Blog

Najbolje aplikacije za učenje sanskrta za iPhone i iPad u 2021. godini

Sanskrit je možda najstariji jezik na svijetu i iz njega je izrođena većina svih jezika koji se danas govore u Indiji. Ljudi širom svijeta oduvijek su voljeli učiti sanskrt, ali sada je ostalo vrlo malo proučavatelja literature. Srećom neki programeri iOS-a razvili su aplikacije za učenje sanskrtskog jezika izravno s vaših iPhonea. Nakon što smo konačno puno pregledali, shvatili smo neke od najboljih aplikacija za iPhone i iPad za učenje sanskrta.

# 1. Liberation Philology sanskrt

Ako pohađate tečaj sanskrta, ali i dalje trebate pomoć u učenju jezika, ovo je odredište za vas na jednom mjestu. Budući da je sanskrt vrlo složen jezik, trebat će vam sva moguća pomoć koju biste mogli dobiti, a ova vam aplikacija pruža upravo to.

Gdje god i kad god imate malo slobodnog vremena i iPhone je uz vas, možete pokrenuti ovu aplikaciju i postavljati pitanja s više izbora. Ispunjavanje ovih testova pomoći će vam u pamćenju svih podataka koji se odnose na jezik.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

# 2. Naučite sanskrt putem videozapisa

Ako razmišljate o korištenju samo jedne od ovih iOS aplikacija za učenje sanskrta, preporučio bih vam da isprobate ovu aplikaciju. Baš kao što i samo ime govori, ova vas aplikacija podučava sanskrtu uz pomoć videozapisa i AI trenera.

Aplikacija ima integriranu značajku AI trenera za učinkovitije i interaktivnije učenje sanskrtskog jezika. Jer budimo ovdje svi iskreni, svi ne uživamo u tim jednosmjernim razgovorima. S njima se brzo dosađujemo, isto se događa kad nešto naučimo. Dakle, po mom mišljenju, ovo je najbolja iOS aplikacija za učenje sanskrta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Letter2Sound (sanskrt)

Možda ćete naučiti govoriti jezik, ali također je važno znati i naučiti izgovore i zvukove jezika. Trebali biste znati kako se na sanskrtu treba izgovoriti ‘A’, i tako će vam ova aplikacija biti od pomoći.

Naučite izgovor i tonalitet pojedinih slova riječi pomoću ove aplikacije. Naučite stvarati vezu između onoga što je napisano i kako to zvuči, jer je to važan korak ka učenju jezika.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

# 4. Jezični curry - govorite indijski

Ako ste netko koga jako zanima i zabavlja indijska kultura i njezini jezici, ne biste trebali propustiti Language Curry. Language Curry je besplatan za preuzimanje iOS aplikacije koja vam pomaže u učenju različitih indijskih jezika poput sanskrta, hindskog itd.

Uz jezike, aplikacija vas podučava i o indijskoj kulturi. Sanskrit ćete naučiti s laganim i praktičnim karticama, koje će vam od prvog dana pomoći u započinjanju razgovora na sanskrtu. Pomoću ove aplikacije također možete komunicirati s drugim kolegama i razgovarati o svom napretku i putovanju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Rječnik sanskrta

Bez obzira na vašu razinu stručnosti jezika, uvijek će vam trebati rječnik. Sanskritski rječnik premium je rječnička aplikacija koja vam omogućuje prijevod sa sanskrtskog na engleski jezik. Ako ste postali profesionalac na sanskrtu, tada biste se njime voljeli razmetati oko svojih prijatelja sa savršenim natpisima na sanskrtu na svojim Instagram postovima.

Izbjegavajte pogreške uz pomoć ove aplikacije i upotrijebite točne riječi koje pokušavate izgovoriti tražeći njihove sinonime ili druge varijacije s ovom aplikacijom Rječnik sanskrta. Samo zapamtite da morate instalirati aplikaciju za tipkovnicu Devanagari da biste je optimalno koristili.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

# 6. Chimky Trace sanskrtske abecede

Ako ste naučili osnove sanskrta, tada biste trebali prijeći na učenje pisanja jezika. Iako je aplikacija za djecu, korisna je čak i odraslima koji počinju učiti jezik.

Aplikacija će vas voditi i pisati na sanskrtu. Morat ćete pratiti sve abecede sanskrtskog jezika u ovoj aplikaciji za učenje sanskrta za iPhone. Razlog zašto vas tjera u trag svakoj abecedi je taj što ćete se upoznati s oblikom i krivuljama abecede kako biste lakše napisali.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Sanskrtski pomoćnik

Ova aplikacija nudi prikladan i jednostavan način za proučavanje sanskrtskog jezika. Nevjerojatno je koristan za učenike, učitelje joge ili sve one koji žele znati o najčešćim riječima ovog drevnog jezika.

Postoji kratko i jednostavno objašnjenje za svaku temu i ogromna banka pitanja koja osigurava da se vaši kvizovi i testovi više nikada ne ponavljaju. Također ima jedinstveni alat za vježbanje koji nudi tisuće kombinacija za vježbanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Povećajte rječnik sanskrta

Povećanje rječnika jedan je od bitnih aspekata učenja jezika. Mogli biste prednjačiti u osnovama, ali ako vaš rječnik nije na razini, tada nećete moći dobro govoriti, čitati ili pisati jezik.

Dakle, ako ste već naučili osnove sanskrtskog jezika, vrijeme je da prijeđete na sljedeći korak s ovom besplatnom iOS aplikacijom za učenje sanskrta. Izravnim i user-friendly sučeljem, ova vas aplikacija uči kako brzo izgraditi svoj sanskrtski rječnik.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Sanskrt MAL

Naučite sanskrt jezik na zabavan način s ovom aplikacijom. Sanskrit MAL jednostavan je i učinkovit način učenja jezika s lakoćom. Ova besplatna iOS aplikacija omogućuje vam da sanskrit naučite vlastitim tempom i udobnošću.

Igrajte zabavne igre, kvizove ili učite sanskrit s jednostavnim internetskim Flash karticama. Položite testove i procijenite sebe pomoću ove aplikacije. I tečno se dohvatite ovog jezika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava ...

Nadam se da će vam ovaj popis aplikacija biti od pomoći ako se radujete učenju jednog od najstarijih jezika na svijetu, sanskrta. Šepurite se svojim sanskritom govoreći dobre stvari u komentarima ispod.

Mogli biste uživati ​​u čitanju:

  • Najbolje aplikacije za iPhone i iPad za učenje njemačkog, francuskog i španjolskog jezika
  • Aplikacije za učenje japanskog za iPhone i iPad
  • Najbolje iPhone aplikacije koje možete koristiti za učenje stranog jezika
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found