Blog

Najbolje iPhone aplikacije za fotografiju u 2021

Ljubav prema fotografiji ovih je dana na sedmom mjesecu, zahvaljujući dolasku fantastičnih kamera u pametne telefone i mnoštvu vrhunskih foto i video aplikacija. Danas vam nije potreban sjajan DSLR fotoaparat (u velikoj mjeri) za snimanje zapanjujućih snimaka. Uz ove najbolje dostupne iPhone aplikacije za fotografiranje možete svoje fotografije urediti kao profesionalac i raznijeti ih na društvenim mrežama kako biste osvojili priznanja i ojačali svoje samopouzdanje kako biste prešli daljinu.

1. Instagram

Kako možete zanemariti aplikaciju poput Instagrama koja ima više od 500 milijuna korisnika? Opremljen obiljem lijepih filtera, s lakoćom može uljepšati vaše slike. Značajke poput mogućnosti dijeljenja nestalih fotografija / videozapisa, videozapisa uživo, dodavanja bumeranga pričama i sposobnost komunikacije, kao i dijeljenje priča s velikom zajednicom, čine ovu aplikaciju izvrsnim izborom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Photofox - Photo Editor

Kad je riječ o uređivanju fotografija na iOS uređajima, Photofox - Photo Editor nudi rješenje na jednom mjestu koje vam omogućuje precizno uređivanje slika. Aplikacija dolazi s intuitivnijim miješanjem fotografija tako da možete stvoriti zadivljujuće dvostruke ekspozicije i privlačnu umjetnost.

Kombinirajte više fotografija s lakoćom i uređujte svaki sloj u skladu s vašim zahtjevima. Tu je i alat za idealno podešavanje prozirnosti i načina miješanja tako da se vaše slike ističu.

I za svaki slučaj, želite dati malo kreativnog dodira svojim slikama, možete crtati i crtati po slikama, stvarati impresivne grafičke dizajne, pa čak i postavljati preslatke objave na društvenim mrežama. Još jedna značajka koju valja istaknuti je sredstvo za uklanjanje mrlja, 16-bitna podrška za dubinu slike i mogućnost uređivanja čak i RAW slika.

Ali imajte na umu, Freemium varijanta Photofoxa - Photo Editora prilično je ograničena i morat ćete se pretplatiti na premium model da biste pristupili svim moćnim alatima.

Cijena: Besplatna kupnja u aplikaciji kreće se od 1,99 USD

preuzimanje datoteka

3. Foto laboratorij

"Photo Lab" dolazi s preko 600 nevjerojatnih efekata koji trenutno transformiraju izgled bilo kojih slika. Koristeći foto montaže s automatskim otkrivanjem lica, možete postati tigar, znanstvenik, astronaut ili čak gangster.

Postavite svoju sliku na zaslon iPhonea, novčanice ili čak drevne knjige da biste se predstavili kao kultna zvijezda. Nacrtajte svoje fotografije kako biste im dali umjetnički pečat. Štoviše, prikupit ćete više nezaboravnih fotografija kako biste napravili impresivan kolaž.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Afterlight - Photo Editor

Ova aplikacija nudi savršenu ravnotežu jednostavnih, a snažnih značajki. Pomaže vam u trenu da transformirate fotografije pomoću filtara, efekata i curenja svjetlosti. Štoviše, imate niz profesionalnih alata koji također mogu podnijeti obradu RAW slika.

Biblioteka filtara posebno je impresivna i stalno se ažurira. Nadalje, sučelje je jednostavno za upotrebu i vrlo je jednostavno za upotrebu. Izvrsna je aplikacija i za početnike i za napredne urednike.

Cijena: Besplatno (2,99 USD za mjesečno članstvo)

preuzimanje datoteka

5. VSCO

Koliko dugo možete držati izvan vidokruga aplikaciju za fotografije i videozapise koja je bila vrlo popularna i među ambicioznim i profesionalnim fotografima? Da, govorim o VSCO-u koji je visoko ocijenjen za profesionalne alate, uključujući preko 200 vrhunskih unaprijed postavljenih postavki. Pomoću profesionalno dizajniranih unaprijed postavljenih postavki možete precizno povećati svoje slike.

Značajke poput HSL-a i obruba nude veću fleksibilnost za uređivanje slika. No, naslovi VSCO-a su mogućnost istražiti hrpu savjeta, trikova i vodiča koji mogu uvelike poboljšati vaše fotografske vještine.

Ali imajte na umu, besplatna verzija VSCO-a omogućuje vam pristup samo ograničenim značajkama i morat ćete preuzeti članstvo (20 USD godišnje) da biste iskoristili sve unaprijed postavljene postavke i profesionalne vodiče.

Cijena: Besplatna kupnja u aplikaciji kreće se od 0,99 USD

preuzimanje datoteka

6. ProCam 6

Zahvaljujući vrhunskoj kameri, ProCam 6 vas u potpunosti pokriva. Aplikacija sadrži nekoliko načina snimanja poput usporenog okidača, rafalnog načina, portretnog načina, 3D fotografije i još mnogo toga.

Uz ručnu kontrolu nad širokim rasponom ključnih stvari poput fokusa, brzine zatvarača, ISO-a, ravnoteže bijele boje, ProCam 6 omogućuje vam snimanje zapanjujućih slika. Postoji i mogućnost snimanja RAW fotografija.

