Blog

Najbolji 10,5-inčni iPad Air slučajevi 2021. godine

Nakon dugog čekanja, Apple je napokon lansirao 3. generaciju iPad Air-a. Iako tablet nema masovne nadogradnje, podrška za Apple Pencil prve generacije i snagu A12 Bionic Chip čini ga dobrom perspektivom za ljude koji traže iPad s povoljnim proračunom. Ako ste kupili ovaj novi tablet, željeli biste istražiti neke od najboljih slučajeva za 10,5-inčni iPad Air kako biste mu pružili željenu njegu i zaštitu. U ovom pregledu pregledao sam razne naslovnice dizajnirane da izgledaju upečatljivo na iPad Airu 2019. godine. Dakle, zaronite zajedno sa mnom kako biste provjerili koja od sljedećih naslovnica izgleda elegantnije za vaš tablet!

1. Apple Smart tipkovnica

Što je s odabirom nesumnjivo najboljeg kućišta tipkovnice? Ako želite koristiti svoj tablet kao korisno prijenosno računalo, Apple Smart Keyboard može biti izvrstan odabir.

Dolazi s tipkovnicom pune veličine kako bi vam tipkanje bilo izuzetno jednostavno. Zahvaljujući Smart Connectoru, ovaj se kućište savršeno povezuje s iPadom. Budući da ima tanak dizajn, vaš iPad Air i dalje će izgledati elegantno. Što se tiče zaštite, pametna tipkovnica trebala bi se moći oduprijeti slabom utjecaju.

USP: Tipkovnica pune veličine

Pogledajte na Appleu

2. Fintie

Za slučaj da vam se čini da je Apple Smart Keyboard (159 USD) malo visok za vaš proračun, pokušajte s Fintiejem koji ima pristupačniju cijenu (29,99 USD).

Kućište je izrađeno od PU kože i ima polikarbonatnu školjku otpornu na udarce. Gumirana unutrašnjost djeluje kao pouzdana zaštita od nagrizanja, a tablet također održava stabilnim.

Govoreći o tipkovnici; odvojiv je tako da imate fleksibilnost da ga uklonite kad nije potreban. Tipke nisu krute, pa bi vaše tipkanje trebalo biti ugodno. Jesam li spomenuo, Fintie nudi ovu naslovnicu u raznim bojama s atraktivnim uzorcima.

USP: Odvojiva tipkovnica

Pogledajte na Amazonu

3. MoKo

Što se tiče pružanja pouzdane zaštite od svih vrsta oštećenja, MoKo-ov teški kovčeg ima snage isporučiti robu.

Kućište ima vrlo zaštitnu vanjsku ovojnicu potpomognutu robusnim polikarbonatom i mekanom TPU. Osim toga, ima i ugrađeni zaštitnik zaslona koji pruža dodatnu zaštitu na dodirnom zaslonu.

Ako volite koristiti svoj iPad Air bez ruku, zaista biste obožavali praktični nosač koji vam omogućuje podupiranje uređaja u više kutova gledanja.

USP: Robusna konstrukcija s ugrađenim postoljem

Pogledajte na Amazonu

4. Ztotop

Ztotopova futrola za folije izgleda spremno za vaš izvršni ukus. Navlaka je izrađena od prave kože i prikazuje vitrine vrhunske izrade.

Međutim, ono što plijeni pažnju na ovoj naslovnici je rotacijski dizajn od 360 stupnjeva. Stoga dobivate željeni kut gledanja pejzaža i portreta.

Ima petlju olovke, a također nudi utor za smještaj svih vaših kreditnih kartica i važnih bilješki. Štoviše, Ztotop kožna folija navlaka dolazi u devet varijanti boja.

USP: Zakretni dizajn od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

5. MoKo

Puno puta želimo koristiti svoj iPad jednom rukom, ali čini nam se da je jedina stvar koja to sprječava velika veličina uređaja. S MoKoovom futrolom za folije držanje iPada Air jednom rukom više neće biti nezgodno jer dolazi s elastičnom trakom.

Ovo kućište ima tvrdu plastiku na stražnjoj strani i ima podstavljeni prednji poklopac zajedno s mekanom unutrašnjošću od mikrovlakana. Možete iskoristiti super praktičnu funkciju stalka u više kutova gledanja kako biste poboljšali iskustvo gledanja ili tipkanja medija.

To nije sve, MoKo u ovom slučaju nudi pouzdano doživotno jamstvo.

