Blog

Najbolji iPad slučajevi za 2018. [izdanje 2021.]

Apple je iznenadio svoje korisnike početkom 2018. godine lansirajući iPad Pro 9,7-inčni u ožujku. Tada je u listopadu Apple objavio dva iPada - iPad Pro 11-inčni i 12,9-inčni iPad Pro. Iako je iPad Pro 9,7-inčni izričito dizajniran za studente, druga dva stvorena su za privlačenje pro-korisnika. Ako ste već dobili uređaj ili ga planirate kupiti, razmislite o njegovoj zaštiti. Premium uređaj treba potpunu zaštitu, a možete se osloniti na naš popis najboljih iPad slučajeva iz 2018. godine.

Odabrali smo slučajeve na temelju nekoliko aspekata kako bismo mogli uskladiti vaše potrebe. Na primjer, izabrali smo čvrste naslovnice imajući na umu neusporedivu zaštitu od padova i odlučimo za elegantne i zabavne dizajne koji će vam omogućiti da oblikujete svoj iPad. Dosta tračeva, krenimo i bacimo pogled na glavne slučajeve za novi iPad 2018!

 • Najbolji iPad Pro 12,9-inčni kućišta za 2018
 • Najbolji 11-inčni iPad Pro slučajevi
 • Najbolji 9,7-inčni iPad Pro slučajevi

Najbolji slučajevi iPad Pro 2018 od 12,9 inča [izdanje 2020]

Brzi pristup:

 • SLUČAJ ZUGU
 • ESR
 • Ztotop
 • Spigen
 • Poetski
 • Maxboost
 • WWW
 • ProCase
 • Fintie
 • Medvjeđi pokret

# 1. SLUČAJ ZUGU

ZUGU CASE pruža iznimnu udobnost i udobnost svim korisnicima iPad Pro uređaja. Ovo je kućište ergonomski dizajnirano i stoga ga možete koristiti bilo gdje i bilo kada. Bez obzira jeste li u svojoj spavaćoj sobi ili kuhinji, iPad Pro možete koristiti za gledanje filmova i recepata. Možete koristiti njegove više kutova za podešavanje zaslona prema vašoj potrebi.

Njegovo magnetsko postolje omogućuje vam da iPad Pro pričvrstite na hladnjak i nastavite gledati videozapise ili filmove dok pripremate svoja omiljena jela. Sa stražnje strane, ZUGU CASE nudi namjenski utor za popravak Apple Pencil.

USP: Višestruko podesivi kutovi

Pogledajte na Amazonu

# 2. ESR

ESR je postao vodeće ime u svijetu iPad opreme. Za vaš 12,9-inčni iPad Pro (2018) ESR donosi lagano kućište postolja koje se može pohvaliti značajkom automatskog spavanja / buđenja. Budući da slučaj ESR ima ovu značajku automatskog spavanja / buđenja, on štedi bateriju vašeg iPada. Još jedna značajna značajka je podstava od mikrovlakana i tvrdi uvez; obje značajke štite vaš uređaj od oštećenja.

ESR vam daje futrolu s dobro zatvorenim prednjim poklopcem koji štiti vaš uređaj od ogrebotina. Značajka automatskog spavanja / buđenja djeluje dulje vrijeme jer su u poklopcu ugrađeni jači magneti.

USP: Čvrsto zatvoren prednji poklopac

Pogledajte na Amazonu

# 3. Ztotop

Ztotop donosi minimalističko pametno kućište koje ima izuzetno tanak profil. Njegov snažni magnet brzo se zatvara i otvara poklopac; štoviše, kućište ima značajku automatskog spavanja / buđenja radi uštede baterije vašeg iPada Pro. Izdržljivi materijal zadržava klasičan i profesionalan izgled vašeg iPad Pro, koji je zaštićen vanjskom površinom od PU kože i mekom podstavom od mikrovlakana na ovom kućištu.

Ovaj slučaj ne pokriva u potpunosti vaš iPad Pro, ali maskiran je blagoslov. Apple Pencil možete pričvrstiti na bočnu stranu uređaja i bežično ga napuniti. Trostruko postolje omogućuje vam gledanje filmova, pregledavanje fotografija i čitanje e-knjiga na uređaju. Posljednje, ali sigurno ne najmanje važno, velika vam je udobnost koristiti tipkovnicu na iPadu.

