Blog

Kako pregledavati samo preuzetu glazbu na iPhoneu ili iPadu

Osnovna aplikacija Music čuva svu lokalno pohranjenu glazbu na jednom mjestu; neovisno o tome jeste li kompilirali pjesme iz Apple Music-a ili iTunes-ove biblioteke. Stoga možete jednostavno kretati se kroz cijeli katalog i pristupiti svoj preuzetoj glazbi na iOS uređaju za strujanje pjesama bez internetske veze.

Za razliku od prije, aplikacija Glazba ima malo intuitivnije korisničko sučelje. Osim toga, nudi i uredno prilagođavanje kako bi knjižnica bila organizirana za udoban pristup nekoliko drugih stvari poput popisa pjesama, albuma i još mnogo toga. U svakom slučaju, dopustite mi da vam pokažem brz način pregledavanja izvanmrežnih pjesama!

Kako pristupiti preuzetoj glazbi na vašem iOS uređaju

Korak 1. Otvoren Glazbena aplikacija na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Sada osigurajte da Odabrana je kartica Knjižnica u donjem lijevom kutu → dodirnite Preuzeta glazba.

Korak # 3. Dalje, trebao bi vidi svu glazbu koja je dostupna lokalno na vašem uređaju.

Sada možete pogoditi različite kategorije poput Popisi za reprodukciju, Albumi, Pjesme, i Umjetnici da zaronite u njih i pogledate sve svoje offline pjesme.

Što ako na kartici Knjižnica ne vidite opciju preuzete glazbe?

Samo u slučaju da na kartici Knjižnica ne pronađete opciju "Preuzeta glazba", možda ste je nesvjesno sakrili. Da biste ga ponovno prikazali, dodirnite Uredi gore desno → označite sićušni krug slijeva od Preuzete glazbe, a zatim dodirnite Gotovo za potvrdu promjene.

To je poprilično to!

Završavati…

Iako aplikacija Music možda još uvijek nema najbolje korisničko sučelje, definitivno je sve bolja. Postoji jedna mala značajka koju bih želio vidjeti u ovoj aplikaciji je punopravni tamni način rada u nadolazećem iOS-u 13. To bi definitivno poboljšalo korisničko iskustvo.

Čitaj više: Kako postaviti Apple Music Song kao alarm na vašem iPhoneu

Što je jedno od glavnih poboljšanja koje želite vidjeti u Apple Musicu? Bilo bi sjajno da u komentaru imate svoje povratne informacije.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found