Blog

Ne možete pronaći bočnu traku u iTunes 12? Evo kako ga vratiti!

ITunes je toliko dugo dio Applea, a dolaskom OS X Yosemite, Apple nam je ustupio iTunes 12. Dok govorimo o preuređivanju, došlo je do malo promjena u sučelju i dugo prepoznatljiva bočna traka je otišao (međutim, zapravo nije). Dakle, ovdje su informacije koje trebate znati da biste vratili bočnu traku u iTunes 12.

Zašto biste željeli natrag bočnu traku?

Bočna traka prisutna je u iTunesu od dobrih starih vremena. Upravo na tom mjestu možete otkriti sve svoje biblioteke medija (uključujući glazbu, filmove, TV emisije i tako dalje) i svoje popise pjesama na jednom prikladnom mjestu. Jednostavnim riječima, omogućuje vam brz pristup bilo kojem sadržaju u vašoj iTunes knjižnici, ali ne i u iTunes 12.

I ne samo ovo, nekima od vas novo sučelje i navigacija možda čak budu grozni. Zadani prikaz Moja glazba jednostavno prikazuje naslovnicu albuma, a pjesme se prikazuju samo kad odaberete album, što ni u čemu nije sjajno. Budući da je iTunes 12 zadani u OS X Yosemite, a ne postoji alternativa korištenju prethodne verzije iTunesa, u skladu s tim ćemo pogledati kako vratiti bočnu traku u iTunes 12.

Kako prikazati bočnu traku u iTunes 12?

Ako ne možete koristiti prethodnu verziju iTunesa u OS X Yosemite, srećom imamo zaobilazno rješenje za oporavak bočne trake. Međutim, nova bočna traka neće se raditi baš poput bočne trake u ranijim verzijama iTunesa.

U svakom slučaju, imat ćete kapacitet za jednostavno premještanje medija između iTunesa i iOS uređaja, a s novom bočnom trakom u iTunes 12 možete bez napora skakati između popisa za reprodukciju, uređaja i svojih stvari. Za početak pritisnite korake dolje.

Korak 1. Otvoren iTunes.

Korak 2.Klikni na Popisi za reprodukcijuna vrhu prozora s stavkama.

Korak # 3.Sada ćete se prebaciti na Način popisa za reprodukciju, a bočna traka pojavit će se s lijeve strane.

Ovdje morate imati na umu da će, ako se isključite iz prikaza popisa za reprodukciju, bočna traka ponovno nestati s iTunesa. Ako se želite vratiti na pogled starog stupca, možete odabrati Pjesme s padajućeg izbornika u gornjem desnom kutu.

Sad ste spremni Prikaži preglednik stupaca izPogledPreglednik stupaca.

Koristite li često bočnu traku u iTunesu? Jeste li dobro s novim sučeljem? Smatrate li dosadnu odsutnost bočne trake u iTunes 12? Pritisnite odjeljak za komentare i javite nam.

Možete pročitati i više:

  • Kako omogućiti bočnu traku u iTunes 12 na Macu i računalu
  • Kako podijeliti iTunes knjižnicu u više mapa!
  • Nije uspjela sjednica sigurnosne kopije iTunes-a: riješite problem!