USP: Klasičan i profesionalan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 4. Spigen

Spigen je ime s kojim treba računati među velikim markama iPhone i iPad dodataka. Ovaj slučaj za 12,9-inčni iPad Pro 2108 vjerojatno je najbolja stvar kojom možete prekriti svoj uređaj. Spigen je ovaj slučaj dizajnirao upravo tako da možete brzo pristupiti priključcima i kontrolama na iPadu. Njegov dizajn portfelja omogućuje vam nošenje svakodnevnih potrepština i Apple Pencil.

Poklopac možete koristiti kao postolje za pregled sadržaja u načinu rada bez upotrebe ruku. Privatnost i potpuna pokrivenost dvije su značajne značajke koje dolaze sa sigurnim magnetskim zatvaranjem.

USP: Privatnost i potpuno pokriće

Pogledajte na Amazonu

# 5. Poetski

Poetic-ova serija TurtleSkin predstavlja slučaj koji donosi manje rezultata u stilu, ali pruža izvrsne performanse na snazi. Ako želite robusnu futrolu za svoj iPad Pro, Poetic-ova TurtleSkin torbica najbolji je odgovor. Ovaj slučaj ima dvije značajne značajke: zaštitu kutova i zaštitni silikon.

Silikonska futrola je meka i ugodna za držanje sa svojim zaobljenim rubnim dizajnom. Futrola čvrsto staje na vaš iPad Pro; uzorak guma nudi prianjanje protiv klizanja s obje strane.

USP: Netoksični silikon

Pogledajte na Amazonu

# 6. Maxboost

Maxboost-ov iPad Pro slučaj ima prednju površinu od PU kože s magnetima za učinkovito zatvaranje i otvaranje poklopca. Štoviše, ovaj slučaj ima značajku automatskog spavanja / buđenja radi uštede baterije vašeg iPad Pro-a. Njegovo prozirno mat hibridno kućište pokazuje stvarnu ljepotu i boju vašeg premium uređaja.

Tanak profil ovog kućišta omogućuje korisnicima brzo kretanje i obavljanje svojih rutinskih zadataka bez ikakvih napora. Vanjski dio ovog kućišta izrađen je od PU kože, a unutrašnjost je od mikrovlakana; oboje štite zaslon Liquid Retina na iPadu.

USP: Fleksibilni odbojnik

# 7. WWW by Homelove

Homelove donosi iPad Pro futrolu s luksuznim laserskim cvjetnim uzorkom. Marka je koristila vrhunsku PU kožu kako bi zaštitila vaš uređaj od potencijalnih oštećenja. Osim snage, Homelove je jednaku pozornost posvetio i stilu ovog slučaja. Možete odabrati bilo koju boju iz raspona od sedam nijansi, koje uključuju crnu, zlatnu, tamnoplavu, ljubičastu, magenta, mint zelenu i ružičasto zlato.

Magnetsko zatvaranje ne samo da olakšava uključivanje / isključivanje već i osigurava vaš iPad Pro. Elastičnom trakom možete udobno držati uređaj čak i dok hodate po prepunim mjestima.

USP: Elastična gumica

Pogledajte na Amazonu

# 8. ProCase

ProCase je jedno od poznatih imena u iPad dodacima. Kako marka u svom mačiću ima nekoliko priznanja, možete se osloniti na ovaj svježi komad iz tvornice. Ova futrola za iPad Pro tvrtke ProCase vintage je poklopac za folije za postolje koji štiti vaš uređaj i podržava punjenje Apple Pencil. Ovaj otmjeni folio ima vrhunsku kompoziciju vanjske kože i mekanu unutrašnjost.

Vaš iPad Pro zaštićen je od svakodnevne upotrebe. Postoji više utora za odmaranje uređaja prema vodoravnim kutovima. Ostvarite puni pristup svim priključcima, kontrolama i gumbima. Postoji jedan kratki slučaj ovog slučaja; ne podržava pametnu tipkovnicu.

USP: Zaštita od svakodnevne uporabe

Pogledajte na Amazonu

# 9. Fintie

Fintieov slučaj iPad Pro podržava Apple Pencil druge generacije; to znači da možete puniti olovku dok ste na putovanjima.

Ovo je kućište ekskluzivno dizajnirano za iPad Pro 12,9-inčni treću generaciju i stoga ga ne biste trebali isprobati ni na jednom iPadu Pro iste veličine. Ovo kućište SlimShell nudi jednostavnu aplikaciju za učvršćivanje; nakon što instalirate kućište, iPad Pro automatski se budi ili uspava kada zatvorite poklopac.

