Blog

Kako ručno dodati vježbanje u aplikaciju Activity

Svakog jutra prošećem snagom u jogger-parku u blizini svoje rezidencije. Osiguravam da aplikacija Workout na mojem Apple Watchu broji korake i vrijeme moje šetnje. Ali nekih dana obično zaboravim pokrenuti aplikaciju za vježbanje. Tih dana moj pametni sat ne može računati mjerne podatke mog treninga, uključujući kalorije koje sam sagorio. Pa što da radim? Pa, postoji način za dodavanje vježbanja u moj Apple Watch ručno.

Podaci koje ručno dodam u aplikaciju Workout prikazat će se u aplikaciji Activity na mojem iPhoneu i Apple Watchu. Tijekom postupka ne biste trebali koristiti svoj Apple Watch jer vaš iPhone ovdje igra ulogu.

Kako ručno dodati vježbanje u aplikaciju Activity na iPhoneu

Korak 1. Uzmi svoj iPhone i otvori Zdravstvena aplikacija.

Korak 2. Sada dodirnite Podaci o zdravlju s donjeg izbornika.

Korak # 3. Dalje, u traku za pretraživanje upišite ‘Treninzi.’ Kad se na popisu pojavi opcija Vježbanje, dodirnite to.

Korak # 4. Sada dodirnite ikona plus (+) iz gornjeg desnog kuta.

Korak # 5. Ovdje možete dodati vrstu vježbanja dodirom Vrsta aktivnosti.

Kad ga dodirnete, na dnu će se pojaviti vrtuljak s nekoliko opcija. Zarolajte vrtuljak i odaberite svoju aktivnost. Budući da hodam svaki dan, izabrao sam Hodanje.

Korak # 6. Zatim dodirnite Kilokalorije i Udaljenost; dvije opcije, ta će vrtača biti zamijenjena numeričkom pločicom tako da možete dodavati brojke.

Korak # 7. Sada dodajte vrijeme kad započnete i završite svoju aktivnost, a zatim dodirnite Gumb Dodaj u gornjem desnom kutu zaslona telefona.

To je to!

Sada idite na aplikaciju Activity na iPhoneu ili Apple Watchu i provjerite ažuriranje.

Sumirati…

Možete vidjeti da su aktivnosti prikazane tim uzbuđivanjem iste kao što ih možete vidjeti u Apple Watchu kada u aplikaciju Workout dodate svoju omiljenu aktivnost u fitnesu.

Možda ćete voljeti i čitati:

  • Aplikacija Activity ne radi na Apple Watchu i iPhoneu
  • Kako koristiti otkrivanje vježbanja na Apple Watchu u watchOS 5
  • Kako se koristi aplikacija za vježbanje na Apple Watchu u watchOS 5
  • Onemogućite podsjetnike za početak i kraj vježbanja u watchOS 5 na Apple Watchu

Kojom fitnes aktivnošću se bavite svaki dan? Zaboravljate li često pratiti svoj trening? Podijelite svoje povratne informacije s nama u odjeljku za komentare u nastavku.