Blog

Najbolje aplikacije za osobne financije za iPhone i iPad u 2021. godini

Financijsko upravljanje zahtijeva vašu pronicljivost, pažljivo pazite odakle novac dolazi i kamo ide te donosite pravu odluku u pravo vrijeme. Neke osobe mogu zaraditi novac, ali ne uspijevaju upravljati novcem. A to im stvara probleme u životu. Upravljanje novcem je jednako važno, stoga donosimo popis financijskih aplikacija koje možete preuzeti na svoj iPhone.

1. Nana

"Mint" je jedna od najpopularnijih aplikacija za osobne financije za iOS. Ova aplikacija sadrži sve osnovne alate za praćenje potrošnje, a nudi i pametne savjete za uštedu više novca smanjenjem nepotrebnih troškova.

Da biste krenuli, stvorite svoj proračun i pripazite da ga se pridržavate. Aplikacija šalje pravovremena upozorenja kad ste blizu proračunskog ograničenja kako ne biste prekomjerno potrošili.

Pogledajte u stvarnom vremenu sve svoje financije, od bankovnih računa i kreditnih kartica do studentskih zajmova. Štoviše, aplikacija za osobne financije Mint prikazuje podatke na jednostavnim grafikonima i grafikonima tako da lako možete saznati trošite li novac pametno ili ne i područja na kojima trebate biti više fokusirani.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Žir

"Žir" je ono što trebate da biste pametno počeli ulagati novac. Omogućuje vam ulaganje novca u raznoliki pametni portfelj i omogućuje vam dodavanje od samo 5 USD dnevno, tjedan ili mjesec.

Povežite svoje kreditne kartice s žirom, a aplikacija će nadgledati svaku vašu transakciju i novac uložiti u vaš izbor portfelja. Ovom aplikacijom možete zaraditi do 10% u odabranim lokalnim restoranima i tvrtkama. A kad kupujete, više od 300 vodećih robnih marki ulaže u vas.

Nadalje, možete čitati vijesti, uvide i intervjue kako biste povećali svoje znanje i postali pametni investitor.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Osnažiti upravljanje novcem

Budući da je magazin Time Time za 2017. godinu „Najbolja aplikacija godine“ i Forbesova „Najbolja tehnička aplikacija za financije“, a Apple ga je predstavio kao „Nove aplikacije koje volimo“, Empower je cijenjen kao fantastična aplikacija za osobne financije.

Omogućuje vam praćenje financija na jednom mjestu. Brzo provjerite stanje na računu i pratite potrošnju na bankovnim računima, kreditnim i debitnim karticama.

Koristeći ključne savjete, možete stvoriti bogatstvo i smanjiti dug.

Uz pomoć napredne tehnologije strojnog učenja, ona točno kategorizira vašu potrošnju. Prilagođena izvješća omogućuju vam da s lakoćom pregledate svoju potrošnju.

(Trenutno aplikacija nudi 15 USD kada uputite 3 prijatelja i oni aktiviraju svoje račune. I dobit ćete 5 USD za svakog prijatelja nakon, do 60 USD.)

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Kreditna karma

Ako želite s lakoćom pratiti svoje kreditne rezultate, pokušajte s „Credit Karma“. Aplikacija pazi na vaš profil i nudi personalizirane preporuke. Stoga ostajete u toku sa svime što vam je važno.

Ovu aplikaciju možete koristiti za podnošenje državnih i saveznih poreznih prijava i ostvarivanje maksimalnog povrata. Maksimalno iskoristite svoj kredit da biste se kvalificirali za niže kamatne stope i unovčite nagrade na kreditnoj kartici. Jedna značajna značajka ove aplikacije je da vam omogućuje da lako otkrijete potencijalnu krađu ID-a.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Dobar proračun

Dobar proračun donosi onu provjerenu metodu sustava omotnica; pri čemu korisnici mogu stvoriti zasebne omotnice na svojim iPhone uređajima kako bi rasporedili proračun na različite troškove. Na primjer, korisnici mogu alocirati iznose na svoje mjesečne troškove poput namirnica, prijevoza, kupovine, plina, električne energije itd.