Trostruki prednji poklopac može pretvoriti vašu futrolu u stalak za gledanje i stalak za tipkovnicu. Da bi vaš Apple Pencil bio siguran, Fintie je priložio rastezljivi elastični džep. Ovo tanko, lagano i izdržljivo kućište izrađeno je od vrhunske PU kože kako bi zaštitilo vaš uređaj od ogrebotina.

USP: Rastegljivi elastični džep

Pogledajte na Amazonu

# 10. Medvjeđi pokret

Bear Motion izradio je fleksibilnu futrolu za iPad Pro. Iako je ovaj slučaj fleksibilan, nije nimalo krhak ili slab. Bear Motion izradio je silikonsku futrolu otpornu na udarce kako bi zaštitio vaš skupi komad, tj. IPad Pro. Napravljen od 100% silikonskog materijala vrhunske kvalitete, ovaj kućište štiti vaš iPad od svih mogućih oštećenja.

Nedostatak ovog slučaja je što svoj Apple Pencil možete magnetno pričvrstiti na iPad Pro jer će vaš uređaj biti pokriven sa svih strana.

USP: 100% vrhunski silikonski materijal

Pogledajte na Amazonu

Najbolji 11-inčni iPad Pro slučajevi

Brzi pristup:

 • FYY
 • Medvjeđi pokret
 • DTTO
 • Hocase
 • Spigen
 • Infiland
 • Poetski
 • TiMOVO
 • Maxboost
 • Sonmer

# 1. FYY

FYY je ovaj kofer izradio od vrhunske prave kože i meke krpe; za vanjsku zaštitu marka je koristila kožu, a za unutarnju sigurnost tu je meka krpa. Oba materijala pružaju čvrsto prianjanje i izdržljivost za vaš iPad Pro. Onima koji vole gledati filmove i video razgovore na iPadu, FYY daje podesivo postolje s kutovima višestrukog gledanja.

Moda je uvijek povezana s proizvodima FYY, a ovaj lagani slučaj nije iznimka. Izuzetno tanka futrola nudi vam brzi pristup priključcima i kontrolama na iPadu. Ovaj je kofer dostupan u tri žive boje: crnoj, vinsko crvenoj i smeđoj.

USP: Moderan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 2. Medvjeđi pokret

Bear Motion naglasio je snagu, a ne stil. Međutim, ako želite stil, možete provjeriti još jedan slučaj u plavoj boji. Ovaj crni iPad Pro slučaj nema mode; napravljen je od 100% visokokvalitetnog silikonskog materijala za zaštitu stražnjih i bočnih strana vašeg iPad-a. Ne propustite podignute okvire kako biste zaštitili leće fotoaparata vašeg iPada.

Bear Motion stvorio je dizajn otporan na udarce koji štiti vaš iPad od slučajnih padova i udaraca. Silikonski materijal osigurava čvrsto držanje kad iPad držite jednom rukom.

USP: 100% silikonski materijal

Pogledajte na Amazonu

# 3. DTTO

DTTO je izradio futrolu za iPad Pro, koja podržava Apple Pencil uparivanje i punjenje. Appleovu olovku možete pričvrstiti magnetskim putem i precizno će se poravnati sa svih 102 magneta - zasluga pripada otkrivenom rubu dizajna. Ovo je kućište izrađeno od vrhunske sintetičke kože koja pruža izvrsnu zaštitu vašem dragocjenom uređaju.

Za FaceTime i video pozive možete koristiti način trostrukog stajanja, koji također omogućuje udobno upisivanje dugih sadržaja. Na iPadu Pro možete izrađivati ​​dokumente ili projekte pomoću Appleove tipkovnice ili na iPadu možete koristiti bilo koju drugu tipkovnicu.

USP: Izdržljiv materijal

Pogledajte na Amazonu

# 4. Hocase

Hocase donosi bordo cvijeće i cvijeće mandale - oba dizajna privući će supstance od bitnog sadržaja. Ova pametna futrola izrađena je od PU kože i plastičnog tvrdog stražnjeg poklopca. Iako koža osigurava eleganciju, tvrda plastična stražnja strana štiti vaš iPad Pro od potencijalnih oštećenja poput ogrebotina i svega ostalog.

Cvjetni uzorak ovog kućišta također je savršen za djevojke koje posjeduju iPad Pro 11-inčni. Slušajte svoju omiljenu glazbu na Apple Musicu bez upotrebe ruku i iskusite ugodno tipkanje s trostrukim prednjim poklopcem.

