Blog

Aplikacija VideoMix za iPhone - za stvaranje kolaža slika i videa

Postoji milijun aplikacija koje stvaraju kolaže slika i videa na vašem iPhoneu. Ono što VideoMix čini tako posebnim jest da možete za trenutak započeti, a opet stvoriti zadivljujuće, lijepe, drage slike i video kolaže i podijeliti ih sa svojim prijateljima.

Prekrasni izgledi, jednostavno sučelje, prijateljski postupak uređivanja .. značajke poput ove čine VideoMix vrlo preslatkom aplikacijom koju možete koristiti za stvaranje zanimljivih kolaža u letu. Dovoljno je značajki koje vas drže zalijepljenima i pomažu vam stvoriti nešto stvarno nevjerojatno, ali ni na koji način nije premoćno.

Kao što sam rekao, postoji nekoliko aplikacija koje rade isti posao kao i VideoMix: kolaži za slike i video zapise. Ali koliko sam vidio, VideoMix je jedina aplikacija koja kombinira i videozapise i fotografije u jednom kolažu. Dakle, mogu se reproducirati videozapisi odmah pored fotografija. Možete čak i cijelu mrežu popuniti videozapisima s fotoaparata.

Morali smo se poigrati s besplatnom iPhone / iPad aplikacijom VideoMix, a rezultati su zaista zanimljivi i zadivljujući. Postoji mnogo stvari koje možete prilagoditi. Puno toga možete učiniti, od obruba na kolažnim pločicama do mreže i glazbe.

Izrada vašeg video kolaža

VideoMix dolazi s više od 70 jedinstvenih mreža koje možete odabrati. Morat ćete nadograditi (putem kupnje u aplikaciji za 0,99 USD) da biste otključali sve rešetke (zajedno s bojama i teksturama). Mreža je osnovni izgled izgleda vašeg kolaža.

Oh, ali ne prestajete s mrežom. Svakoj pločici možete dati lijepu zaobljenu obrubu i možete kontrolirati radijus obruba. A također možete odrediti širinu obruba. Možete ići i bez granica što lijepi pločice.

Odaberite pozadine u boji ili teksturirane pozadine s ogromnog popisa opcija u aplikaciji. Pozadine se dobro slažu s fotografijama ako nastavite dotjerivati ​​i isprobavati razne opcije.

Nakon što dodate fotografije i videozapise, možete odabrati pjesmu iz svoje iTunes biblioteke da biste je reproducirali za kolaž. Postoji uredan mali prekidač koji kad je omogućen, gasi zvukove kako video završava.

Dijeleći ga s prijateljima

Videozapise možete podijeliti na Instagramu ili Facebooku ili ih poslati e-poštom. Možete ga spremiti i u fotoaparat.

S obzirom na intuitivno i jednostavno sučelje koje čak omogućava obrezivanje videozapisa koje želite dodati u kolaž, VideoMix je definitivno dostojna aplikacija. Vodi vas od običnih starih fotografija i kratkih video isječaka do mješovitog kolaža. Za više informacija posjetite VideoMixApp.com

Cijena: Besplatno

Preuzmite VideoMix

Copyright calisportfest.com 2021