Opremljene sa 60 profesionalno dizajniranih filtara, aplikacije fotoaparata omogućuju vam da ukrasite svoje slike s više slobode. Ne zaboravite i 17 leća, uključujući vinjetu, bijelu vinjetu, riblje oko, pomicanje uz nagib i još mnogo toga što vašoj fotografiji može dodati i zabavu i iskru.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

7. Focos

Ono što me prodalo na FOCUS-u je učinkovitost s kojom ide u poslu. Aplikacija kamere u potpunosti koristi prednost dvostruke kamere kako bi vam omogućila ne samo snimanje vrhunskih portreta, već i podešavanje efekta kontrole dubine.

Aplikacija omogućuje odabir između više simuliranih otvora blende kako biste dobili fascinantne bokeh efekte. Možete dodati svjetla u 3D prostor kako bi se vaše slike istaknule. Napravite najviše oblika otvora blende i dodajte filtar dubine kako biste osigurali da vaše slike izgledaju zavidno čak i profesionalcima.

A s opcijom preciznog podešavanja boje i svjetline, snimanje sjajnih snimaka ne bi vam trebalo biti veliko pitanje. Želite li dobiti profesionalne savjete za snimanje boljih portreta? Pogledajte video upute kako biste poboljšali svoje vještine.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Rookie Cam

"Rookie Cam" ima sve što je potrebno za stvaranje nevjerojatnih fotografija. S više od 150 izvrsnih filtara, aplikacija je potpuno opremljena za dodavanje čarolije vašim fotografijama s lakoćom.

Zapanjujući efekt zamućenja čini objekt jasnijim i privlačnijim. Važne značajke poput 6x digitalnog zuma, ručne kontrole ekspozicije i balansa bijele, upravljanje bljeskalicom u modu baklje osiguravaju vam mogućnost snimanja fotografija vrhunske kvalitete. Možete kombinirati do 9 fotografija da biste napravili prekrasan kolaž. Štoviše, postoji 14 lijepih tema i 60 tekstura i propuštanja svjetlosti kako bi ukrasili vaše slike.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Adobe Photoshop Mix

"Adobe Photoshop Mix" zlatni je standard za profesionalno uređivanje fotografija. Pomoću nje možete se brzo riješiti neželjenih dijelova slika.

Upotrijebit ćete više slojeva za jednostavnije spajanje fotografija. Postoji nekoliko lijepih načina miješanja za stvaranje atraktivnih mješavina slike. Omogućuje vam podešavanje boja i kontrasta kako biste koristili unaprijed postavljene filtre i poboljšali kvalitetu slika. Svoju preslatku kreativnost možete brzo podijeliti sa svojim prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Flickr

Flickr je jedna od najpopularnijih platformi za prijenos i dijeljenje jedinstvenih fotografija i videozapisa. Fotografije možete automatski prenijeti u Flicker fotoaparat. Oni će ostati privatni dok ih ne oslobodite.

Pregledajte bogatu zbirku zadivljujućih fotografija i organizirajte ih baš onako kako želite. Aplikacija također omogućuje uređivanje slika, dodavanje filtara za pročišćavanje snimaka. Interakcija sa zajednicom Flickr i razmjena mišljenja s istomišljenicima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Snapseed

"Snapseed" je jedna od najboljih aplikacija za uređivanje fotografija. Sadrži 26 naprednih alata i filtara, što olakšava brzo i puno uređivanje.

Možete uređivati ​​bilo koje RAW datoteke i izvoziti ih u JPG formatu. Postoji sedam praktičnih kontrola koje vam omogućuju savršeno podešavanje ekspozicije i boje. Ako želite da vaša fotografija izgleda modernije, dodajte glamurni sjaj. Štoviše, možete upotrijebiti curenje svjetlosti i ogrebotine kako biste slici dali retro izgled.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

12. Halogeni fotoaparat

Hvaleći ga i stručnjaci i obožavatelji, Halide Camera jedna je od najboljih aplikacija za uređivanje fotografija za iOS. Upakiran širokim rasponom alata za uređivanje, omogućuje vam precizno dizajniranje snimaka.

Možete iskoristiti njegovu vrhunsku kameru za snimanje portreta s bokeh efektima. A s alatima poput vršnog izoštravanja i snimanja RAW-a, on ima kvalitetu koja odgovara i vašim profesionalnim zahtjevima.

A da ne spominjemo pametni automatski način rada i elegantne ručne kontrole koje osiguravaju da imate željenu naredbu nad svojim snimkama. Nadalje, možete fino podesiti brzinu zatvarača, balans bijele i ISO kako bi odgovarali vašem tijeku rada.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

13. EyeEm

Uz EyeEm možete prodati svoje fotografije, imati veću ekspoziciju i moći steći odlučujuće znanje da biste postali poznati fotograf. Svoje fotografije možete licencirati za EyeEm market ili druge poznate tržnice. Nabavite svoje spektakularne fotografije koje su objavile vrhunske agencije, mediji i marke.

Aplikacija također sadrži nekoliko visokokvalitetnih alata za pročišćavanje fotografija. 24 podesiva foto filtra bez napora mogu uljepšati vaše slike.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava

Na temelju funkcionalnosti i naprednih alata za uređivanje, ove su fotografije za mene postale na visokom nivou. Uz dostupnost širokog spektra mogućnosti, postoji problem obilja. Međutim, kad god je jaka konkurencija, krajnji su korisnici, poput nas, konačni pobjednici. Koja je vaša najbolja aplikacija za fotografiranje za iOS? Javite mi to u komentarima ispod.

Voljeli biste provjeriti:

  • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone
  • Aplikacije za astrofotografiju za iPhone
  • iPhone Savjeti za fotografiranje cvijeća
  • iPhone Vodič za astrofotografiju za iPhone