Blog

Najbolji zaštitnici zaslona od kaljenog stakla iPhone Xs 2021. godine

U trenutku kad pomislim pružiti osnovnu zaštitu iPhoneu, prvo što mi padne na pamet je - "Zaslon osjetljiv na dodir". Kako je to najdelikatniji dio pametnog telefona, uvijek poduzimam dodatni oprez kako bih ga zaštitio od ogrebotina. A ono što mi pomaže u uklanjanju štete je vrhunski štitnik zaslona. To je glavni razlog zašto sam poredao gornje zaštitnike zaslona iPhonea Xs tako da OLED zaslon uživa maksimalnu zaštitu.

 1. Pobjednička oprema
 2. i-Blason
 3. OBRANI
 4. JETech
 5. ESR
 6. Maxboost
 7. amFilm
 8. Ailun
 9. Trianij
 10. TETIS
 11. Ainope

1. Winnergear

Winnergear izrađuje zaštitnike od kaljenog stakla za iPhone u posljednjih pet godina. Njihovi štitnici za zaslon nisu obični, nano su presvučeni i tvrde se kao najjače svjetske zaštitne zaslone od stakla. Osim toga, ovaj zaštitnik zaslona za iPhone Xs 3D je zakrivljen od ruba do ruba, za razliku od ostalih staklenih zaštitnika koji dio ostavljaju otvorenim za pucanje.

Najbolji dio je instalacija. Dolazi s priručnim vodičem koji će vam pomoći da ga brzo instalirate. Štitnik zaslona nema mjehurića, a također je otporan na otiske prstiju. Pet je puta jači od uobičajenih staklenih zaštitnika zaslona, ​​a time štiti vaš iPhone X od padova, udaraca i ogrebotina. Na kraju, cijena je malo na višoj strani, ali s obzirom na kvalitetu proizvoda, opravdana je.

USP: 2 godine garancije

Pogledajte na WinnerGearu

2. i-Blason

Ovaj zaštitnik zaslona iz i-Blasona stvoren je kao dugoročna perspektiva za iPhone Xs. Debljina 0,3 mm svrstava se u kategoriju jednog od najtanjih zaštitnika zaslona. Zahvaljujući čvrstoj strukturi, može spriječiti udar.

Glatki rubovi također igraju vitalnu ulogu u postizanju da se zaštita zaslona uredno razvalja. Netaknuta jasnoća omogućuje poboljšano iskustvo gledanja. Da bi osjetljivost ostala živa, ne dopušta nakupljanje prljavštine i prašine.

USP: Prištinska jasnoća

Pogledajte na i-Blasonu

3. OBRANA

Što se tiče pružanja maksimalne obrane OLED zaslonu vašeg iPhonea Xs, “DEFENSLIM” je na visini zadatka. Kvaliteta koja ga čini tako pouzdanim je vrhunsko kaljeno staklo.

Jakom tvrdoćom štitnik zaslona može odoljeti ogrebotinama čak i na oštrim predmetima. Zaobljeni rubovi i precizni izrezi pomažu zaštitniku zaslona da se savršeno postavi.

Zahvaljujući visokoj jasnoći, pruža bolji kut gledanja. Štoviše, također zadržava otiske prstiju i mrlje kako bi dugo zadržao visoku reakciju.

USP: antirefleksni sloj

Pogledajte na Amazonu

4. JETech

Sa samo 5,39 dolara, JETech-ov zaslon je jedan od najpristupačnijih na tržištu. Međutim, što se tiče kvalitete, ona ima robu kojom se natječe s najboljima.

Uz kalupe od 0,33 mm, kaljeno staklo ima jastuk da preživi šok. Kvaliteta otpornosti na prašinu i otiske prstiju pomaže zaštitniku zaslona da zadrži visoku prozirnost.

Pogledajte zakrivljene rubove koji osiguravaju da zaslon osjetljiv na dodir ima pokrivenost cijelog zaslona. Još bolje, zaštitnik zaslona od kaljenog stakla JETech dolazi u dva pakiranja podržana doživotnim jamstvom.

USP: Tvrdoća 9H

Pogledajte na Amazonu

5. ESR

ESR tvrdi da je njegova zaštita od kaljenog stakla pet puta jača zahvaljujući sposobnosti da se odupre sili do 22 kilograma. Gledajući ocjenu (četiri zvjezdice od pet od preko 1300 recenzija kupaca), čini se da zaštitnik zaslona dobiva puno pozitivnih povratnih informacija.

Staklo ima precizne izreze i besprijekorno radi s Face ID-om. Ne daje prašini, znoju i mrljama priliku da unište jasnoću i osjetljivost. Dakle, očekujte od branitelja da osigura transparentnost i glatkoću.

Štoviše, proizvođač nudi dodatni štitnik zaslona po istoj cijeni tako da imate dodatni paket u sigurnosnoj kopiji.

