Blog

Najbolje aplikacije za iPhone i iPad za izradu ankete u 2020

Ponekad se susrećemo sa situacijom u kojoj mislimo da je bolje tražiti povratne informacije kako bismo donijeli pametniju i mudriju odluku. To može biti kad se pripremate za veliku zabavu i ne možete odlučiti hoćete li ići u ležernu odjeću ili u profesionalnu odjeću.

Bez obzira na situaciju, najbolje anketne aplikacije za iPhone mogu vam pomoći da lako odlučite kao grupa. Omogućuju vam brzo kreiranje ankete i traže od svih prijatelja da daju svoj glas. Još je bolje što većina ovih aplikacija pruža željenu fleksibilnost da bi kasnije uključila više opcija.

Tako da se sljedeći put vaši smiješni prijatelji ne mogu odlučiti hoće li jesti kinesko jelo ili uživati ​​u kontinentalnoj hrani, izaći na birališta, pustiti svakoga po svom i postići ishod koji svima ide u prilog!

7 najboljih aplikacija za izradu anketa za iPhone i iPad u 2020

Ljepljiva napomena: Iako neke aplikacije za izradu anketa ne trebaju biti instalirane na vašem uređaju da bi sudjelovale u glasovanju, druge zahtijevaju da ih preuzmete da biste započeli akciju. Osim toga, postoje neke aplikacije koje su u potpunosti integrirane s iMessageom kako biste odmah započeli s anketiranjem.

# 1. Anketa svugdje

Anketu Svugdje mogu koristiti svi - bilo da ste poslovni čovjek ili učitelj. Ova aplikacija dodaje interakciju publike uživo u PowerPoint; tako korisnici mogu izvoditi učinkovitije prezentacije. Govornici mogu ugraditi aktivnosti izravno u svoje prezentacije.

Publika može koristiti ovu aplikaciju, privatnu stranicu s odgovorima ili poslati svoj odgovor putem SMS-a. Ova je aplikacija savršen pratitelj publike za prezentaciju. Oni koji sudjeluju u anketi mogu se prijaviti u ovu aplikaciju kako bi pratili svoje prisustvo ili rezultate odgovora.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Ankete za iMessage

Pokazalo se da je "Ankete za iMessage" najkul aplikacija za izradu anketa za iOS. Ono što ga čini rezom iznad ostalih je uredno sučelje. Osim toga, omogućuje vam izradu ankete, glasanje i dobivanje željenog rezultata izravno u iMessageu.

Sva najnovija ažuriranja prikazana su na dnu razgovora, tako da svi mogu lako pratiti ishod. Kasnije, ako odlučite promijeniti glasanje ili dodati nove opcije, moći ćete to obaviti bez ikakvih gnjavaža.

Štoviše, programer je potvrdio da će uskoro na birališta dodati fotografije, video, audio, pa čak i GIF-ove radi zabave.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Tally - Ankete za iMessage

Tally nevjerojatno jednostavno stvara interaktivniju anketu. Dakle, želite li da vaš tim odluči gdje će proslaviti godišnjicu ili što gledati vikendom, ova će vam aplikacija omogućiti konačan odgovor.

Tijekom glasanja nećete moći saznati što su drugi odabrali. Zahvaljujući prebrojavanju glasova uživo, možete pratiti najnoviji rezultat. Izuzetno!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. TinyPoll

“TinyPoll” je idealna aplikacija za izradu anketa. Sa svim osnovnim alatima koji vam stoje na raspolaganju, postavljanje pitanja i traženje prijatelja da iznesu svoje stavove neće biti velika stvar. Aplikacija je potpuno fleksibilna tako da možete podesiti pitanje i dodati dodatne mogućnosti u bilo kojem trenutku.

Možete pripaziti na glasove i lako otkriti u kojem se smjeru kreće plima. Uz to, besplatna verzija aplikacije omogućuje vam izradu samo jedne ankete svaki dan. I morat ćete se odlučiti za profesionalnu verziju (1,99 USD godišnje) da biste prekinuli ograničenje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. TieBreaker - Pomozite mi da odlučim

Ako želite imati funkcionalniju aplikaciju za anketiranje, TieBreaker bi bio bolji izbor. Razlog zbog kojeg je smatram nešto ugodnijim za korisnika je taj što nudi više mogućnosti.

Za početak postavite pitanje, unesite dvije mogućnosti, a zatim postavite njegovo trajanje da završi. Nakon završetka glasanja, svi sudionici primit će obavijesti i tada mogu vidjeti rezultat. Još važnije, vaši glasači mogu dobiti i demografske podatke poput starosti i spola sudionika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Ankete s prijateljima

"Ankete s prijateljima" više je nego dovoljno da se uklapa u vaše osnovne zahtjeve. Kao i većina kolega, i ova aplikacija vrlo je jednostavno započeti pitanje i dobiti najpoželjniji ishod.

Kad sudionik dobije obavijest, lako može odabrati željenu opciju i poslati je kao i bilo koju drugu poruku. Imajte na umu da vam besplatna verzija omogućuje stvaranje samo nekoliko anketa i trebate nabaviti premium verziju (0,99 USD godišnje) za upotrebu aplikacije bez ikakvih ograničenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Anketa - odlučite kao grupa

I na kraju, ali ne najmanje važno, ovaj radi prema očekivanjima i ima neke vrlo zapažene značajke. Aplikacija nudi ankete s više izbora i dolazi s nekoliko predložaka. Dakle, možete stvoriti anketu i zamoliti svoje prijatelje da s lakoćom glasaju i odluče kao grupa.

Svi sudionici mogu dodati opcije i omogućiti kasnije promjenu glasova. Poslat ćete podsjetnike da nitko ne zaboravi dati glasove na vrijeme. Štoviše, ankete možete poslati prijateljima kako biste ih obavijestili o ishodu ankete.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to! Dakle, ovo su moji najbolji odabiri. Nadam se da ste ih pronašli do te mjere.

Koji je tvoj najdraži?

Pretpostavljam da ćete sada moći donijeti bolju odluku o bilo čemu što vam padne na pamet. Zaista je smiješno koristiti ove aplikacije kako biste doveli sve na istu stranicu ili odlučili koja bi od dostupnih opcija bila idealna.

Možda biste htjeli zaviriti i u sljedeće postove:

  • Najbolje prezentacijske aplikacije za iPhone i iPad
  • Aplikacije za bilješke za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za rječnike za iPhone i iPad
  • Najbolje putničke aplikacije za iPhone i iPad

Sviđa vam se ovaj post? Slobodno snimite svoje poglede dolje.