Blog

App DesignEvo Logo Maker za Mac

Dizajn logotipa je prekrasna umjetnost! Kao dijete provodio bih sate stvarajući simbole i bilo bi mi izuzetno drago kad god bi ih moji roditelji i učitelji cijenili. Kad me strast odvela u ogroman svijet grafike i dizajna, uspio sam naučiti dvije najvažnije stvari u stvaranju senzacionalnog dizajna: bezgraničnu maštu i nesmrtonosni duh za eksperimentiranje. Treća najznačajnija stvar u dizajniranju je "resurs" koji uključuje ogromne alate.

Prije otprilike tjedan dana primio sam "DesignEvo" -aplikacija za izradu logotipa za Mac - na pregled. Aplikacija me privlačila iz različitih razloga, a volio sam stvarati različite simbole pomoću njenih alata. Jedina kvaliteta koja se isticala od trenutka kada sam je lansirao je jednostavnost koja je ostavljala dojam da svatko može s lakoćom stvoriti fascinantne dizajne. Nastavi čitati…

Ogromna biblioteka s više od 3000 prilagodljivih predloga logotipa

Jedina značajka koju uvijek želim imati u svojoj omiljenoj aplikaciji za izradu logotipa je velika kolekcija unaprijed definiranih predložaka. A aplikacija me u tom pogledu uopće nije razočarala.

Ogromna knjižnica s više od 3000 gotovih predložaka lijepo je izrađena. Dostupni u širokom spektru opcija kao što su umjetnost i zabava, tehnologija, restoran, moda i ljepota, obrazovanje, kućni ljubimci, klubovi, pravna i politička politika, životni stil i još mnogo toga, neće dopustiti da vaš sjajni koncept ostane bez para .

Ovisno o vašoj temi, možete pretraživati ​​i predloške ako ih vaše oči ne mogu lako uočiti. A nakon što pronađete svoj omiljeni Launchpad, lagan je početak rada.

Više od 100 fontova i atraktivni stilovi teksta

Dok stvaram logotip, isprobavam više fontova samo kako bih osigurao da dizajn izgleda savršeno usklađen s riječima. Nema previše aplikacija za izradu logotipa za macOS, koji nudi fontove u izobilju.

DesignEvo se može pohvaliti s preko 100 bogatih fontova s ​​prekrasnim stilovima teksta. Dakle, svaku riječ možete ukrasiti po svom ukusu.

Besprijekorni alati za uređivanje

Za mene su alati za uređivanje prava duša svakog proizvođača logotipa. Kad god bilo koja senzacionalna ideja padne na pamet, to oni napredni alati iznose na vidjelo. Osim toga, oni također pomažu umjetniku u razbijanju okova koji na kraju utire put naprijed za logotipe znamenitosti.

Pronašao sam sve vrste arsenala potrebnih za izradu prekrasnih dizajna u ovoj aplikaciji. Što je još važnije, alati su jednostavni za upotrebu i njima se može savladati bez puno vježbanja. Čak i ako niste izvrsni u stvaranju simbola, možete iznenaditi sve uporabom niza učinkovitih alata.

Za početak možete odabrati prikladni predložak iz različitih opcija ili prenijeti ikone ili slike sa svog Maca. Aplikacija prihvaća tri formata datoteka kao što su JPG, PNG i SVG. Bilo bi mi drago da postoji podrška za neke važne formate datoteka kao što su TIFF, PDF, PSD i HEIF. Međutim, u većini slučajeva opcije vam neće nedostajati.

Zatim unesite naziv tvrtke i slogan. Dalje možete iskoristiti sve prednosti dostupnih alata za ukrašavanje vašeg remek-djela.

Prilagodite neprozirnost i koristite efekt okretanja i zrcala

Jednostavno možete prilagoditi neprozirnost slike. Također postoji mogućnost korištenja flipsa i zrcalnog efekta za odabrani element kako bi vaš dizajn izgledao privlačnije.

Ukrasite svoj tekst

Privlačan tekst dodaje x-faktor logotipu. DesignEvo vam nudi željenu kontrolu nad uređivanjem boje fonta, veličine, stila, poravnanja, razmaka itd. I da, možete postaviti i zakrivljeni tekst, što osobno smatram vrlo atraktivnim.

Učinak sjaja dodaje čaroliju riječima. Dodajte obris i slobodno se krećite, mijenjajte veličinu kao i rotirajte elemente.

Postavite prozirnu pozadinu ili ispunite čvrstom i gradijentnom bojom

Možete postaviti prozirnu pozadinu ili ispuniti sliku čvrstim i gradijentnim bojama.

Po potrebi podesite veličinu platna i mjerilo. Kako bi vam osigurao željenu slobodu, izrađivač logotipa za macOS omogućuje vam i automatsko generiranje različitih izgleda. S dostupnom opcijom poništavanja / ponavljanja nećete oklijevati isprobavajući različite stvari.

Podrška za više jezika

Još jedna značajna značajka ove aplikacije je podrška za više jezika, uključujući engleski, njemački, japanski, portugalski, pojednostavljeni kineski, španjolski i tradicionalni kineski. Dakle, ako vam engleski ne odgovara, imate mogućnost odabrati drugi jezik.

Cijena i raspoloživost

Cijena DesignEvo-a je 9,99 USD, a dostupan je za OS X 10.9.0 ili noviji (64-bitni procesor.)

preuzimanje datoteka

Presuda

DesignEvo je lijep! Čisto korisničko sučelje, zajedno s alatima jednostavnim za upotrebu, poboljšavaju korisničko iskustvo. Dostupnost velike kolekcije unaprijed definiranih predložaka dodatno je obogaćuje.

Jednostavno rečeno, aplikacija je pripremljena za one koji žele brzo stvoriti atraktivne logotipe bez puno stresa. Preporučio bih vam ovu aplikaciju ako želite nastaviti s dizajniranjem logotipa ili želite s lakoćom stvoriti upečatljive simbole.

Javite mi što mislite o ovoj aplikaciji i želite li probati ili ne.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found