Blog

Najbolje iPhone aplikacije za izradu naslovnica za iPhone u 2021. godini

Stvaranje FB naslovnica može biti zabavno ako ste kreativni genij koji posjeduje Photoshop i zna kako dizajnirati lude stvari. Ali što ako niste? Kamo idete ako želite napraviti neke cool fotografije s naslovnice Facebook? Možete pitati svog prijatelja dizajnera koji svako malo kopa nešto novo. Ili biste mogli koristiti jednu od ovih ludih, ali zanimljivih aplikacija za iPhone Cover Creator za iPhone. Spremni za ronjenje, zar ne?

Prvo: neke od njih su besplatne, ali neke su značajke u njima zaključane iza platna. Znači, za nadogradnju morate platiti kako biste mogli imati sve značajke aplikacije. Drugo: nismo ih mogli sve testirati, ali u potpunosti smo pregledali sve recenzije i ocjene ne samo u App Storeu već i ono što drugi ljudi govore.

1. Canva - kreator grafičkog dizajna

Zašto se nagoditi s aplikacijom samo za Facebook naslovnicu, kad vam Canva nudi puno više od toga. Stvorite slike za Facebook naslovnice, Facebook postove ili Instagram priče; sve iz jedne aplikacije. Osim toga, možete stvoriti i brošure, letake i gotovo sve vrste slika.

Aplikacija ima više od 60 000 rasporeda za odabir, zajedno sa stotinama različitih fontova i efekata. To je vrlo popularna aplikacija među grafičkim dizajnerima koji žele brzo stvoriti sliku. Teško da će vam trebati nekoliko minuta da se naviknete na upravljanje aplikacijom; nakon što završite, bit ćete više nego sretni svaki dan stvoriti novu Facebook naslovnu sliku.

Cijena: Besplatno (neobavezna kupnja u aplikaciji)

preuzimanje datoteka

2. Adobe Spark Post

Obogaćen širokim rasponom profesionalno dizajniranih filtara i alata za uređivanje, Adobe Spark Post ima sve što vam najviše odgovara. Aplikacija vam omogućuje stvaranje privlačnih kolaža, letaka i atraktivnih naslovnica koje trenutno stvaraju senzaciju na društvenim mrežama.

Napravite zapanjujuće animirane postove i pretvorite ih u video zapise. Također možete dizajnirati tekst kako bi naslovnica izgledala privlačno. S puno dostupnih gotovih predložaka neće vam biti teško stvoriti lijepe naslovnice. Uz to, možete nadograditi na premium verziju aplikacije (9,99 USD mjesečno i 99,99 USD godišnje) da biste otključali više značajki.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Izrađivač plakata

Ljubaznošću velike biblioteke s više od 1000 atraktivnih pozadina, "Poster Maker" fantastičan je alat za stvaranje senzacionalnih plakata. Možete odabrati između preko 100 slojeva i filtara za prilagodbu izgleda naslovnice.

Postoji 88 različitih vrsta fontova pomoću kojih možete stvoriti privlačan tipografski dizajn. Dostupni su 365 dekorativnih i dizajnerskih elemenata u 8 različitih kategorija poput znački, akcenta, obruba, vrpci, svakodnevnih ikona, grungea, cvjetnih i osnova, a imate i puno mogućnosti za eksperimentiranje.

Aplikacija dolazi sa 7-dnevnim besplatnim probnim razdobljem, nakon čega ćete morati platiti 5,99 USD mjesečno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. VanillaPen

VanillaPen je izvrstan proizvođač plakata. Sadrži više od 200 postera izrađenih po mjeri, pruža vam puno gotovog izbora. Ako im želite dati svoj osobni pečat, imate mogućnost prilagodbe slika.

Možete stvoriti privlačne gradijente i pozadine. Postoji čak 86 fontova u šest različitih kategorija kao što su ukrasni, grunge, umetnuti, svijetli, skripti, podebljani kako biste mogli uređivati ​​tekst aplombom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Cover Photo Maker za Facebook

"Cover Photo Maker" upravo je ono što biste željeli stvoriti izvrsnu naslovnicu za svoj Facebook račun. Postoji više atraktivnih predložaka kako biste brzo dizajnirali izvrsnu naslovnicu.

Pristupite fotografijama s fotoaparata, Facebooka ili Instagrama i dizajnirajte ih po svom ukusu. Ako želite nešto izravno, potražite na webu atraktivnu sliku koja vašoj naslovnici može dodati veću vrijednost. Postoji mnoštvo različitih pozadina, naljepnica i natpisa koji će vam omogućiti da prilagodite naslovnicu onoliko lijepo koliko želite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Dizajn letaka tvrtke Fab Poster Maker

Bez obzira želite li izraditi minijature lijepog izgleda, atraktivne stranice oglasa ili trendovske Facebook naslovnice, „Fab Poster Maker Flyer Designs“ može biti pravi odgovor na vaše potrebe. Ono što ovu aplikaciju stavlja ispred mnogih sličnih kolega je velika kolekcija profesionalno dizajniranih izgleda. Dakle, dobivate željenu slobodu za stvaranje raznih naslovnica koje mogu poslati društvene mreže na blitzkrieg.

