Blog

Najbolje iPhone i iPad aplikacije za kodiranje za djecu 2021. godine

Želi li vaše malo dijete biti programer sljedeće generacije ili želite da se draga rano nastavi s kodiranjem? Potpuno smo pokriveni najboljim iPhone i iPad aplikacijama za kodiranje za djecu. Ove vrhunske aplikacije za kodiranje za iOS čine učenje nevjerojatno jednostavnim. Prepuni su milijun zagonetki, svjetlucave animacije i značajnije bogato izrađenih koncepata koje bi vaša djeca voljela navući. O da, oni također nude tone nagrada kako bi ih napumpali za još! Pa, zašto ne naletite na lijepu i pokrenete vožnju za svog brzorastućeg prvaka?

1. codeSpark akademija

codeSpark Academy nudi izuzetno koristan program kodiranja za djecu od 4 do 9 godina. Njegov kurikulum pripremljen je na temelju suradnje i istraživanja MIT-a, Princetona i Carnegiea Mellona.

Za mene je najveća bljeskalica ove aplikacije vrlo zanimljivo sučelje "bez riječi" koje podučava osnove računalnog programiranja koristeći neke interaktivne aktivnosti učenja poput zagonetki, igara, korak po korak kreativnih projekata, dizajna igara i još mnogo toga.

Prema napretku vašeg djeteta, aplikacija također nudi personalizirane dnevne aktivnosti kako bi njegov interes ostao netaknut. Osim toga, također možete pratiti učenje djeteta. Nakon isteka probnog razdoblja, morat ćete nadograditi aplikaciju (7,99 USD mjesečno) da biste nastavili.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Lightbot: Programiranje zagonetki

Apple, kojeg Apple predstavlja u više od 100 zemalja, osmišljen je kao uzbudljiva programska puzzle igra. Igra ima 50 nivoa i 20 izazovnih zvijezda za prikupljanje. Svaka je razina pametno izrađena da ne samo podučava već i zabavlja djecu.

Da bi razriješili zagonetke, trebaju se koristiti programskom logikom. Štoviše, Lightbota mogu igrati na više jezika, uključujući engleski, francuski, ruski, brazilski portugalski, španjolski, tradicionalni kineski, pojednostavljeni kineski, norveški, slovenski, rumunjski, indonezijski, njemački, poljski, danski, hrvatski, nizozemski, slovački, češki, Grčki, talijanski, japanski, korejski, malajski, tajlandski, hindski, švedski, finski i mađarski.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

3. SpriteBox kodiranje

SpriteBox je fantastična pustolovna igra koja je pripremljena za podučavanje kodiranju na zabavan način. Aplikacija nudi uredno strukturiran program koji započinje kodiranjem ikona i postupno prelazi na stvarnu Swift sintaksu. Djeca mogu istraživati ​​različite svjetove, otključavati novu odjeću i upoznati nove likove.

Riješiti je 70 intrigantnih zagonetki. Osim toga, oni moraju prikupiti 500 zvijezda. Uz zadivljujuću grafiku i impresivnu animaciju, SpriteBoxu nije potrebno puno vremena da osvoji srce djece!

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

4. Kraljevstvo koda: Blago

Svako dijete (od 6 do 11 godina) željelo bi imati Kraljevstvo kodova da bi naučilo osnovno programiranje. Djeca stupaju u interakciju s urnebesnim likovima koji kod njih razvijaju snažan interes za programiranje. Uče pojmove prostorne mašte, logičkih operacija i vještina algoritamskog razmišljanja.

Izazovni scenariji igara u kojima djeca moraju koristiti znanje programiranja za rješavanje zagonetki. Sa stotinama ponuđenih razina uživat će u igranju i istovremeno učenju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Kartice s kodovima - logika predkodiranja

Ono što Code Karts čini tako briljantnom aplikacijom za učenje koda je dobro promišljeni kurikulum. Uči učenike kroz brojne zagonetke koje privlače pažnju predstavljene u obliku trkališta.

