Blog

Najbolje alternative iMessage u 2021

Dajući priliku, koristio bih jedini iMessage za komunikaciju i u osobnom i u profesionalnom životu. Međutim, to nije moguće jer Apple ne nudi svoju popularnu aplikaciju za razmjenu poruka na Androidu. I ono što me je navelo da istražim najbolje alternative iMessage. Nije da nedostaje aplikacija za razmjenu poruka bogatih značajkama, jer ne pružaju istu razinu sigurnosti. Osim toga, ne rade tako lako kao Appleov iMessage. Međutim, kada je riječ o začinjavanju vremena za slanje poruka, ovi nezavisni glasnici za iOS mogu nadmudriti iMessage.

1. WhatsApp

Nema nagrada za pogađanje, Whatsapp je daleko najpopularnija aplikacija za razmjenu poruka na svijetu. Ponosi se s nevjerojatnih 1,5 milijardi korisnika u 180 zemalja, ovaj se messenger izdvaja od ostalih što se tiče popularnosti.

Ovu aplikaciju možete koristiti za zabavu na komunikaciju i slanje / primanje poruka, poziva, fotografija, videozapisa, glasovnih poruka i smiješnih GIF-ova. Budući da se ne naplaćuje, poruke možete slati i međunarodno.

Podijelite svoju lokaciju u stvarnom vremenu sa svojim bliskim prijateljima i postavite cool status. Zahvaljujući WhatsApp Webu moći ćete slati i primati poruke čak i iz preglednika računala.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Glasnik

Facebook Messenger vjerojatno je aplikacija za razmjenu poruka najbogatijih značajkama. Od ogromne biblioteke GIF-ova do ogromne kolekcije naljepnica, aplikacija vas u potpunosti pokriva. Osim toga, možete obavljati audio, video pozive, slati fotografije, video zapise, pa čak i igrati se s prijateljima.

Odjednom vam novčanik ponestane gotovine? Nema problema, zamolite svog prijatelja da vam pošalje nešto gotovine. Štoviše, također se možete povezati sa svojim omiljenim tvrtkama kako biste riješili probleme ili zatražili trenutnu pomoć.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Kik

Ostanite sinkronizirani sa svojim prijateljima i voljenima. Kik vam može dopustiti da izrazite sve boje svojih osjećaja uglavnom zbog velike kolekcije emojija, GIF-ova i naljepnica. Osim toga, počet ćete i grupu koja će ostati povezana sa svojim klijentima ili smiješnim prijateljima.

Snimite svaki poseban trenutak i podijelite ga sa svojim dragima. Također, maksimalno iskoristite značajku video poziva kako biste ostali u blizini ljudi koji su vam jako važni. I oh, aplikacija vam također može pomoći da upoznate nove ljude sa sličnim zanimanjem.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Signal

"Signal" se predstavlja kao privatni glasnik. A ako želite ponuditi malo više privatnosti svojim osobnim podacima, ovo može biti razumna opcija.

Aplikacija ne pohranjuje vaše podatke i pruža šifriranje od kraja do kraja kako bi ih zaštitila. Osim pouzdane sigurnosti, omogućuje vam komunikaciju putem videa, zvuka i teksta. Osim toga, ima i mogućnost slanja nestajućih poruka izvrsnih za tajni razgovor. Za više informacija o tome kako koristiti Signal App i Signal Messenger savjete i trikove za iPhone.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Telegram Messenger

Ono što "Telegram Messenger" čini dostojnim natjecateljem jest sposobnost pružanja pouzdane zaštite vašim osobnim podacima. Svi su vaši podaci zaštićeni naprednom 256-bitnom simetričnom AES enkripcijom, zajedno s 2048-bitnom RSA enkripcijom i Diffie-Hellmanovom sigurnom razmjenom ključeva.

Djeluje prilično brzo i također štiti vaše poruke. Jedna značajna značajka ovog glasnika je sinkronizirana funkcionalnost. To znači da možete započeti s tipkanjem na iPhoneu i nastaviti ga s zaustavljanja na iPadu.

