Blog

Najbolji iPhone SE drveni koferi

Što kažete na to da svom iPhoneu SE pružite prirodan izgled? Izrezani od ekološkog drveta, ovi najbolji iPhone SE drveni koferi izgledaju divljenja. Osim što se izvrsno podudaraju sa vašim pametnim telefonom, oni osiguravaju potrebnu zaštitu od padova. Pomoću prilagođene gravure možete čak i personalizirati svoj omiljeni slučaj. Dostupne u širokom rasponu zadivljujućih boja drvene futrole za iPhone SE su vrijedni ozbiljnog pogleda. Krenimo kroz listu!

Najbolje drvene futrole za iPhone SE

# 1. iCASEIT

Drveno kućište iCASEIT izrađeno je od visokokvalitetnog polikarbonatnog materijala i prirodnog drveta. Ergonomski dizajn osjeća se vrlo ugodno držati u ruci.

Potpuno je sposoban zaštititi vaš uređaj od udara šoka. Iako je tako čvrst, lagan je. Imate 9 različitih boja za odabir prave opcije za vaš iPhone.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

# 2. Newisdom

Drveni koferčić od pravog drveta, drveno kućište Newisdom izgleda vrlo čvrsto. Korištenje gume s drvom osiguralo je da futrola može ponuditi manju zaštitu od udara udara.

Glatka vanjska strana nudi dobro prianjanje koje vam omogućuje ugodno držanje iPhonea. Tipke vrlo brzo reagiraju, dok izrezi omogućuju jednostavan pristup priključcima i kameri. Ovo drveno kućište dolazi u tri varijante boja.

USP: Držač protiv klizanja

Pogledajte na Amazonu

# 3. Tendlin

Tendlin kombinira prirodno drvo s fleksibilnim mekanim TPU-om kako bi napravio drvenu futrolu koja se lako postavlja i uklanja. Ostat ćete bez brige zbog oštećenja i ogrebotina na iPhoneu, jer je kućište dovoljno čvrsto da nudi osnovnu zaštitu.

Podignuta usna sprječava da zaslon vašeg iPhonea dodirne površinu. Možete savršeno pristupiti svim priključcima, tipkama i kontrolama na uređaju s savršeno izrezanim otvorima.

Na kraju, sedam lijepih opcija boja poput crnog ružinog drveta, tikovine omogućuju vam odabir idealnog podudaranja za vaš uređaj.

USP: TPU interijer

Pogledajte na Amazonu

# 4. ZASJEK

KERF maštu crpi iz prirode i dizajnira preslatke drvene futrole za iPhone SE. Izrađuje kućišta od čistog drveta; marka uzima drvo trešnje, pluto, začinjeno drvo javora, drvo oraha, drvo mahagonija i drvo javora. Vrhunska izrada je obilježje ovih slučajeva.

KERF drvene kutije vrlo su zaštitne i izdržljive. Osim toga, čine impresivan par s iPhoneom. Još bolje, čak možete prilagoditi svoju drvenu futrolu prilagođenim gravurama.

USP: Otmjeni dizajn

Pogledajte na KERFCase

# 5. kwmobile

Ono što mi se stvarno sviđa kod drvenog kućišta kwmobile je životinjski uzorak koji obogaćuje dizajn. Konstrukcija od prirodnog drveta u kombinaciji s ručno izrađenim dizajnom, drvena futrola lijepo izgleda s iPhoneom.

Pristup svim priključcima i tipkama bez muke nudi bolje korisničko iskustvo. S boljim prianjanjem moći ćete držati svoj pametni telefon sa željenom udobnošću u ruci. Dostupan je u 12 živih varijanti boja s drugačijim uzorkom.

USP: Profil koji odgovara obliku

Pogledajte na Amazonu

# 6. iATO

Kombinacija pravog ružinog drveta i saffiano kože rezultirala je lijepim drvenim kućištem. Čvrsta konstrukcija sposobna je izdržati udar neravnina. Tanak dizajn dodaje mu veću vrijednost. Možete bez napora instalirati i ukloniti ovaj slučaj.

Postoji šest fascinantnih varijanti boja poput pravog drveta trešnje, pravog javora koji vam omogućuje odabir željenog izbora za vaš iPhone.

USP: Robusni okvir računala

Pogledajte na Amazonu

# 7. B BELK

Izlažući vintage dizajn, B BELK čini uklapajući oblik s vašim iPhoneom SE. Kombinacija prirodnog drveta i mekog TPU-a dala mu je trajnu strukturu.

