Blog

Najbolje 10,5-inčne kožne futrole za iPad Pro 2021. godine

Potpuno novi 10,5-inčni iPad Pro izgleda zaista zapanjujuće s vrhunskim zaslonom i uglađenim dizajnom. Takva fantastična tableta zaslužuje potrebnu njegu i zaštitu od slučajnih padova. Visokokvalitetna kožna futrola bila bi simpatično odijelo za tablet, jer ne bi samo zaštitila uređaj od slučajnih padova, već i zadržala ogrebotine. Što kažete na istraživanje luksuznih naslovnica? Krenite prema odabiru prikladnog profila iz ove izvrsne kolekcije najboljih 10,5-inčnih iPad Pro kožnih futrola.

 1. KAVAJ
 2. Fintie
 3. BELK
 4. ESR
 5. EasyAcc
 6. MoKo
 7. Spigen
 8. Ztotop
 9. Fintie
 10. Antbox

1. KAVAJ

KAVAJ je poznat po proizvodnji kožnih torbica vrhunske kvalitete. I ova kožna futrola se ne razlikuje. Besprijekorno se škljoca oko tableta i nudi poboljšano prijanjanje zahvaljujući teksturi kože.

Možete savršeno udvostručiti prednji poklopac da biste imali bolji kut gledanja medija i ujedno udobnije tipkali. Funkcija automatskog spavanja / buđenja igra učinkovitu ulogu u produžavanju trajanja baterije vašeg tableta.

S mekanim flanelom zaslon osjetljiv na dodir ima potrebnu zaštitu od ogrebotina. Uz to, ovo visokokvalitetno kućište dolazi u dvije boje: crnoj i smeđoj.

USP: Prava koža

Pogledajte na Amazonu

2. Rotirajuća futrola Fintie za iPad Air

Rotirajući kućište Fintie prikazuje zadivljujući dizajn. Kožna futrola izgleda prilično ugodno za oči. Dolazi s ugrađenim držačem za olovke i utorom za adapter koji ga čini jednostavnim za upotrebu. Kućište ima urednu umjetnost s nizom dizajnerskih mogućnosti koje lijepo izgledaju na iPadu.

Budući da je vrlo tanak i lagan, futrola zadržava minimalistički profil tableta netaknutim. Glavna atrakcija je njegov valjani dizajn. Poklopac je dovoljno jak da zaštiti vaš uređaj od manjih padova.

USP: Snap-n-Roll dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. B BELK

Kožna torbica B Belk sportskog je klasičnog dizajna knjiga koja vašem tabletu daje profesionalan izgled. Vrhunska PU koža u kombinaciji s bogatom obradom čini ovaj futrolu vrhunskim izborom. Interijer računala štiti vaš uređaj od udara.

Postoje četiri mjesta za zadržavanje kreditnih i osobnih iskaznica. Postoji i nekoliko pretinaca kako biste mogli čuvati novčanice u dolarima. Nadalje, torbu Belk Folio možete odabrati u devet atraktivnih varijanti boja.

USP: Klasičan dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. ESR

Torbica obložena kvalitetnom sintetičkom kožom, ima lijep profil. Izlažući luksuznu izradu, kožna torbica elegantno odgovara iPadu. Mekana unutarnja obloga od mikrovlakana sprječava tablete od ogrebotina.

Postoji ugrađena traka za ruku koja vam omogućuje udobnije nošenje tableta. Sadrži i držač koji vam omogućuje sigurno držanje Apple olovke. Ugrađeno postolje nudi željeni kut gledanja kako za gledanje medija, tako i za tipkanje. Kožna torbica dostupna je u samo dvije boje crnoj i smeđoj.

USP: Dizajn protukliznog utora

Pogledajte na Amazonu

5. EasyAcc

Ono što EasyAcc kožnu futrolu čini atraktivnom opcijom je izuzetno tanak dizajn. Uz najfiniju konstrukciju od sintetičke kože, navlaka se osjeća nevjerojatno glatko na dodir. Iako ima elegantan profil, futrola može obraniti vaš tablet od neravnina.

Funkcija automatskog spavanja / buđenja djeluje učinkovito na produljenje vijeka trajanja baterije vašeg tableta. Izrezi savršeni na slici omogućuju jednostavan pristup svim priključcima i tipkama vašeg iPada. Uz šest dostupnih opcija boja, moći ćete odabrati pravo podudaranje za svoj uređaj.