USP: Cvjetni uzorak

Pogledajte na Amazonu

# 5. Spigen

Spigen je jedna od vodećih marki u iPhone i iPad dodacima. Ovaj pametni nabor ekskluzivno je dizajniran za iPad Pro 11-inčni 2018 za potpunu privatnost i pokrivenost sigurnim magnetskim zatvaranjem. Za ugodno gledanje možete koristiti njegovu navlaku koja ujedno služi i kao postolje.

Budući da se kućište može pohvaliti značajkom automatskog spavanja / buđenja, možete spremiti bateriju iPada Pro dok se kućište automatski uključuje i isključuje.

USP: Potpuna privatnost i pokrivenost

Pogledajte na Amazonu

# 6. Infiland

Infiland predstavlja iPad Pro 11-inčni poklopac kućišta za školjku 2018 s prozirnom zaštitom za leđa. Ovo kućište podržava drugu generaciju Apple Pencil bežičnog punjenja i značajku automatskog buđenja / spavanja. Kućište je toliko precizno izradio Infiland da lako možete pristupiti svim priključcima i tipkama na iPadu Pro.

Ovaj slučaj zadržava elegantan profil vašeg iPad-a jer nije u velikoj mjeri za vaš pametni uređaj. Štoviše, možete jednostavno preklopiti njegov prednji poklopac kada želite nešto nacrtati ili skicirati na iPadu. Želite li skuhati svoje omiljeno jelo? Koristite stabilno postolje i istražite neke recepte za uživanje u ustima na YouTubeu.

USP: Precizno izrađena

Pogledajte na Amazonu

# 7. TurtleSkin iz Poetike

Kao što i samo ime govori, ovaj je slučaj jak poput tvrde kože kornjače. Preuzeto iz Poetic-ove TurtleSkin serije iPad Pro slučajeva, ovaj pruža maksimalnu zaštitu vašem uređaju. Uočljiva karakteristika ovog slučaja je njegov netoksični silikon, koji proizvod čini zaštitnim za djecu. Štoviše, Poetic je instalirao taktilni bočni držač i jedinstveni dizajn školjke stražnjih kornjača za izvrsno držanje.

Za zaštitu kutova, ovo je kućište opremljeno ultra debelim silikonskim okružujućim i perforiranim dizajnom koji apsorbira udarce. Vaš iPad Pro zaštićen je od ekstremnih udaraca i udara.

USP: Netoksični silikon

Pogledajte na Amazonu

# 8. TiMOVO

Uzmite Apple Pencil gdje god ponesete iPad Pro 11-inčni s pametnim kućištem TiMOVO. Kućište ima siguran magnetski dodatak, koji drži vaš Appleov pisač i bežično puni olovku. Tanak i lagan profil uvelike utječe na korisnike koji su uvijek u pokretu. Možete se kretati bez napora dok držite iPad Pro u rukama jer futrola nudi izvrsno prianjanje.

Ovo tanko kućište štiti vaš iPad Pro sa svih strana i uglova; njegov magnetni poklopac sigurno zatvara vaš iPad radi sigurne i praktične upotrebe.

USP: Tanak i lagan

Pogledajte na Amazonu

# 9. Maxboost

Maxboost je istaknuta marka koja se bavi iPhone i iPad dodacima. Ova magnetska pametna prednja maska ​​od PU kože prikazuje prozirno mat matirano hibridno kućište s tvrdom pozadinom. U ovom će slučaju vaš iPad Pro izgledati sjajno, što štiti vaš uređaj od višestrukih oštećenja.

Sklopiva futrola može se pretvoriti u postolje za gledanje filmova, videozapisa i čitanje e-knjiga i igranje igara. Ako ste umjetnik, možete koristiti ugrađeni nosač za uporabu uređaja u dva stojeća položaja: u položaju gledanja ili tipkanja.

USP: Fleksibilni odbojnik

Pogledajte na Amazonu

# 10. Sonmer

Sonmer predstavlja impresivan niz šarenih futrola za iPad Pro od 11 inča. Nakon razmatranja ovdje navedenih slučajeva, čini se da Sonmer želi ciljati djecu i žene. Postoje boje, cvijeće, spomenici i više dizajniranih u lijepim slučajevima. Ovo je kućište izrađeno od meke PU kože, što ga čini laganim, a opet čvrstim i izdržljivim.

Budući da je Sonmer koristio visokokvalitetne materijale, kućište ne gadi neugodno, a dobro je za vašu djecu. Ovo kućište besprijekorno podržava Apple Pencil druge generacije za bežično punjenje. Za gledanje videozapisa i unošenje sadržaja na iPad Pro jednostavno preklopite futrolu u trostruko.