Uz mekanu unutrašnjost, ovaj slučaj može podnijeti šok. Zakošeni rub štiti zaslon osjetljiv na dodir od ogrebotina.

Glatka obrada osigurava da se osjećate ugodno dok iPhone držite na dlanu. Uz to, na raspolaganju su vam četiri lijepe varijante boja.

USP: Poboljšano prianjanje

Pogledajte na Amazonu

# 8. Modna klasa

Ono što mi je privuklo pažnju na "Fashion Classu" je impresivan uzorak. Ova drvena futrola dostupna je u čak 25 različitih uzoraka. To znači da imate više mogućnosti za eksperimentiranje i pronalazak prikladne maske za svoj iPhone SE.

Govoreći o izgrađenom, izgleda prilično kompaktno i čvrsto se obavija oko iPhonea. S PC ljuskom, on ima snagu da spriječi slučajne padove. Gumbi odgovaraju, dok vanjska strana ne proklizava. Dakle, imate sigurno držanje.

USP: Divan uzorak

Pogledajte na Amazonu

# 9. Izrezbaren

Izrezbareno drveno kućište kompaktnog je dizajna i čvrsto se uklapa u iPhone SE. Prirodno drveno zrno ne samo da poboljšava svoj izgled, već ga čini i izuzetno izdržljivim.

Gumeni odbojnik pomaže mu raspršiti udar, a ujedno nudi i poboljšano prianjanje. Podignuta usna ne dopušta struganje da ošteti zaslon vašeg pametnog telefona. S urednim izrezima za kameru, gumbi i priključci poboljšavaju korisničko iskustvo. Pored toga, dolazi u tri varijante boja poput orahovog burla, umetka Grand Teton i burl crvenog drveta.

USP: Gumeni odbojnik

Pogledajte na Amazonu

# 10. Otkrivanje trgovine

Prikazujući impresivan dizajn od pluta, "Reveal Shop" besprijekorno pristaje iPhoneu SE. Sadrži gumiranu unutrašnjost za širenje udara i otpornost na ogrebotine. Glatka vanjska strana pomaže vam da se lako stane u vaš džep, a također nudi sigurno držanje.

Gumbi se mogu kliknuti, a izrezi za otvor za munju i fotoaparat precizni su. Osim toga, drvene futrole Reveal Shop dolaze u sedam privlačnih varijanti boja s lijepim uzorcima.

USP: Dizajn pluta

Pogledajte na Amazonu

# 11. JOYLINK

"JOYLINK" nema elegantan izgled, ali ako se divite jednostavnosti, naći ćete ga dobrom opcijom. Prirodno drvo ojačava svoju strukturu, a također pomaže iPhoneu da podnese neravnine.

S unutrašnjošću TPU-a i računala, kućište može apsorbirati čak i gadne udarce. Gumbi su glatki i lako ih je kliknuti. Uz to, JOYLINK dolazi s solidnim jednogodišnjim jamstvom.

USP: Dizajn niskog profila

Pogledajte na Amazonu

# 12. JuBeCo

Izrađen od pravog bambusovog drveta, JuBeCo je vrlo čvrst. Odbojnik od polikarbonata ojačava njegovu konstrukciju. U potpunosti možete vjerovati ovom drvenom kućištu da će zaštititi vaš iPhone od padova i čuvati ogrebotine. Precizni izrezi za gumbe, priključke i kameru osiguravaju da im nemate poteškoća s pristupom.

Na kraju, drvena futrola dolazi u 10 različitih boja poput Tapes rosewood, rosewood rose butterfly itd.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Odjava

Za razliku od prije, ove su drvene futrole zaista elegantne. Osim što pružaju prirodan štih vašem iPhoneu, čine vaš uređaj izuzetno zaštitnim za jednostavno borbu protiv izazova slučajnih padova. Štoviše, nude udoban pristup svim značajkama vašeg uređaja. Kakav je vaš stav o ovim drvenim koferima?

Možda biste voljeli istražiti: najbolje iPhone 7 drvene futrole, najbolje iPhone 7 Plus drvene futrole, najbolje iPhone 7 mramorne futrole i najbolje iPhone 7 Plus mramorne futrole.

Pročitajte ovdje: Nazdravljeni iPhone SE 2020 pregled drvene naslovnice