Osim toga, nudi i širok raspon fontova i živopisnih boja kako biste ukrasili svoje Facebook naslovnice. I samo u slučaju da volite dodati neke zabavne elemente, možete odabrati stotine smiješnih naljepnica. Iako je ova Facebook naslovnica dostupna besplatno, morat ćete se pretplatiti na mjesečni ili godišnji plan neograničenog pristupa svim značajkama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Alat za izradu plakata

Iako "Poster Ad Maker" možda i nije tipični Facebook izrađivač naslovnica, zasigurno je jedan od najboljih kada je u pitanju stvaranje prilično impresivnih plakata. Ono što sam smatrao preslatkim u ovoj aplikaciji je solidna kolekcija stilova plakata koji se lako mogu uklopiti u različite ukuse.

Filteri su vrlo korisni, pogotovo kada želite poboljšati cjelokupni izgled naslovnice u tren oka. I nakon što sam pogledao njegove filtre, moram reći da su na visokom nivou.

Još jedna stvar koju vrijedi uzeti na znanje je dobar asortiman lite curenja koji mogu igrati vitalnu ulogu u uljepšavanju pozadinskih slika. Da biste svojoj kreativnosti dodali neke zabavne elemente, nudi i obilje naljepnica koje biste željeli dati priliku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. piZap grafički dizajn i urednik

Pretpostavljam da bi većina vas već bila svjesna piZapa i zašto je ocijenjen vrlo visoko. To je popularni mrežni uređivač slika koji dolazi sa širokim rasponom prilično jednostavnih alata za uređivanje za izradu naslovnica, priča i objava za platforme za društvene mreže, uključujući Facebook i Instagram. A njegova mobilna aplikacija (za iOS i Android) podjednako je učinkovita za stvaranje Facebook naslovnica.

Osim što sadrži široku kolekciju alata za uređivanje, piZap također nudi i mnoštvo profesionalno dizajniranih fontova kako bi vaš tekst izgledao upečatljivo. S više od 1,5 milijuna besplatnih slika dionica, odabir slike koja može poboljšati vašu Facebook naslovnicu ne bi trebalo biti veliko pitanje. To nije sve, može se pohvaliti i sjajnim asortimanom urnebesnih naljepnica za podizanje zabavnog količnika vaših Facebook naslovnica.

Cijena: Besplatno probno razdoblje od 7 dana (5,99 mjesečno ili 35,99 USD godišnje)

preuzimanje datoteka

9. Gotovo: Izrađivač grafičkog dizajna

Pogledajte ovo rješenje na jednom mjestu, ne samo za naslovnice Facebooka, već i za sve vaše potrebe za izgradnjom brenda i marketinškim potrebama. Ponosi se tonama lijepih, ručno uređenih i jednostavnih za uređivanje grafika, slika i video predloga koje je lako prilagoditi.

Idealan je alat da svoju igru ​​na društvenim mrežama podignete na višu razinu i istaknete svoju Facebook stranicu postovima profesionalnog izgleda, natpisima, logotipovima i još mnogo toga. Najbolji dio je što vam ne trebaju nikakve dizajnerske vještine da biste ovo najbolje iskoristili.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Pinso-tapeta i izrada plakata

Za stvaranje trendovskih aplikacija za iPhone, kreatora naslovnica za facebook, možete računati na "Pinso". Jedan od najvećih vrhunaca ove aplikacije je širok raspon predložaka u kombinaciji s trenutnim efektima. Stoga nije važno želite li izrađivati ​​letke za promociju svoje marke, izrađivati ​​zadivljujuće pozadine ili čestitke lijepog izgleda, može ispuniti zadatak.

Kao nekome tko uvijek voli luksuz fascinantnih pozadina, smatrao sam da je njegov popis prilično zahvalan. Oni su bogati i živahni. Osim toga, također postiže prilično dobre rezultate kada je u pitanju velika kolekcija fontova i filtara koji dolaze u obzir kada želite da se vaša kreativnost istakne.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Posljednja riječ ...

Jedva čekam saznati vaše povratne informacije o ovim iPhone aplikacijama kreatora facebook naslovnica. Javite mi koja vas je od ovih aplikacija impresionirala.

Zavirite i u ove postove:

  • Najbolje WhatsApp alternative
  • FaceTime alternative
  • Najbolje aplikacije za izradu kolaža
  • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija

Podijelite s nama svoje povratne informacije u odjeljku za komentare.