Blog

Kako popraviti prediktivnu emoji tipkovnicu koja ne radi na iPhoneu ili iPadu

Prediktivni tekst i emojiji postali su sastavni dio našeg svakodnevnog razgovora s prijateljima i kolegama. No kad se prediktivna emoji tipkovnica ne pojavi ili prestane raditi, osjećamo se paralizirano jer moramo utipkati ta dodatna slova ili riječi. Prediktivni emojiji smanjili su naše napore da utipkamo tekst jer možemo komunicirati s emojijima. Zbog toga pronalazimo brza rješenja koja možemo popraviti "Prediktivna emoji tipkovnica ne radi" izdanje na iPhoneu i iPadu u iOS-u 12.

Naši iPhone i iPad isporučuju prediktivne emoji sličice na temelju naših chatova / razgovora i stila pisanja. Kao korisnici, toliko smo ovisni o emojijima da ne možemo zamisliti naš razgovor s njima. Kada predviđanje emojija ne radi na iOS tipkovnici, postajemo nestrpljivi. Prije nego što krenemo dalje i pronađemo rješenje, trebali biste provjeriti jeste li na svoj uređaj dodali emoji tipkovnicu ili bi trebala biti omogućena ako je dostupna.

Apple je predstavio prediktivne emojije u iOS 10, ali u slučaju da niste instalirali i omogućili ovu značajku, učinite to odmah.

Da biste instalirali emoji tipkovnicu:

Korak 1. Dodirnite Postavke → Općenito → Tipkovnica.

Korak 2. Dodirnite TipkovniceDodaj novu tipkovnicu → Pronađi Emoji i tapnite.

Da biste omogućili značajku predviđanja:

Dodirnite Postavke → Općenito → Tipkovnica → Uključite prekidač pored Predvidljiv.

Zašto tipkovnica za predviđanje emojija ne radi?

Kao što je gore spomenuto, Appleov softver uči iz vašeg stila pisanja i navike tipkanja; na temelju ovog zapažanja, softver vam nudi prediktivne emojije. Ako ne upotrebljavate određene aplikacije, u tim aplikacijama nećete pronaći prediktivnu emoji tipkovnicu. Mnogi korisnici nikad ne razgovaraju s drugima, i upravo iz tog razloga aplikacije za chat na njihovim iOS uređajima ne prikazuju predviđajuću emoji tipkovnicu.

Prijedlozi za emoji sličice obično se pojavljuju u aplikacijama kad započnete upotrebljavati novi ili nadograđeni iPhone ili iPad. Jednom kada počnete koristiti aplikacije za chat, softver počinje učiti vaše navike i stil pisanja. Iz ovog zapažanja, Appleov softver nudi vam predviđanja emojija.

VAŽNO: U ovom smo vodiču pružili svježe rješenje za rješavanje problema s predviđanjem emoji tipkovnice. Možete provjeriti druge savjete kako biste se riješili predviđanja emojija koji ne rade.

Da biste vratili prijedloge emojija na prediktivnoj tipkovnici, ne trebate trošiti puno vremena na uređaju. Nakon što tipkovnica sazna da volite upotrebljavati emojije u chatu ili razgovorima, pružit će vam predviđajuće emojije ili će se vaša tipkovnica s predviđajućim emoji sličicama ponovno aktivirati.

Kako ispraviti prijedloge emodžija koji nedostaju u iOS-u 12 na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Prvo otvorite aplikaciju koja ne prikazuje prediktivne emojije.

Korak 2. Dalje, možeš počnite tipkati bilo što u polju za tekst; možete nasumce dodirnuti slova. Od vas se ne traži da napravite smislenu rečenicu.

Korak # 3. Sada dodirnite ikona globusa i idite na Emoji tipkovnicu (Ako upotrebljavate više tipkovnica, možda ćete trebati pritisnuti i držati ikonu globusa da biste otvorili izbornik tipkovnica s kojeg možete odabrati emojije.)

