Blog

Kako dobiti FM radio na iPhoneu bez Interneta

Pokažite palčeve inovativne slušalice Soundot AF1 tvrtke Blackloud kako biste omogućili upotrebu FM radija na iPhoneu bez Interneta. U trenucima kada hitne situacije poremete čitav život izbacujući mobilne podatke i Wi-Fi radi bacanja, FM radio postaje potreba sata da budete u toku s katastrofom i budete sigurni. Štoviše, nudi i fleksibilnost kako biste sustigli lokalne događaje i slušali razne programe s različitih postaja.

Nažalost, Apple nikada nije želio omogućiti FM radio na iPhoneu. Iako su klasični iPhoni do iPhonea 6 / 6s imali ugrađeni FM radio čip; tehnološki div nije to izveo na snagu. Još gore, tvrtka sa sjedištem u Cupertinu potpuno je uklonila čip sa svojih najnovijih iPhonea (počevši od iPhonea 7). I nitko ne zna može li se ikad vratiti na iOS uređaj.

Kretanje dalje od razočaranja; Soundot AF1 slušalice mogu dobar učinak ispuniti prazninu. Pa kako rade? Pa, dolaze s ugrađenim FM prijamnikom koji im omogućuje pravilno funkcioniranje.

Za početak sve što trebate jest jednostavno povezati slušalice Soundot AF1 (50,85 USD) s iPhoneom putem porta Lightning. A zatim upotrijebite njegovu popratnu aplikaciju za prebacivanje stanica, podešavanje EQ-a i još mnogo toga.

Aplikacija podržava iPhone i iPad s iOS-om 11 ili novijim. Osim toga, možete ga koristiti na više jezika kao što su engleski, japanski, pojednostavljeni kineski i tradicionalni kineski.

Vrijedno pokušaja?

Ako volite slušati radio i želite neometano uživati ​​u njemu na vašem iOS uređaju, vrijedilo bi pucati. Slušalice su prilično glatke i udobne za nošenje.

Dizajn u uhu pomaže im da čvrsto leže u uhu, tako da ćete moći nesmetano sustizati svoju glazbu. Što se tiče kvalitete zvuka, oni se mogu razumno suprotstaviti potražnji.

Proizvođač je potvrdio da bi se USB-C model trebao predstaviti sljedeće godine.

Čini se da je cijena malo visoka, ali s obzirom na kompletan paket, to je još uvijek dobra ponuda.

Video: Blackloud SOUNDOT FM slušalice

Cijena: $79.89

Pogledajte na službenoj web stranici

Željeli biste pročitati i sljedeće postove:

  • Kako onemogućiti vladina upozorenja na iPhoneu
  • Najbolje glazbene aplikacije za iPhone i iPad
  • Glazbene igre za iPhone i iPad
  • Najbolje Bluetooth slušalice za iPhone Xs, Xs Max i XR

Želite li kupiti Soundot AF1? Podijelite svoje vrijedne povratne informacije o ovim slušalicama.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found