USP: Visokokvalitetna sintetička koža

Pogledajte na Amazonu

6. MoKo

MoKo je idealna kombinacija vitkosti i zaštite. Stražnja školjka računala vrlo je otporna na udarce. Unutrašnjost od mikrovlakana osigurava da vaš uređaj može čuvati ogrebotine.

Pripremljen s kvalitetnom PU kožom, poklopcu se može u potpunosti vjerovati da štiti vaš uređaj od padova. Bez okvira, moći ćete prijeći preko zaslona bez ikakvih zapreka.

Još bolje, ova elegantna kožna futrola dostupna je u 17 živih boja. Dakle, imate puno mogućnosti za eksperimentiranje.

USP: Unutrašnjost od mikrovlakana

Pogledajte na Amazonu

7. Spigen

Poznato je da Spigen proizvodi kućišta vrhunske kvalitete. I, možete očekivati ​​da će i ovaj iPad Pro slučaj pasti na istoj liniji. Sadrži profinjeni dizajn koji besprijekorno stane na tablet.

Zahvaljujući uglavnom utvrđenoj konstrukciji (PC i PU koža), može podnijeti kapi, a također nudi cjelovitu obranu od struganja. Podignuti rub djeluje kao pouzdan štit zaslona osjetljivog na dodir od ogrebotina.

Stalak možete prilagoditi tako da ima željeni kut gledanja za gledanje videozapisa i ugodnije tipkanje. Štoviše, futrola Spigen folio dolazi u dvije boje: crnoj i smeđoj

USP: Utvrđena gradnja

Pogledajte na Amazonu

8. Ztotop

Prikazujući izlagački profil, Ztotop je ono što biste trebali odabrati kako bi vaš iPad izgledao profesionalno. Uredno izrađen od PU kože, futrola folio ima vanjsku stranu meke teksture. Kako bi se osiguralo da vaš iPad ima potrebnu zaštitu od pada, isporučuje se s čvrstim okvirom računala. Stoga će vaš iPad ostati siguran ako se slučajno susretne s kvrgama.

Kućište ima držač koji vam omogućava da zadržite Apple Pencil. Tablet možete poduprijeti u više položaja da biste gledali medije u željenim kutovima. Na kraju, Ztotop dolazi u šest atraktivnih boja poput crne, smeđe, plave i drugih.

USP: Vanjski dio nježne teksture

Pogledajte na Amazonu

9. Fintie SlimShell

Sviđa mi se uglađeni dizajn Fintie SlimShell koji čini fini par s iPadom Pro. Vanjska ovojnica nježne teksture nudi poboljšano prianjanje; čime sprječava da vam tabletno računalo isklizne iz ruku. Unutrašnjost od mikrovlakana omogućuje kućište da izbjegne struganje.

Budući da su svi tako vitki, slučaj može spriječiti utjecaj manjih neravnina. SlimShell također ima držač za sigurno držanje Apple olovke. Međutim, najveći naglasak ovog futrola za folije je široka paleta šarenih varijanti.

USP: Varijante živih boja

Pogledajte na Amazonu

10. Antbox

Plastične ljuske lako je razbiti, pa je Antbox izradio ovaj iPad Pro kofer od mekog TPU materijala, što je teže. Štiti vaš iPad od normalnih padova, ogrebotina, prašine i prljavštine. Osim toga, precizni rezovi omogućuju vam uživanje u iPad priključcima i funkcijama bez ikakvih problema. Također ima mjesto za odmaranje Apple olovke dok je ne koristite.

Magnetski mehanizam za okretanje omogućuje značajku automatskog buđenja i spavanja, omogućujući vam jednostavan pristup iPadu. Na kraju, na raspolaganju su vam tri žive boje.

USP: Mekan i izdržljiv TPU materijal

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Zamotati:

Pa, koja će kožna futrola ukrasiti izgled vašeg potpuno novog iPad Proa? Javite nam o osobinama koje su vam se svidjele u njemu. Također, slobodno podijelite svoje stavove o tabletu i što ga čini tako jednostavnim za upotrebu.

Morali biste pogledati ove popise dodatne opreme:

 • Najbolje futrole za iPad Pro Folio od 12,9 inča
 • Futrole za tipkovnicu za 12,9-inčni iPad Pro
 • Najbolje 12,9-inčne iPad Pro kožne futrole
 • Kožna torbica iPad Pro od 10,5 inča Casemade