Korak # 4. Kad se pojavi tipkovnica za emoji, možete nasumično tapkati po emojijima; obavezno dodirnite više od 15 ili 20 emojija. To će naučiti uređaj da u chatu upotrebljavate emojije.

Korak # 5. Konačno, izbriši te emojije i tekst s polja. Da biste provjerili jeste li uspješno riješili problem s prediktivnom emoji tipkovnicom na iPhoneu ili iPadu, upišite „Bombon“ ili „čokolada“ ili „sladoled“ i vidjet ćete one zapanjujuće emojije na zaslonu uređaja.

Ako ne uspijete u prvom pokušaju, slijedite gornje korake dva-tri puta i možete omogućiti predviđanja emojija na svojim iOS uređajima.

Uklonite i ponovo dodajte tipkovnicu emoji

Gornja metoda obično rješava problem prediktivne emoji tipkovnice koja ne radi. U slučaju da se problem nastavi, možete slijediti drugu metodu da biste riješili problem.

Korak 1. Pokreni Postavke aplikacija na vašem iPhoneu / iPadu → Dodirnite Općenito → Dalje, dodirnite Tipkovnica.

Korak 2. Dodirnite Tipkovnice → Sada dodirnite Uredi iz gornjeg desnog kuta.

3. korak: Kada crveni krug pojavljuje se prije tipkovnica, dodirnite ga → S desne strane pojavljuje se okvir Delete; tapnite Izbrisati → Ne zaboravite tapkati Gotovo gumb iz gornjeg desnog kuta.

Nakon što uklonite Emoji tipkovnicu, morate je ponovo dodati.

Korak # 4. Dodirnite TipkovniceDodaj novu tipkovnicu → Pronađi Emoji tipkovnica s popisa i dodirnite ga.

Vaša tipkovnica Emoji ponovno je dodana na popis tipkovnica.

Resetiranje rječnika tipkovnice

Resetiranje rječnika tipkovnice još je jedna metoda za rješavanje problema s predviđanjem emojija.

Korak 1. Dodirnite PostavkeOpćenitoResetirati.

Korak 2. Dodirnite Resetiranje rječnika tipkovnice → Unesite iPhone LozinkaPotvrdite.

Od vas će se zatražiti da unesete lozinku za svoj iPhone. Unesite šifru, a zatim se skočni zaslon prevlači od dna zaslona telefona tražeći da resetirate rječnik.

Imajte na umu da će radnja izbrisati sve prilagođene riječi koje ste upisali na tipkovnici, vraćajući rječnik tipkovnice na tvorničke postavke.

Ažuriranje softvera

Svakim ažuriranjem softvera Apple ispravlja mnoge pogreške. Vaša prediktivna emoji tipkovnica može imati neke programske pogreške i zato ne radi. U ovoj situaciji možete jednostavno ažurirati svoj iOS softver.

Dodirnite Postavke → Općenito → Ažuriranje softvera → Preuzmi i instaliraj.

To su svi prijatelji!

Odjava ...

Svijet neverbalne komunikacije pun je kruga. Počelo je kao signali (prije izuma govornih jezika), a sada je došlo do emojija. U ovo digitalno doba ljudi, posebno mlade generacije, koriste emojije za komunikaciju na svojim iPhoneima i iPadima.

Kad prediktivna emoji tipkovnica ne uspije, postaju nemirni i počinju tražiti rješenja. Ovaj je vodič prikladan odgovor za rješavanje problema prediktivne emoji tipkovnice koja ne radi.

Možda biste željeli uputiti:

  • Kako dodati slojeve i emojije u videozapise u aplikaciji Clips na iPhoneu / iPadu
  • Dodajte emojije, tekst i crtanje na fotografijama ili videozapisima u WhatsApp na iPhoneu

Postoji li još neki način da se riješite problema s predviđanjem emoji tipkovnice?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found