Blog

Kako otkazati pretplatu na Netflix na iPhoneu i iPadu

Netflix ima izravan pristup i nevjerojatno je jednostavan za otkazivanje aktivne pretplate. Ako više ne želite nastaviti plaćati premiju, ako ste završili s gledanjem emisija koje ste željeli ili planirate prijeći na alternativu Netflixu, ima smisla otkazati postojeći plan. Pročitajte kako biste saznali kako možete otkazati pretplatu na Netflix s iPhonea ili iPada.

 • Što se događa ako otkažete pretplatu na Netflix?
 • Kako otkazati pretplatu na Netflix na iPhoneu i iPadu
 • Kako otkazati pretplatu na Netflix s T-Mobilea

Što se događa ako otkažete pretplatu na Netflix?

  • Možete nastaviti gledati do kraja vašeg trenutnog obračunskog razdoblja. To je primjenjivo čak i ako imate besplatno probno razdoblje.
  • Ako imate Netflix poklon karticu ili promotivni saldo, uživat ćete u Netflixu dok se ova kartica ili promocija ne potroše u potpunosti.
  • Netflix vam deset mjeseci omogućuje pregled aktivnosti, preporuka, ocjena i podataka o računu. U slučaju da se ponovno pridružite u ovih deset mjeseci, možete imati ugodno iskustvo i pokupiti mjesto odakle ste otišli.

Kako otkazati pretplatu na Netflix na iPhoneu i iPadu

 1. Posjetite Netflix.com na Safariju ili bilo kojem pregledniku po vašem izboru. Prijavite se ako je potrebno.
 2. U gornjem lijevom kutu dodirnite ikona hamburgera.
 3. Dodirnite Račun.
 4. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Otkaži članstvo. Napokon, potvrdite svoj postupak.

Koraci za otkazivanje pretplate na Netflix na računalu ili Android telefonu također su slični. Čak i ako uživate u Netflixu na više uređaja, morate otkazati upotrebu samo jednog uređaja samo jednom.

Važno: Netflix više ne podržava naplatu putem iTunesa za nove pretplatnike. Ali ako ste stari korisnik kojem se naplaćuje putem iTunesa, morat ćete otkazati pretplatu iz App Storea ili aplikacije Postavke.

Bilješka: Brisanje pojedinačnih profila u Netflixu ili deinstaliranje aplikacije ne otkazuje vašu pretplatu.

Kako otkazati pretplatu na Netflix s T-Mobilea

Da biste otkazali pretplatu ‘Netflix on Us’, morat ćete ukloniti T-Mobile kao način plaćanja za Netflix. Za to upotrijebite aplikaciju T-Mobile ili se obratite njihovoj korisničkoj službi putem bilo kojeg medija koji želite. Više o otkazivanju možete saznati na službenoj stranici T-Mobilea ili na stranici za pomoć Netflixa.

Odjava

Na ovaj način možete otkazati pretplatu na Netflix pomoću iPhonea ili bilo kojeg drugog uređaja. Što vas je natjeralo na ovo? Podijelite svoje misli s nama u odjeljku za komentare u nastavku.

Dalje, možda ćete htjeti pročitati neke povezane postove. To bi bilo korisno ako se uskoro planirate vratiti na Netflix. Možete ih podijeliti i s prijateljima ili obitelji koji vole promatrati prekomjerne pijanke.

 • Kako koristiti Netflix Party na Macu
 • Najbolje Netflix aplikacije za iPhone i iPad
 • Kako zrcaliti Netflix s iPhonea na pametni TV
 • Tajni Netflix kodovi za pregledavanje skrivenih kategorija
 • Netflixovi savjeti i trikovi za iPhone, iPad i Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found