Blog

Spotify zaustavlja reprodukciju zapisa na iPhoneu i iPadu

Jedna stvar koju sam primijetio u novije vrijeme je da, kako Spotify prerasta u veliku, numero uno uslugu za strujanje glazbe, postaje sve slabiji. To je uobičajeno za svaku tvrtku, ali kad imaju tako veliku, ovisnu bazu korisnika i naplaćuju usluge, počinjete biti frustrirani očitim problemima.

Jedno od takvih pitanja je kada Spotify nakon nekog vremena zaustavlja reprodukciju pjesama na iPhoneu i iPadu. Ovo se izdanje bitno razlikuje od uobičajenog rigmarolea gdje Spotify ne reproducira određene pjesme.

Ako se nađete na tom neobičnom mjestu, imajte na umu da je ovo možda potpuno problem s poslužiteljem u Spotifyu. Te se stvari danas često događaju i upravo kad imate puno zapisa na uređaju (reprodukcija izvan mreže) ili u oblaku, mogli biste se suočiti s tim problemom.

Spotify zaustavlja reprodukciju zapisa na iPhoneu: popravlja ga

# 1. Aplikacija može predstavljati problem

Ažuriranja aplikacije u posljednje vrijeme izvlače performanse. Bez obzira na to što tim kaže (i da, cijenim programere koji su razvili tako divnu aplikaciju), aplikacija Spotify ima nekih vlastitih problema.

Na većini foruma i upitima za podršku trebat će vam da izbrišete aplikaciju i ponovo je instalirate u krajnjem slučaju. To je uobičajen način, ali uz sve probleme koji se pojavljuju, samo ću preporučiti izravno brisanje + ponovnu instalaciju aplikacije.

To znači da ćete izgubiti popise za reprodukciju koje niste sinkronizirali putem iPhonea, ali ako stvarima upravljate s računala / Maca, na sigurnom ste. Možete ih vratiti u aplikaciju Spotify odmah nakon što je ponovo instalirate.

# 2. Prisilni izlaz

Možda ste trenutno daleko od računala i trebate brzo rješenje. Ovo je za tebe.

  • Otvorite Spotify
  • Pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje dok se ne prikaže "Pomaknite za isključivanje"
  • Sada otpustite gumb za napajanje i pritisnite (i držite) početni gumb dok klizač ne nestane
  • Aplikacija bi se sada trebala zatvoriti
  • Otvorite višenamjensku preklopnu traku i zatvorite Spotify (držite ikonu dok se ne klima, dodirnite znak minus.)

# 3. Provjerite postavke Wi-Fi + 3G

Usput, pobrinite se da ne nailazite na probleme s mrežom.

Postoji znatna količina furora zbog toga kako su nedavna ažuriranja Applea dovela do povezivanja. Ako se stvari ne razvijaju na Wi-Fi mreži, pokušajte ga potpuno isključiti i prebaciti na mobilni. Ako se Spotify i nakon nekog vremena prestane reproducirati, možete pretpostaviti - točno - da to nema nikakve veze s mrežom.

# 4. Ponovo pokrenite iPhone

Zvuči glupo, ali to je jedna od radnih preporuka koja čini da Spotify normalno radi. Možete obično ponovno pokrenuti telefon ili možete resetirati: što znači da pritiskate tipku za napajanje i početnu tipku dok se na zaslonu ne pojavi Appleov logotip i telefon se ponovo pokrene.

# 5. Označite pozadinske aplikacije

Jedan od razloga zašto Spotify ne reproducira pjesme mogao bi biti nedovoljan resurs. Dvaput pritisnite gumb Početna i prisilno zatvorite druge aplikacije koje rade u pozadini, osim Spotify-a.

Pokušajte sada pustiti pjesmu i provjerite, ovaj put biste trebali moći slušati pjesmu. Većina korisnika na forumima jamčila je da ovaj trik funkcionira, pa ste već trebali riješiti problem.

# 6. Odjava i ponovna prijava

Ponekad je problem Spotifya na strani poslužitelja, a korisnik teško da može igrati bilo kakvu ulogu. Da biste bili sigurni, pokušajte se odjaviti iz Spotifya, a zatim se ponovo prijavite. Na taj se način liste poslužitelja ponovno osvježavaju s poslužitelja. Ponovno provjerite možete li reproducirati pjesme na Spotifyu.

# 7. Promijenite postavke Sync, Crossfade, Gapless i Quality

Rijetko je to problem s kvalitetom vaše sinkronizacije / dijeljenja. Ugađanje ovih vrijednosti da bi se utvrdilo jesu li to krivci zbog kojih je Spotify prestao svirati pjesme može biti nervozno. Ali možete pokušati promijeniti:

  • Kvaliteta sinkronizacije / dijeljenja
  • Crossfade
  • Besprijekoran
  • Popis za reprodukciju izvan mreže

Pitanje je već trebalo biti riješeno.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found