Još bolje, možete napraviti grupni chat s do 200 000 članova kako biste ostali u kontaktu sa svima koji su vam važni.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. WeChat

"WeChat" je izuzetno popularan u Kini i ima preko milijardu aktivnih korisnika širom svijeta. Ono što se ističe za ovu aplikaciju za razmjenu poruka je mogućnost grupnih chatova s ​​do 500. Dakle, bez obzira želite li ostati povezani sa svojim klijentima ili brojnim prijateljima, ona može zaista dobro podnijeti vaše zahtjeve.

Omogućuje vam grupne video pozive s do 9 osoba. Snimite kratki videozapis i podijelite ga s najboljima u vremenskoj kapsuli. Isječak će automatski nestati nakon 24 sata. Osim toga, najbolje iskoristite prilagođene naljepnice kako biste oživili svoj razgovor.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Viber Messenger

"Viber" ima sve moguće sastojke koji će vam osvijetliti razgovor. S preko milijardu korisnika širom svijeta, ne zaostaje puno ni za WhatsAppom kada je u pitanju popularnost.

Ova aplikacija obećava šifriranje od kraja do kraja kako bi pružila željenu zaštitu za vaše osobne poruke. Stvorite grupni chat za do 250 prijatelja i budite u kontaktu s njima - kad god i gdje god.

Iskoristite značajku samouništenja da biste izbrisali slučajno poslane poruke. To nije sve, također možete pokrenuti Viber zajednicu za interakciju s istomišljenicima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Skype

Ako vam je video poziv glavni prioritet, idite na Skype. Ovu aplikaciju možete koristiti za uživanje u individualnom ili grupnom video chatu s do 24 prijatelja odjednom.

Za svaki slučaj, ne želite chatati licem u lice, upotrijebite značajku audio poziva. Osim toga, svojim ćete najboljima također poslati lijepe slike i isječke. To nije sve, možete dodavati komentare na svoje slike i dijeliti neke od najfascinantnijih GIF-ova kako biste održali raspoloženje razgovora.

Cijena: Besplatno

Preuzmi za iPhone | Preuzmi za iPad

9. LINIJA

"LINE" je možda manje popularan od većine svojih kolega, ali im može dugoročno pružiti novac. Zasluženo ima preko 600 milijuna korisnika širom svijeta.

Ovu aplikaciju možete koristiti za upućivanje grupnih poziva s do 200 ljudi. Omogućuje vam pohranjivanje omiljenih slika, videozapisa i čak poruka da biste ih podijelili s prijateljima. Opcija upućivanja i glasovnih i video poziva osigurava da imate sve ključne alate za komunikaciju.

Nadalje, ima i uslugu društvenih mreža koja vam omogućuje objavljivanje sjajnih fotografija na vašoj vremenskoj traci i komentiranje slika koje dijele vaši prijatelji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. KakaoTalk

Pronašao sam KakaoTalk više nego pristojnu aplikaciju za razmjenu poruka. Korisničko sučelje u kombinaciji sa svim osnovnim alatima znači da će vaša komunikacija ostati slobodna.

Bez obzira želite li biti jedan na jedan sa svojim bliskim prijateljem ili želite na put dovesti više prijatelja, značajka video poziva ispunit će vaša očekivanja. Zakažite sastanke i dobivajte pravovremene podsjetnike da ih nikada ne zaboravite. Pogledajte opciju filtriranja glasovnih poziva radi zabave.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to! Dakle, ovo su moje omiljene iMessage alternative svih vremena.

Vaša najbolja oklada?

Slažete se, ove aplikacije ne mogu zamijeniti iMessage niti nude istu razinu sigurnosti i iskustva. Međutim, imaju dovoljno da vam omoguće komunikaciju s aplombom. I to je ono što ih čini vrijednima šanse.

Voljeli biste pogledati i ove postove:

  • Najbolje WhatsApp alternative za iPhone
  • Aplikacije za društvene mreže za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad
  • Ispravci: iMessage je pogreška odjave na iPhoneu

Koja je vaša omiljena aplikacija za razmjenu poruka i zašto? Podijelite svoje misli dolje.