Jednom kada postave omotnice, korisnici mogu lako bilježiti i pratiti koliko su potrošili iz svake omotnice na kraju mjeseca. Ovo je prilično jednostavan način za održavanje discipline u trošenju novca.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Wally Next

"Wally Next" čini upravljanje financijama bez stresa. Ovu aplikaciju možete koristiti za spajanje svih računa na jednom mjestu, tako da je nadgledanje štednje, zajmova, kreditnih kartica i ostalog bez problema.

Na temelju svog cilja moći ćete postaviti tjedne, mjesečne ili prilagođene ciljeve uštede i potruditi se da ih postignete. Skenirajte kroz razne karte kako biste shvatili trošite li svoje novce ili idete savršeno kako je planirano.

Pravovremeni podsjetnici osiguravaju da možete izvršiti plaćanja na vrijeme. A uz ključne savjete, možete dobro planirati svoj put prema naprijed i vremenom poboljšati prihod.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. PocketGuard

Da biste donosili bolje financijske odluke i uštedjeli više novca, s PocketGuardom ne možete pogriješiti.

Koristite ovu aplikaciju da biste sve svoje financijske račune držali na jednom mjestu i nadzirali ih bez ikakvih muka. Upoznajte koliko možete potrošiti nakon planiranja računa i uštede.

Nakon što napravite proračun, potrudite se držati se pravila i postići cilj uštede. Provjerite svoje transakcije i navike trošenja kako biste pronašli rupe. Također, iskoristite savjete da udvostručite uštedu rješavajući se nepotrebnih troškova.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Osobni kapital

Kada želite upravljati svojim financijama izravno na dohvat ruke, ono što je najvažnije je sposobnost da sve samo pripazite jednim pogledom. A "Osobni kapital" omogućuje vam upravo to.

Ovu aplikaciju za osobne financije možete koristiti kako biste sve račune držali na jednom mjestu i s lakoćom ih pratili. Samo jednim pogledom moći ćete saznati koliko ste uštedjeli ili potrošili.

Aplikacija također pametno pomaže u analizi vašeg portfelja. Štoviše, možete provjeriti koliko su uspješna vaša ulaganja i dobiti osobni financijski savjet kako biste ih ojačali.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Mvelopes

Ono što "Mvelopes" čini dobrom opcijom je jednostavnost koju donosi u upravljanje financijama. Kao rezultat, možete preuzeti kontrolu nad svojim troškovima i otkriti načine za poticanje uštede bez napora.

Aplikacija koristi metodu proračuna omotnice tako da možete savršeno planirati i pratiti svoj proračun. A s vrijednim povratnim informacijama osigurava vam da budete usklađeni sa svojim ciljem.

Sadrži zaslon sve-u-jednom računa koji će vam pomoći da lako zavirite u stanje štednje i kreditne kartice. Osim toga, pročitati ćete praktične savjete za uštedu novca i gledati videozapise kako biste otkrili bolji uvid.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. HomeBudget

Tražite li pametni alat za praćenje troškova? HomeBudget može biti jedna od boljih opcija.

Pomoću ove aplikacije moći ćete nadzirati sve svoje troškove, prihode, dospjele račune i stanje računa. Pregledajte unose troškova po mjesecima, kategorijama, datumima i još mnogo toga.

Koristeći grafikone i grafikone možete analizirati kako trošite novac, a također uočiti i područja kojima treba posvetiti veći fokus. Na kraju, ova aplikacija za osobne financije također podržava nekoliko valuta i automatsku pretvorbu tečaja.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

I to je sve, ljudi! Pod pretpostavkom da ste pronašli pametnu aplikaciju za financije.

Preko vas ...

Stvarno je sjajno pomno pratiti svoje financije nadohvat ruke, zar ne? S mnogim sposobnim aplikacijama u ponudi, zadatak postaje puno jednostavniji. Dakle, nema više skakanja sa stupa na post da biste preuzeli kontrolu nad svojim teško stečenim novcem ili ulaganjima!

Pogledajte i ove preglede aplikacija:

  • Najbolje ERP aplikacije za iPhone
  • Najbolje aplikacije za upravljanje zadacima za iPhone i iPad
  • Aplikacije za osobni kalendar za iPhone i iPad
  • Najbolje zdravstvene aplikacije za iPhone i iPad

Dakle, koja je vaša omiljena aplikacija za financije za iOS? Obavijestite nas o tome u komentarima.