USP: Nema mirisa

Pogledajte na Amazonu

Najbolji 9,7-inčni iPad 2018

Brzi pristup:

 • ZUGU
 • CaseMade
 • DTTO
 • JETech
 • YOUMAKER
 • Novi Trent
 • Favoritates
 • ProCase
 • Fintie
 • ESR
 • Dteck

# 1. ZUGU

Ono što sam smatrao divljenjem u ZUGU-u je ultra zaštitni dizajn koji djeluje kao pouzdani štit za iPad. Izuzetno robusna vanjska ovojnica može se oduprijeti udarcu, dok mekani TPU odbojnik omogućuje kućište da izdrži padove do 5 stopa. Protuklizna vanjska strana nudi poboljšano prianjanje tako da možete udobno držati iPad.

Zahvaljujući magnetskom postolju, imate nevjerojatne kutove gledanja. Stoga ćete voljeti gledati filmove i čavrljati s prijateljima. Uz to, ZUGU dolazi u dvije boje: crnoj i tamnoplavoj.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

# 2. CaseMade

Futrola za futrolu Case Made sinonim je vrhunske kvalitete. Tanak profil odlikuje se izvršnim dizajnom koji besprijekorno puca po iPadu. Hvalevrijedna izrada uljepšala je strukturu kože od kravlje kože. A s kožnom teksturom u ponudi osjećate se ugodno držeći pokrivač u rukama.

Uključivanje polikarbonatnog kalupa ojačava konstrukciju, omogućavajući poklopac da izdrži padove. Horizontalno postolje pojačava vrijeme za medije uz prikladniji kut gledanja. Zahvaljujući funkciji automatskog spavanja / buđenja, maska ​​igra vitalnu ulogu u produljenju trajanja baterije vašeg iPada. Pročitajte cijelu recenziju.

USP: Izvršni dizajn

Pogledajte na Amazonu [SAD]

Pogledajte na Amazonu [UK]

# 3. DTTO

DTTO futrola za folije krasi sofisticirani profil. Napravljeno od sintetičke kože, kućište ima površinu meke teksture, koja ima lijep osjećaj. TPU meka unutrašnjost osigurava željenu zaštitu od struganja, a ujedno pomaže kućištu da izdrži manje neravnine.

Magnetsko zatvaranje podržava funkciju automatskog spavanja / buđenja kako bi se produžio vijek trajanja baterije uređaja. Zahvaljujući funkcionalnosti postolja, imate više kutova gledanja kako biste oživili vrijeme videozapisa. Osim iskustva gledanja, DTTO dolazi u četiri atraktivne boje poput crne, plave, smeđe i crvene.

USP: Meka unutarnja obloga od mikrovlakana

Pogledajte na Amazonu

# 4. JETech

Ako lovite izuzetno povoljnu 9,7-inčnu iPad futrolu koja može izvrsno ispuniti vaše osnovne potrebe, idite na JETech! Kombinacija visokokvalitetnog računala i mekog TPU-a dala mu je dovoljno snage da vašem tabletu pruži osnovni štit za izdržavanje slučajnih padova. Zahvaljujući mekoj unutrašnjosti, vaš iPad ima dodatne mjere zaštite od ogrebotina.

Trostruki prednji poklopac nudi više kutova gledanja kako biste mogli ugodno gledati videozapise i unositi e-poštu. Preciznim izrezima imate bezbolan pristup svim funkcijama vašeg iPada. Na kraju, JETech možete odabrati u četiri šarmantne boje: crnoj, plavoj, ljubičastoj i crvenoj.

USP: Trostruki prednji poklopac

Pogledajte na Amazonu

# 5. YOUMAKER

Ako razmišljate o tome da svom iPadu pružite potpuno otporan na udarce, tako da ostane zaštićen u svim opasnostima, YOUMAKER bi bio lijep izbor. Kućište je izrađeno od tvrdog računala i izuzetno mekog TPU-a. Ljubaznošću gumirani odbojnik i robusna vanjska školjka; sposoban je raspršiti udar.

Tu je i podignuti rub koji nudi dodatnu obranu zaslona osjetljivog na dodir od ogrebotina. S ugrađenim postoljem na brodu imat ćete poboljšano iskustvo hands-free pozivanja. Osim toga, YOUMAKER je dostupan u šest opcija boja poput crne, crne / zlatne, crvene itd.