USP: Ugrađeni remen za ruke

Pogledajte na Amazonu

6. Apple Smart Cover

Appleov Smart Cover elegantnog je dizajna i savršeno se obavija oko iPada. Unatoč tankom obliku, maska ​​bi trebala biti u mogućnosti pružiti osnovnu zaštitu tabletu.

Može se preklopiti u više položaja kako bi ponudio poboljšane kutove gledanja i za tipkanje i za gledanje medija. Kako Smart Cover podržava funkciju automatskog spavanja / buđenja, uređaj će se automatski probuditi kada otvorite kućište, a zaslon će preći u stanje spavanja kada zatvorite poklopac.

Osim toga, glatka završna obrada također igra ulogu u pružanju poboljšanog prianjanja.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. Torbica ESR Urban Premium Folio

Izuzetno otmjenog profila, čini se da je ovaj folio ESR slučaj prilično dobar izbor. Uredno je izrađen i ima izdržljivo kućište zahvaljujući prisutnosti polikarbonata. Stoga vaš iPad Air može podnijeti manje neravnine.

Osim toga, poklopac također ima mekanu unutrašnjost od mikrovlakana kako bi se spriječilo da ogrebotine oštete tablet. S protukliznim žljebovima, ovaj poklopac folije pruža više kutova gledanja kako bi vaše tipkanje i FaceTime ostali prikladni. Na kraju, ima i koristan utor u kojem će vaš Apple Pencil uživati ​​u udobnosti kad se ne koristi.

USP: Otmjeni dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. Nevjera

Ako je vrijeme za elegantno odijelo, Infilandova ponuda može se jako dobro uklopiti u potrebe. Poklopac ima tanak i sofisticiran dizajn koji osigurava da vaš tablet može zadržati svoj netaknuti profil netaknutim.

Zahvaljujući mekanom finišu, vanjština nudi željeni grippy osjećaj. Stoga će vašim rukama biti pomalo ugodno držati iPad. Što se tiče zaštite, mislim da bi trebala podnijeti manje padove. Uz to, ima zgodan držač za Apple Pencil i dolazi u nekim zaista atraktivnim dizajnom.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. ESR Yippee

Vrijeme je da iPad Air predstavi svoj dizajn. ESR Yippee ima prilično kompaktan dizajn i dolikuje obliku s tabletom. Zahvaljujući prozirnoj stražnjoj ploči, Yippee omogućuje uređaju da bez napora privuče pažnju.

Što se tiče zaštite, kruta leđa imaju sposobnost borbe protiv udara s malim volumenom. Uz to, tablet također može obraniti od ogrebotina.

Osim toga, ugrađeni magneti omogućuju prednjem poklopcu da podrži funkciju automatskog spavanja / buđenja. Na kraju, Yippee dolazi u tri boje: srebrno sivoj, crnoj i tamnoplavoj.

USP: Prilično kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. Torbica Infiland Classy Folio

Ako više volite s vintage i profinjenim dizajnom, ova ponuda tvrtke Infiland može ispuniti vaša očekivanja. Navlaka je izrađena od mekog sintetičkog materijala i odlikuje se izvrsnom obradom.

Zahvaljujući čvrstom kućištu, iPadu pruža dovoljno jastuka da apsorbira šok. Automatska podrška za spavanje / buđenje može igrati vitalnu ulogu u produljenju vijeka trajanja baterije vašeg tableta.

Kada ne upotrebljavate svoj Apple Pencil, možete ga staviti u ugrađeni držač da se sigurno odmara. Povrh svega, možete odabrati naslovnicu Infiland folio u više varijanti boja kao što su siva, crna, mornarska i još mnogo toga.

USP: Vintage profil s primjetnom obradom

Pogledajte na Amazonu

To je poprilično to! Dakle, ovo su neki od mojih najdražih slučajeva za novo pokrenuti iPad Air.

Pratite nas za još.

Koji od gore navedenih slučajeva izgleda više obećavajuće za vaš tablet? Ne zaboravite snimiti svoje povratne informacije i vrstu naslovnica koje su vam najdraže. Obavezno označite ovaj pregled, jer ću dodati još vrijednih naslovnica kad i kada budu lako dostupne.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro Folio slučajevi
  • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro tipkovnice
  • iPad Pro rukavi za 10,5 inča
  • Najbolji iPad zračni rukavi od 10,5 inča
  • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro stalci