Postoji više od 70 razina koje su pripremljene za testiranje vještina djece. Ima dva načina klasičnog i natjecateljskog usmjerenja koja imaju za cilj razvijanje sekvenciranja, rješavanja problema i logike. Još bolje, Code Karts podržava 21 jezik kako biste osigurali da možete naučiti kodirati na svom omiljenom jeziku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Think & Learn Code-a-stup

Smatram da je ova aplikacija vrlo zabavna. Aplikacija podučava predškolce višestepenim planovima za postizanje cilja. Osim toga, nudi i zabavne nagrade, zvučne efekte i animacije kako bi igranje igre bilo prekrasno iskustvo.

Djeca će dobiti znanje o brojevima i načinu formiranja niza. Također mogu naučiti kako pronaći rješenje problema. I na kraju, Code-a-stup podržava četiri jezika poput engleskog, francuskog, portugalskog i španjolskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Daisy Dinosaur

Najveći vrhunac Daisy Dinosaura je sposobnost podučavanja kodiranja na prilično jednostavan način. Zahvaljujući povlačenju i ispuštanju sučelja, učenje čini jednostavnim zadatkom. Djeca će voljeti animirati Daisy i natjerati je da pleše na njihovom ekranu.

Djeca će shvatiti osnove predmeta, sekvenciranja, petlji i događaja koji direktno izazivaju izazove. Čisto korisničko sučelje i cool animacije igraju ključnu ulogu u osvajanju srca djece.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Premjestite programiranje kornjače za djecu

Move The Turtle je dobitnik zlatne nagrade Parents 'Choice Gold i pohvaljen na raznim popularnim web lokacijama s tehnologijom, presjek je iznad ostalih kada je riječ o podučavanju osnovnog programiranja djece (5+).

Koračni vodič za živopisna okruženja čini učenje ugodnom stvari. Slijedeći jednostavne primjere, vaše dijete može glatko nastaviti s učenjem.

Uz učenje, aplikacija nudi nekoliko izazova za testiranje odvažne djece. I da, ima puno nagrada. Osim toga, Move The Turtle kompatibilan je s tri jezika, uključujući engleski, poljski i španjolski.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

9. Igra Coda - napravite vlastite igre

Coda Game pruža apsolutnu slobodu djeci da igraju igru ​​baš onako kako žele. Mogu povući i ispustiti blokove za vizualno kodiranje kako bi stvorili prekrasne igre poput zračnog hokeja, flappy bird i igara na platformi. Svoje remek-djelo mogu podijeliti i s prijateljima i voljenima.

S 37 okidača na brodu, djeca mogu stvoriti vlastito pravilo koje će slijediti. Ima ogromnu biblioteku s preko 70 grafičkih materijala koji im omogućavaju da ukrase svoje igre. Štoviše, postoji osam zvučnih efekata koji će u velikoj mjeri začiniti stvari!

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

10. GoldieBlox: Avanture u kodiranju

Što kažete na to da se prepustite nekim pustolovinama s padom vilice dok učite kodirati? Pa, GoldieBlox je ono što biste trebali odabrati za svoju djecu kako bi im pomogla da upoznaju sve osnovne nijanse kodiranja.

Aktivnosti poput dostave kolača gostima s zabave unose puno radosti u predstavu. Avanturistički način s više od 20 razina kodiranja zagonetki je impresivan. Još bolje, djeca također mogu kodirati vlastitu mapu igre tako što će naučiti prilagoditi varijable. Jesam li rekao, postoji i nekoliko mini-igara koje ih zabavljaju?

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Pretpostavljam da ste pronašli sjajnu aplikaciju za kodiranje svog djeteta, zar ne? Bilo bi mi zadovoljstvo znati njegovo ime i značajke koje su vam se svidjele u njemu.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za škrabanje za iPhone / iPad
  • Najbolje obrazovne igre za iPhone i iPad
  • Brojne igre za iPhone i iPad
  • Najbolje AR igre puzzle za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found