Blog

Isključite zvuk obavijesti u aplikaciji Facebook Messenger na iPhoneu [How-to]

Frustrirajuće je kad vaš Facebook neprestano pjevuši dok čavrljate sa svojim voljenima. Čak se i ja ponekad živciram zbog takvih zvukova i vibracija dok čavrljam s prijateljima. Bilo da se radi o grupnom chatu ili individualnom chatu, zvučni signali su uvijek uključeni.

Da bih riješio ovaj problem, danas ću podijeliti jednostavan trik putem kojeg možete lako isključiti zvukove, pa čak i vibracije kad primite novu obavijest tijekom razgovora.

Možda ste isprobali najstariju od metoda za isključivanje zvukova poput navigacije do postavki i promjene zadanih opcija obavijesti u njegovim postavkama Messengera. Mislio sam se izvući iz frustrirajućih zvukova promjenom općih postavki mog iPhonea, ali pogodite što? Zvukovi su i dalje bili UKLJUČENI kad sam primio novu obavijest tijekom razgovora s Facebook messengerom.

Zbog toga sam pokušao istražiti više iz samih postavki Facebook Messengera. I napokon sam dobio rješenje za isto.

Kako zaustaviti zvuk obavijesti aplikacije Messenger tijekom chata na iPhoneu

Mogu razumjeti da kada ste na osobnom sastanku ili u uredu, ne želite da drugi znaju da koristite Facebook Messenger. Sasvim je očito da se u vašem uredu ili na mjestu gdje takve stvari nisu dopuštene ne možete uključiti u okvir za chat; inače će zvukovi zujati uokolo. Da biste izbjegli takve okolnosti, morate slijediti jednostavni trik koji sam dao u današnjem uputstvu. Usput, možete isprobati i neke druge metode kako biste Facebook Messenger potpuno izbjegli da ćaskate sa svojim prijateljima na besplatan način.

Dakle, evo što trebate promijeniti u postavkama Facebook Messengera kako biste izbjegli brujanje tijekom razgovora:

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Messenger na svom iPhoneu.

Korak 2. Dodirnite Početna → Dodirnite ikonu profila.

Korak # 3. Dodirnite Obavijesti.

Korak # 4. Bit će dostupne tri opcije; Ne ometaj, prikaži preglede i obavijesti u Messengeru → Dodirnite Obavijesti u Messengeru.

Korak # 5. Prebacite opcije zvuka i vibracije u način isključivanja kako biste izbjegli zvuk / vibracije obavijesti tijekom razgovora.

Ako želite da vaš uređaj vibrira prilikom primanja obavijesti, možete ga uključiti. A ako uopće niste zainteresirani za primanje obavijesti tijekom razgovora, jednostavno dodirnite Isključi zvuk i prebacite ga na UKLJUČENO. Ovime u svoj chat messenger nećete primiti niti jednu obavijest.

Dakle, ovo je nekoliko jednostavnih koraka koje trebate slijediti i viola!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found