USP: Premaz otporan na ogrebotine

Kupite ga od Amazona

5. Kazeologija Parallax Series

Ono što ovaj slučaj iz serije Caseology Parallax čini nevjerojatnim izborom je izvrsna integracija vitkosti i zaštite.

Iako ima tanak profil, pruža dvostruke slojeve zaštite vašem pametnom telefonu. Napravljeno od visokokvalitetnog TPU i PC materijala, dugotrajno je odijelo vašeg uređaja. Mekani teksturni geometrijski uzorak nudi pojačano prianjanje i također apsorbira šok. Gumbi su vrlo glatki i na njih se lako klikće. Nadalje, dostupan je samo u dvije boje: crnoj / sivoj i oceansko sivoj.

USP: Teksturirani geometrijski uzorak

Kupite ga od Amazona

6. URBANI OKLOPNI ZUPČANIK

Još jedan moćni zaštitni slučaj u emisiji! Ovaj ima jedinstveni izgled i obećava pružanje zaštite od 360 stupnjeva.

Iako je vanjska ljuska izuzetno čvrsta, unutarnja je prilično mekana. I upravo ova kombinacija robusne vanjštine i unutrašnjosti koja apsorbira udarce štedi dan za to.

Što se tiče gumba, smatram da su dovoljno dobri da nude reaktivne povratne informacije. A ako volite šarene profile, naći ćete 15 živopisnih boja vrlo zahvalnih.

USP: Jedinstveni izgled s zaštitom od 360 stupnjeva

Kupite ga od Amazona

7. Zatvoreno

Ono što mi je zapelo za oko u Encasedu je ergonomski dizajn. Uz zakrivljene kutove, kućište se osjeća prilično čvrsto u rukama. Robusna stražnja školjka računala omogućuje mu sprečavanje udara, dok glatka unutarnja obloga pomaže u uklanjanju šoka.

Zračni džepovi ojačavaju kutove kako bi se oduprli neravninama, dok zakošeni rub djeluje kao pouzdan štit za zaslon od ruba do ruba. Izraženi gumbi pružaju oštre povratne informacije, dok savršeni izrezi na slici nude jednostavan pristup svim funkcijama.

USP: Ergonomski dizajn

Kupite ga od Amazona

8. Zizo Proton

Mišićavog tijela, Zizo Proton dizajniran je da bude pouzdan branitelj vašeg pametnog telefona. Sadrži robusnu stražnju ploču koja lako može srušiti udar. Okvir je dizajniran da s lakoćom širi udarce.

Ova teška futrola savršeno pristaje na iPhoneu. Uredni izrezi i glatki gumbi poboljšavaju korisničko iskustvo. Također dolazi sa zaštitnikom zaslona koji štiti zaslon od ogrebotina. To nije sve; na raspolaganju imate devet atraktivnih boja.

USP: Robusna konstrukcija

Kupite ga od Amazona

9. X-Doria obrambeni štit serije

Ovo je slučaj branitelja iz X-Doria Defense Shield Series. Pripremljen je od najfinijeg anodiziranog aluminija, TPU i polikarbonatnog materijala. Izdržljiva vanjska strana pomaže kućištu da se lako bori protiv neravnina.

Unutarnja obloga od mekane gume ne dopušta ogrebotinama da oštete ljepotu vašeg pametnog telefona. Budući da tipke prilično reagiraju i svi su izrezi točni, imat ćete vremena za lagano korištenje uređaja. Osim toga, ova teška futrola dolazi u četiri boje: ružičasto zlato, iridescentna, crvena i crna.

USP: Interijer od mekane gume

Kupite ga od Amazona

10. Speck CandyShell Grip

CandyShell Grip iz Specka prikazuje zavidno tanak dizajn. Međutim, u stanju je pružiti vojnu zaštitu od pada iPhoneu. Gumirano se ističe u raspršujućem utjecaju.

Mekana akrilna obloga ne samo da nudi bolja prijanjanja već omogućuje i nanošenje kućišta u raspršujućem šoku. Podignuta maska ​​ne omogućuje pucanju s dvostrukom kamerom i OLED zaslonu dodirnu površinu. Nadalje, dostupan je u pet kombinacija boja.

USP: Mekana akrilna podloga

Kupite ga od Amazona

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Koji vam je od ovih najfinijih teških kućišta za iPhone X zapeo za oko? Je li to onaj koji ima jasna leđa? Bilo bi super znati njegovo ime.

Možda biste htjeli provjeriti i ove postove:

  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone X
  • iPhone X kožne futrole
  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone X
  • Najbolji iPhone X jasni slučajevi

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.