Blog

Izrezbarena drvena futrola iz satelitske serije za iPhone 6s / 6s Plus

Uzvišene ideje ponekad vas odvedu u uzvišeni položaj. Neka vaša mašta leti visoko, neka vaše težnje dotaknu zenit vaše unutarnje snage i iskušajte svoju ustrajnost u potpunosti. Ono što izlazi je savršenstvo koje je nenadmašno.

Carved je još jednom uspješno kombinirao maštu, snagu i ustrajnost u izradi izvrsne drvene futrole za iPhone6 ​​/ 6s i iPhone 6 Plus / 6s Plus. Za razliku od drvenih kućišta Live Edge, ovi nisu izrađeni od 100% drveta; nego su to kućišta odbojnika napunjena pravim drvetom, polikarbonatom i gumom.

Ali postoji nešto slično kućištima od drveta Live Edge. I ovog puta Carved je inspiraciju crpio iz prirode. Marka vizualizira Zemlju iz kuta satelita - kako bi Zemlja izgledala ako se vidi sa satelita? To je nadahnulo dizajnere tvrtke Carved da naprave zemljane uzorke na svakom drvenom kućištu u Satellite Series.

Unutarnja ljepota šume

Satelitska serija iz Carved-a otkriva unutarnju ljepotu šume; ovo od korisnog djela stvara elegantno umjetničko djelo. Da bi iz biljaka i drveća izvukao minimum, Izrezbareni uzimaju provalije, čvorove i odbačene komade i pretvaraju ih u nešto nevjerojatno. Drveni koferi iz serije Satellite daju vam zaviriti u unutarnji dizajn drveća oko nas. Ako gledate slučajeve iz daleka, primijetit ćete da ih promatrate iz svemira.

Jedinstveni slučajevi

Prije nego što netko drugi zgrabi vaš slučaj, trebali biste ga brzo ugrabiti. Kao i Live Edge, i Satellite Series može se pohvaliti jedinstvenim drvenim kućištem za vaše iPhone uređaje. Stoga nećete dobiti dva kućišta sličnog izgleda s istim bojama i dizajnom. Izrezbareni tim miješa i okreće boje kako bi odgovarao bezbrojnim uzorcima zrna i boja u svakom komadu. Odaberite komad koji vam odgovara!

Carved je donio magiju u tri različita dizajna drvenog kućišta: putničko kućište, prozirno tanko kućište i mat crno tanko kućište. Ako ste religiozno zaljubljeni u drveni iPhone pribor i ne želite nešto čvrsto poput punog kućišta, futrole Satellite Series sigurno bi vas namamile da ga kupite.

Cijena: $49

Kupite ga na Carved.com