Blog

Kako pretvoriti fotografije uživo u video zapise na iPhoneu

Fotografija uživo je pokretna slika koja može trajati i do 3 sekunde. Možete ga promijeniti u GIF, kao i u standardnu ​​sliku. Slično tome, moguće ga je pretvoriti u video. Možete čak odabrati više živih slika i spojiti ih kao jedan duži videoisječak! Bez daljnjega, dopustite mi da vam pokažem kako pretvoriti Live Photos u video na iPhoneu i iPadu.

 • Kako pretvoriti živu fotografiju u video na iPhoneu
 • Kako pretvoriti fotografije uživo u videozapise na iPhoneu pomoću prečaca
 • Kako pretvoriti fotografije uživo u video pomoću aplikacija nezavisnih proizvođača

Kako pretvoriti živu fotografiju u video na iPhoneu

 1. Otvori Fotografije aplikacija → AlbumiFotografije uživo.
 2. Dodirnite fotografiju uživo. Zatim dodirnite ikona za dijeljenje. Na kraju, pomaknite se prema dolje i dodirnite Spremi kao video.
 3. Ili dodirnite Izaberi i odaberite više Fotografije uživo. Zatim dodirnite ikona za dijeljenje. Napokon dodirnite Spremi kao video. Sve fotografije uživo bit će spojene i izvezene kao jedan videoisječak sa zvukom.

Bilješka: Ako ste uredili fotografiju uživo s efektima poput Loop, Bounce, Long Exposure, možda nećete vidjeti opciju Spremi kao video u Sheet Share (korak 3 gore).

Kako pretvoriti fotografije uživo u videozapise na iPhoneu pomoću prečaca

Prije nego što započnete: otvorite Postavke aplikacija → Prečaci → Dopusti nepouzdane prečace.

 1. Dobiti Pretvorite LivePhotos u Video prečac na vašem iPhoneu. Da biste to učinili, dodirnite ovu vezu → Preuzmi prečac. Na sljedećem zaslonu dodirnite Dodajte nepovjerljivi prečac.
 2. Unutar aplikacije Prečaci dodirnite Moji prečaci.
 3. Dodirnite Pretvorite LivePhotos u Video prečac. Tražit će dopuštenje za pristup vašim fotografijama. Dodirnite u redu.
 4. Dodirnite Fotografije uživo a na sljedećem zaslonu taknite jednu takvu sliku.
 5. Dodirnite u redu da dopustite prečac da vam šalje obavijesti. Fotografija uživo pretvorit će se u videozapis i spremiti u aplikaciju Fotografije. Dobit ćete obavijest koja potvrđuje istu.

Kako pretvoriti fotografije uživo u video pomoću aplikacija nezavisnih proizvođača

Osim ugrađenog rješenja i metode prečaca, možete koristiti i aplikacije preuzete iz App Storea da biste Live Photos pretvorili u videozapise. Evo kako.

 1. Besplatno preuzmite LP - Live Image to Video & GIF aplikaciju.
 2. Pokrenite aplikaciju i u skočnom prozoru dodirnite u redu. Sada može pristupiti fotografijama.
 3. Dodirnite fotografiju uživo, a zatim dodirnite Spremi videozapis.
 4. Ili dodirnite Izaberi i odaberite više slika. Zatim dodirnite IzvozVideo. Svaka fotografija uživo izvest će se kao pojedinačni videoisječci. (za razliku od prve metode, gdje se izvoze kao jedan dugi video).

Odjava ...

Nadam se da je jedan od načina pretvaranja Live Photos u video prilagođen vašim potrebama. Za mene je prva metoda najlakša. Koje su tvoje misli? Molimo podijelite u odjeljku za komentare u nastavku.

Napokon, ne zaboravite na brzinu pogledati neke fantastične aplikacije za uređivanje fotografija i uređivanje videozapisa za vaše iOS i iPadOS uređaje.

Čitaj više:

 • Kako poslati žive fotografije u obliku GIF-ova na iPhoneu i iPadu
 • Kako snimiti fotografije uživo s FaceTime poziva na iPhoneu
 • Najbolje iPhone aplikacije za pozadinu uživo
 • Kako koristiti žive pozadine na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found