Blog

Najbolja proširenja Safarija za iPhone i iPad [2021]

Safari na iPhoneu prilično se razvijao tijekom godina. Nudi nekoliko korisnih značajki poput blokade skočnih prozora, pregledača Reader i privatnog pregledavanja. Međutim, to još uvijek nedostaje kada je u pitanju jednostavnost korištenja. Stoga proširenja mogu biti prikladni dodaci za obogaćenu funkcionalnost ovog preglednika na vašem mobilnom uređaju. Pa provjerimo najbolja Safari proširenja za iPhone i iPad.

 1. Pinterest
 2. Microsoftov prevoditelj
 3. 1Password - Upravitelj lozinki
 4. Pocket: Spremi. Čitati. Rasti.
 5. Safari isječci
 6. Strašan snimak zaslona za Safari
 7. Pregled izvora - HTML, JavaScript i CSS
 8. Mailo - Mail sebi
 9. WhatFont
 10. Valuta Pro - pretvarač novca

1. Pinterest

Nikad ne zaboravite cool ideju koju nađete na internetu. S proširenjem Pinterest za Safari na iPhoneu možete spremiti svoje omiljene postove ili inspiraciju koju pronađete tijekom pregledavanja, bilo da se radi o receptu ili projektu „uradi sam“, frizuri ili tehnološkom haku.

Pomoću ovog proširenja možete prikvačiti svoje omiljene ideje za buduću upotrebu. To je super prikladan način za praćenje svega što vas zanima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Microsoftov prevoditelj

Jednostavno prevedite na web stranice na 60+ popularnih jezika iz svih dijelova svijeta. Pokreće ga vrhunska tehnologija koja osigurava točnost i jednostavnost za upotrebu.

Ovo je vrlo korisno ako rutinski nailazite na sadržaj na stranim stranicama. Jednostavno prevođenje možete izvršiti samo jednim dodirom. ne postaje lakše od ovoga za sve jezične jezike vani.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. 1Password - Upravitelj lozinki

1Password je najbolje proširenje upravitelja lozinki za Safari na iOS-u. Omogućuje vam sigurnu i brzu prijavu na bilo koje web stranice, u aplikacije. Postoji i generator lozinki koji vam omogućuje brzo generiranje jakih lozinki.

Spremite lozinke u različite kategorije da biste im lako pristupili. Stvorite nekoliko trezora, ne samo da biste zaštitili predmete, već i da biste ih održavali uredno organiziranima.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Pocket: Spremi. Čitati. Rasti.

Jeste li u potrazi za praktičnim načinom spremanja stvari za kasnije čitanje? Proširenje Pocket Safari pruža izvrstan način za to. Samo dodirom gumba možete spremiti članke, vijesti, videozapise i još mnogo toga. Štoviše, dobro osmišljen izgled lako je za oči i pruža ugodno iskustvo čitanja.

Ako volite čitati prije spavanja, tada možete isprobati tamne teme i teme sepije. Sve u svemu, izuzetno je korisno proširenje za sve koji vole čitati zanimljive sadržaje na mreži.

Cijena: Besplatno (Pocket Premium - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Safari isječci

Evo izvrsnog proširenja za Safari koje vam omogućuje umetanje malih dijelova koda u web stranice. To vam pomaže u upravljanju zumiranjem, promjeni fontova, dodavanju ljepljivih bilješki itd.

Možete stvoriti vlastite isječke ili pregledavati bazu podataka isječaka drugih korisnika. Izvrsno je imati prilagođenije iskustvo pregledavanja na iPhoneu i iPadu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Strašan snimak zaslona za Safari

Iako već imate mogućnost snimanja zaslona na iPhoneu, Awesome Screenshot nudi vam malo više. Na primjer, možete snimati bilješke i bilješke, crtati crte i napraviti općenite oznake na svojim snimkama zaslona.

I ne samo ovo, proširenje vam omogućuje snimanje cijele stranice web stranice (čak i regije koja nije vidljiva), a to je nešto što ne možete učiniti s matičnom značajkom zaslona iOS-a.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Prikaži izvor - HTML, JavaScript i CSS

Pogledajte HTML, JavaScript i CSS izvor bilo koje web stranice s ovim Safari proširenjem za iPhone. Donosi funkcionalnost "pregledavanja" računalnih preglednika na vaš mobilni uređaj.

Ovo proširenje možete koristiti za pregledavanje, kao što to obično radite u Safariju na iPhoneu. Kada želite pogledati izvor web stranice, taknite ikonu Action i odaberite View Source. Funkcionira glatko i posebno je vrijedan svima koji se web-razvojem bave za mobilne uređaje.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

8. Mailo - Mail to Self

Nailazite li na određene web stranice koje želite sebi poslati e-poštom za kasniju upotrebu? Pa, ovo Safari proširenje za iPhone čini ovo povjetarcem. Možete dodirnuti gumb za brzo slanje e-pošte sa svime što vas zanima.

Štoviše, nema oglasa, praćenja ili analitike, tako da možete biti sigurni u svoju privatnost. Nadalje, krade se za samo 2,99 dolara ako vam se sviđa pogodnost koju dodaje vašem životu.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

9. WhatFont

Kao što i samo ime govori, ovo besplatno Safari proširenje za iPhone omogućit će vam lako prepoznavanje fontova na web stranici. Možete odabrati tekst i aktivirati WhatFont da biste znali o njemu.

To je osobito korisno ako ste dizajner ili samo ljubitelj fontova. Možete zabilježiti fontove koji vam se sviđaju, a zatim ih koristiti za svoje projekte.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Currency Pro - pretvarač novca

Ako često trebate pretvoriti valute, dobro je nabaviti ovu aplikaciju koja vam omogućuje brzo pretvaranje iz Safarija. Istodobno možete raditi sa koliko god valuta želite. Pruža točne tečajeve u stvarnom vremenu i može se koristiti i izvan mreže.

Dalje, dostupne su šarene teme, a podržava 170+ svjetskih valuta i cijene plemenitih metala. Također dodaje dva korisna widgeta na vaš iPhone, a to su pretvarač valuta i monitor tečaja. To olakšava praćenje stvari.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

Sumirati

Dakle, ovo su bila neka od najboljih Safari proširenja za iPhone koja smo odabrali za vašu udobnost. Javite nam koji vam se najviše sviđaju u komentarima u nastavku. Ili preporučite bilo što što smo propustili.

Također možete provjeriti,

 • Safari proširenja za Mac
 • Top 30 najboljih proširenja za Chrome
 • 8 tehnika za otvaranje (t.co) kratkih veza s Twittera
 • Safari nasuprot Chromeu: Koji je preglednik bolji za iPhone i Mac