USP: Otporan na silu do 22 kilograma

Pogledajte na Amazonu

6. Maxboost

Zahvaljujući osjetljivosti istinskog dodira, Maxboost je lako jedan od najboljih zaštitnika zaslona za iPhone Xs. Vrhunsko staklo pruža HD jasnoću. S hidrofobnim i oleofobnim premazom ne dopušta prašini i znoju da oštete njegovu bistrinu i odziv.

Maxboost ima sportske zaobljene rubove kako bi se besprijekorno opremio i pružio potpuno pokrivanje zaslona. Dizajn otvorenog ruba čini ga prilagodljivim slučaju. Štoviše, zaštitnici zaslona Maxboost dolaze u tri paketa podržana doživotnim jamstvom.

USP: Osjetljivost na dodir

Pogledajte na Amazonu

7. amFilm

amFilm je jedan od najpopularnijih zaštitnika zaslona za iPhone X / Xs na Amazonu. S četiri zvjezdice od preko 1220 recenzija kupaca, zaštitnik zaslona dobio je sve kvalitete potrebne za beskompromisnu obranu zaslona.

Jedna značajna značajka štitnika zaslona je dizajn prilagođen kućištu koji mu pomaže u radu s većinom slučajeva. Sposobnost pružanja 99,99% jasnoće pojačava vaše iskustvo gledanja. S 0,3 mm debljine i standardnom tvrdoćom u industriji s lakoćom može ukloniti izazove od ogrebotina.

USP: Jasnoća 99,99%

Pogledajte na Amazonu

8. Ailun

Sadržavajući 2.5D zaobljene rubove, Ailun se neprimjetno instalira na zaslon osjetljiv na dodir. Jasnoća visoke razlučivosti od 99,99% poboljšava vaše iskustvo gledanja.

Ljubaznošću hidrofobna i oleofobna prevlaka; u stanju je spriječiti otiske prstiju i prašinu. Dakle, vaš 3D Touch i dalje ostaje jedriličar.

Svi su izrezi na mjestu, osiguravajući da nema smetnji s prednjom kamerom i senzorom. Osim značajki, Ailun je dostupan u tri pakiranja po samo jednoj cijeni.

USP: 2.5D zaobljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

9. Trianij

Ova ponuda tvrtke Trianium osvojila je puno pohvala na Amazonu. Četiri i pol zvjezdice od gotovo 1400 recenzija kupaca pokazuju koliko su je korisnici dobro prihvatili.

Govoreći o značajkama, Trianium zaštita zaslona u potpunosti vas pokriva sa svih aspekata. Bilo da se radi o sposobnosti borbe protiv drobljenja ili pružanju maksimalne jasnoće, to čini prilično dobar posao. Osim toga, ne dopušta nakupljanje prašine i dugo zadržava svoju osjetljivost netaknutom.

USP: Protiv razbijanja

Pogledajte na Amazonu

10. ZUBOVI

Mnogi od vas ne bi čuli za TETHYS. Međutim, ako govorite o funkcionalnosti, ovaj može obaviti posao s boljim ishodom.

Ovaj zaštitnik zaslona nudi zaštitu od ruba do ruba OLED zaslonu, tako da ostaje zaštićen u svim opasnostima. Standardna tvrdoća u industriji čini je pouzdanijom.

Što se tiče jasnoće i osjetljivosti, visokokvalitetno kaljeno staklo ne bi vas trebalo razočarati. Uz doživotno jamstvo za pokretanje, TETHYS označava sve kutije.

USP: Izuzetno reagira na dodir

Pogledajte na Amazonu

11. Ainope

Ainope je dobra opcija za pružanje željenog štita na OLED zaslonu vašeg novog iPhonea. Visokokvalitetno kaljeno staklo može se pohvaliti tvrdoćom od 9H za borbu protiv drobljenja i ogrebotina. Zahvaljujući jasnoći HD-a poboljšali ste doživljaj gledanja.

Sposobnost otpora prljavštini, znoju i otiscima prstiju pomažu mu da dugo zadrži reakciju. Budući da je potpuno bez mjehurića, nećete imati problema s instalacijom. I na kraju, Ainope dolazi u dvostrukim pakiranjima prekrivenim doživotnim jamstvom.

USP: Tvrdoća 9H

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Vaš omiljeni branitelj zaslona osjetljivog na dodir?

Pod pretpostavkom da ste pronašli pravi štitnik zaslona za zaslon osjetljiv na dodir vašeg pametnog telefona. Mogu li znati njegovo ime i ono što ga razlikuje od ostatka?

Što je s istraživanjem više iPhone X kućišta jer ima istu veličinu zaslona kao iPhone Xs:

 • Najbolji iPhone X slučajevi
 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone Xs
 • iPhone Xs kućišta odbojnika
 • Najbolji slučajevi baterija za iPhone Xs
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found