Blog

Aplikacija kamere se zamrzava na iPhoneu ili iPadu? Savjeti za rješavanje problema

Nedavno su neki vlasnici iPhonea izvijestili da kad god pokrenu aplikaciju Camera, ona se iznenada zaledi i kao rezultat, ne nalaze ništa osim crnog zaslona. Neki su korisnici čak rekli da su fotografije okrenute u pogrešnu orijentaciju. Zašto se to događa?

Iznenadno zamrzavanje aplikacije Kamera moglo bi biti zbog više razloga, poput tehničkih kvarova, loše zamišljenog ažuriranja. Što god mogao biti razlog, želite ga se riješiti. Evo nekoliko mogućih ispravki ove pogreške.

iPad i iPhone Camera Camera se zamrzavaju: Kako riješiti problem

# 1. Ažurirajte svoj iPhone na najnoviji iOS

Do ovog problema može doći i zbog loše zamišljenog ažuriranja. Dakle, ako postoji dostupno najnovije ažuriranje, nadogradite svoj iPhone. Obavezno to učinite putem iTunesa jer se smatra boljim nego putem bežičnog ažuriranja (Postavke → Općenito → Ažuriranje softvera).

Samo povežite svoj uređaj s Macom ili računalom, pokrenite iTunes, odaberite iPhone s izbornika i ažurirajte na najnoviju verziju. To je to! Možda je malo poduži, ali je sigurniji u usporedbi s OTA ažuriranjem.

# 2. Resetirajte iPhone

Resetiranje iPhonea može učiniti trik umjesto vas. Mnogi su korisnici s tim pronašli uspjeh. Prije nego što nastavite s ovim postupkom, morate znati da će resetiranje unijeti neke manje promjene u vaš telefon. Iako neće izbrisati datoteke ili fotografije.

Korak 1. Pokreni Postavke → Dodirnite Općenito → Pomaknite se prema dolje i dodirnite Resetirati.

Korak 2. Dodirnite Poništi sve postavke → Unesite svoj iPhone / iPad Lozinka → Dodirnite Poništi sve postavke opet za potvrdu radnje.

To je to!

Sada ćete morati pričekati neko vrijeme dok se vaš iPhone ponovo ne pokrene. Nadam se da će greška biti ispravljena.

# 3. Vratite svoj iDevice

Ako sva gore navedena rješenja ne uspiju, evo još jednog trika. Vraćanje iz sigurnosne kopije koju ste napravili sa starijim iPhoneom također bi mogao biti jedan od mogućih razloga. U tom slučaju postavite svoj uređaj kao novi, vratite ga na tvorničke postavke. Naravno, bit će pomalo radikalno, ali može pomoći u rješavanju ove pogreške.

Molim Zabilježite: Vraćanjem iPhonea izbrisat ćete sve medije i podatke, a zatim instalirati najnoviju verziju softvera. Stoga biste trebali napraviti sigurnosnu kopiju svih podataka s iPhonea (Postavke → iCloud) prije nego što nastavite s postupkom.

Korak 1. Spojite iPhone na Mac ili PC → Pokreni iTunes.

Korak 2. Odaberite svoj telefon iz izbornika → Vratiti tvoj iPhone.

Povremeno se neki nepoznati problemi pojave na iPhoneu. Ponekad bi glavni krivac mogli biti tehničke smetnje zbog stalnog rada hardvera. Većinom se takvih problema možete riješiti jednostavnim isključivanjem uređaja i ponovnim pokretanjem.

To je to.

Možda ćete ovo voljeti i istražiti iPhone kamere presporo za učitavanje: savjeti za rješavanje problema

Podijelite s nama povratne informacije u komentaru u nastavku.