Blog

Najbolji iPhone 6 slučajevi od Griffina 2021. godine

Raznolikost u Griffinovom katalogu prilično je zanimljiva. Pronaći ćete slučajeve u rasponu od ultra tankih, minimalističkih do tipova preživjelih s više slojeva tvrde ljuske. Pogledajte ovaj popis najboljih iPhone 6 kućišta tvrtke Griffin i odaberite onaj koji vam treba.

1. Survivor All-Terrain

Survivor All-Terrain jedan je od najboljih slučajeva koje pruža Griffin za zaštitu vašeg iPhonea 6 u ekstremnim uvjetima poput prašine, kiše, pijeska, kapi i raznih drugih čimbenika okoliša, a Survivor All-terrain ima više slojeva zaštite od pucanja obloženog pjenom. -otporan hrapav okvir na unutarnju ljusku koja apsorbira udarce. Također, ima ugrađeni zaštitnik zaslona koji štiti vaš zaslon osjetljiv na dodir.

USP: Višestruki slojevi zaštite

Pogledajte na Amazonu

2. Preživjeli jak

Izuzetno trajne konstrukcije u relativno tankom faktoru oblika, Survivor Strong je ono što biste trebali odabrati kako biste postigli najbolje od oba svijeta. Navlaka ima robusnu vanjsku ovojnicu koja ne samo da se bez napora bori protiv neravnina, već i osigurava bolje zadržavanje.

A s unutarnjom jezgrom otpornom na udarce, Survivor Strong također sprječava oštećenja uređaja. Budući da su izrezi točno na mjestu, korištenje priključka za slušalice ili pristup Lightning portu neće biti bolno.

USP: Struktura otporna na udarce u tankom faktoru oblika

Pogledajte na Amazonu

3. Jezgra preživjelih

Ono što Survivor Core čini prilično dobrom opcijom jest mogućnost da se iPhone 5 razmeće dizajnom i ujedno zadrži utjecaj. Kućište ima vrlo robustan okvir s utvrđenim uglovima. Kao rezultat, slučajne neravnine neće dobiti nikakvu priliku da ozlijede vaš uređaj.

Još jedna prednost protukliznog okvira je poboljšano prianjanje. Dakle, vaš kompaktni uređaj može udobno ležati u vašim rukama.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Teški slučaj preživjelog

Dakle, vaš pametni telefon želi imati pouzdanu zaštitu kako ga slučajne neravnine ne bi ozlijedile? Upoznajte ovaj teški slučaj iz Survivora.

Navlaka ima izuzetno robustan profil koji pruža certificiranu vojnu obranu. Također dolazi s kopčom za remen koja vam pomaže da udobno nosite iPhone. Zahvaljujući taktilnim gumbima i urednim izrezima, moći ćete koristiti svoj uređaj bez neugodnosti.

USP: Štipaljka za remen

Pogledajte na Amazonu

Zaključak!

Ovo su neki od najboljih iPhone 6 slučajeva s Griffina. Mogao sam spomenuti i više, ali želim istaknuti neke od najboljih slučajeva koji vam neće samo pomoći da vaš iPhone bude siguran, već i u skladu s vašim budžetom.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found