Blog

Kako dodati glazbu u Instagram priče na iPhoneu

Instagram nikada ne propušta angažirati svoje korisnike zabavnim novim značajkama. Na primjer, možete dodati glazbu u svoje Instagram priče da biste podijelili svoje trenutne favorite ili pokazali svoje raspoloženje. Aplikacija ima ogromnu biblioteku pjesama, tako da možete potražiti onu koju želite i pronaći i najnovije pjesme u trendu. Jeste li zadovoljni korištenjem ove značajke? Dopustite mi da vam pokažem kako dodati glazbu u Instagram Stories na iPhoneu.

 • Kako staviti glazbu u Instagram priče na iPhoneu
 • Dodajte vanjsku glazbu u Instagram priče

Kako staviti glazbu u Instagram priče na iPhoneu

 1. Otvoren Instagram aplikaciju na uređaju.
 2. Dodirnite Fotoaparatikona u gornjem lijevom kutu ili prijeđite prstom udesno da biste snimili priču.
 3. Nakon što je vaša priča snimljena, dodirnite naljepnice ikona.
 4. Sada dodirnite glazba, muzika vidjeti Glazbena knjižnica i prema vašoj prethodno pretraženoj glazbi, Za tebe odjeljak knjižnice prikazivat će pjesme i iz njih možete pretraživati ​​pjesme povezane s određenim žanrom pretraživati ili ga možete pretraživati ​​iz okvira za pretraživanje.
 5. Nakon što odaberete glazbu, ona se može uređivati ​​prema vašem izboru. Ako želite zadržati neke određene retke iz pjesme. Isto se može učiniti podešavanjem klizača potrebnom dijelu pjesme. Do 15 sekundi možete promijeniti trajanje isječka. Može se promijeniti dodirivanjem ikone trajanja.
 6. Također možete promijeniti način na koji se vaša pjesma prikazuje u Storyju. Možete odabrati prikaz stihova ili možete jednostavno upotrijebiti natpis pjesme, prilagoditi njezinu veličinu i držati je negdje u kutu. U slučaju da ste odabrali prikaz teksta. Možete čak i promijeniti boju fonta tako što ćete dodirnuti Birač boja. Svaki put kad je dodirnete, nova će boja treptati ispred vas.
 7. Sada dodirnite Gotovo.
 8. Da bi priča izgledala privlačnije, tapkajući možete odabrati jednu od dostupnih tema Ikona smješka. I tapnite Gotovo.
 9. Ako želite dodati tekst u priču, dodirnite Aa ikonu, odaberite font, dodajte tekst i dodirnite Gotovo.
 10. Dodirnite Tvoja priča da biste ga dodali na svoj profil kao priču.

Bilješka: Ako ste snimili video spot, pjesma koju ste odabrali reproducirat će se prema trajanju videozapisa. Neće vam pružiti mogućnost reprodukcije pjesme do 15 sekundi.

Dodajte vanjsku glazbu u Instagram priče

Osim dodavanja glazbe u Insta priče s glazbenom značajkom. Jeste li znali da pjesme Apple Music možete dijeliti s IG pričama?

Ako o tome niste imali pojma, onda ste na pravom mjestu. Pogledajte naš detaljni post na blogu kako biste svoje Insta priče učinili još zanimljivijim.

Kao što svi znamo, danas se Spotify smatra najčešće korištenom mrežnom platformom za streaming glazbe. Evo kako dodati Spotify glazbu u svoju Instagram priču.

Možda imate ovo pitanje u glavi: "Jesu li sve pjesme dostupne na Instagram Music?".

Dostupne su mnoge pjesme, ali postoje određene pjesme koje u toj značajci nećete moći pronaći. Ali mogu vas uvjeriti, moći ćete pronaći pjesme prema svom raspoloženju.

Sumirati!

Tijekom svojih prvih dana Instagram Music nije bio dostupan u mnogim regijama. No, ubrzo je razvio svoju prisutnost širom svijeta. A sada je značajka toliko poznata da vjerojatno u aplikaciji ne biste pronašli nikoga tko je ne koristi. Kao što sam već gore rekao, aplikacija nikad ne uspije zapanjiti svoje korisnike. Dvoje od njih bili su IGTV i Insta Reels. A jedini razlog zašto Instagram ne gubi bazu korisnika je njihova sposobnost dodavanja zanimljivih ažuriranja.

Nadam se da su vam pomogli. U slučaju da imate još pitanja u vezi s ovom značajkom. Pošaljite nam svoje upite u odjeljak za komentare u nastavku!

Obavijestit ćemo vas tako značajnim uvidima!

Do tada nastavite koristiti Instagram!

Ostali sadržaji koje biste možda željeli pročitati:

 • Kako anonimno pregledati Instagram priče
 • 4K Stogram: Savršen način za preuzimanje Instagram fotografija i priča
 • Kako provjeriti tko je gledao vaš Instagram profil?
 • Kako popraviti ako Instagram obavijesti ne rade na iPhoneu