USP: Ugrađeni nosač

Pogledajte na Amazonu

# 6. Novi Trent

Mišićavog profila, Novi Trent osmišljen je kao izuzetno izdržljivo kućište za 9,7-inčni iPad. Dvoslojna konstrukcija dovoljno je jaka da preživi čak i gadne neravnine. Tu je i meka unutrašnjost kako bi se ogrebotine zadržale na poštenoj udaljenosti.

Ugrađeni nosač omogućuje vam pretvaranje kućišta u praktično vodoravno postolje za praktično gledanje medija. I da, kožni remen omogućuje vam udobno nošenje tableta.

USP: Dvoslojno kućište

Pogledajte na Amazonu

# 7. Favoritates

Što kažete na to da odaberete vrhunsku tipkovnicu za svoj iPad? Zahvaljujući ultra kompaktnom dizajnu i izuzetno taktilnim tipkama, Favormates je jedno od najfinijih kućišta tipkovnice.

Rotirajući poklopac sa preklopnom školjkom od 130 stupnjeva nudi više kutova gledanja kako bi se osiguralo da su idealno ispunjeni i vaši mediji za gledanje i tipkanje. Ima sedam boja pozadinskog osvjetljenja i tri postavke svjetline, što vam pomaže da noću ugodno koristite tipkovnicu.

Što se tiče zaštite, možete očekivati ​​da ona nikada neće razočarati vaš tablet. Što se tiče zaštite, možete očekivati ​​da ona nikada neće razočarati vaš tablet. Osim toga, Favorite možete odabrati u četiri atraktivne boje: srebrnoj, crnoj, zlatnoj i ružičastoj.

USP: Rotirajuća školjka za 130 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 8. ProCase

Jednostavno rečeno, ProCase je jedan od najslađih foliora na tržištu. Prekrasno je izrađen s vrhunskom sintetičkom kožom. Uz glatku unutrašnjost, kućište ne dopušta da ogrebotine naštete vašem iPadu.

Značajka stalka izvrsno obavlja svoj posao dopuštajući vam da većinu smiješnih videozapisa napravite pod ugodnijim kutom. Tu je i držač olovke koji vam omogućuje sigurno držanje Apple olovke. Na kraju, ProCase dolazi u sedam šarmantnih varijanti boja, uključujući crvenu, teal, crnu, sivu i još mnogo toga.

USP: Više kutova gledanja

Pogledajte na Amazonu

# 9. Fintie

Fintie je lijep futrola za foliju koja se fascinantno poklapa s iPadom. Za mene je najveći vrhunac ovog slučaja dostupnost nekoliko živih boja. To znači da imate brojne mogućnosti za eksperimentiranje i odlučivanje koja izgleda vruće na iPadu.

Sljedeća značajna značajka je rotirajući poklopac postolja za 360 stupnjeva koji nudi vertikalni i vodoravni kut gledanja. Također ima podršku funkcije automatskog spavanja / buđenja kako bi se spriječila nepotrebna potrošnja baterije.

USP: Rotirajući stalak za 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 10. ESR

Ako imate veliku sklonost živopisnim profilima, ESR je spreman da bude napadan za vaš iPad. Izrezan od poliuretana, kućište ima prilično lijep dizajn. Mekana podstava od mikrovlakana zadržava ogrebotine.

Trostruki prednji poklopac pruža i kutove tipkanja i gledanja. Štoviše, ESR futrolu možete odabrati u brojnim atraktivnim bojama. Stoga nećete imati problema s odabirom zadivljujućeg para za tablet.

USP: Kvalitetni poliuretan

Pogledajte na Amazonu

# 11. Dteck

Kako cool izgleda Dteck! Izlažući zabavan dizajn, Dteck ima fascinantan profil koji će vas osvojiti već na prvi pogled. Futrola je isklesana od najfinije PU kože. TPU unutrašnjost ojačala je strukturu, dajući joj potrebnu čvrstoću da se odupre habanju. Magnetska traka omogućuje vam sigurno zatvaranje kućišta. Još je bolje što imate na raspolaganju više od 30 privlačnih boja s različitim uzorcima.

USP: Razne opcije boja

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Koji će se od gore navedenih slučajeva upariti s vašim iPadom? Je li to onaj koji izgleda zabavno ili onaj koji ima lijep dizajn? Bilo bi sjajno znati njegovo ime.

Ne propustite:

 • Najbolji 9,7-inčni iPad Pro Folio kućišta
 • Vrhunski 10,5-inčni iPad Pro Folio kućišta
 • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro tipkovnice

Copyright calisportfest.com 2022