Blog

Kako onemogućiti priče u Facebook feedu?

Facebook priče su lijepe, ali možda se neće svidjeti svačijem ukusu. Ako ih ne volite ili ih želite udaljiti od feeda, pročitajte dalje kako biste otkrili pametan način uklanjanja priča o Facebook feedovima ne samo na iPhoneu ili iPadu već i na Android uređaju.

Iako aplikacija za društvene mreže ne nudi savršen način da se priče drže na vidiku, postoje aplikacije trećih strana koje doista mogu dobro popuniti prazninu. Pokušali smo s "Friendly for Facebook" ukloniti priče iz Facebook feeda na iOS uređaju. Prilično je jednostavno i učinkovito djeluje tako da ih drži podalje.

Za Android uređaj pronašli smo pouzdanu opciju "Swipe". Jednako je jednostavan, omogućujući vam da bez ikakvih muka sklonite priče.

Kako ukloniti priče s Facebook feeda na iPhoneu i iPadu

Friendly za Facebook dostupan je besplatno i zahtijeva iOS 9 ili noviji. Možete nadograditi na pro verziju (1,99 USD) ove aplikacije za društvene mreže da biste je koristili bez oglasa.

Korak 1. Preuzmite Friendly for Facebook na svoj iOS uređaj i pokrenite ga. Morati ces prijavite se pomoću svog računa.

Korak 2. Sada dodirnite ikona zupčanika u gornjem desnom kutu.

Korak # 3. Zatim dodirnite Filteri.

Korak # 4.Upaliti prekidač pored Sakrij priče.

To je poprilično to! Od sada pa nadalje, u feedu vijesti nećete vidjeti priče. Kasnije, ako ih odlučite vratiti, slijedite gore navedene korake, a zatim onemogućite prekidač pored Sakrij priče.

Ova aplikacija dolazi s nekoliko dodataka poput noćnog načina i više živopisnih tema koje vam omogućavaju da ovu aplikaciju koristite sa zabavom. Osim toga, omogućuje vam i naručivanje feedova prema najnovijim. Zato ih maksimalno iskoristite kako biste poboljšali svoje iskustvo.

Kako ukloniti priče iz Facebook feeda na Androidu

Korak 1. Preuzmite aplikaciju Swipe for Facebook na svoj Android uređaj i pokrenite je. Sada, Prijaviti se na svoj račun.

Korak 2. Sada dodirnite tri točkice gore desno → Postavke.

Korak # 3.Upaliti prekidač pored Sakrij Facebook priče.

To je poprilično to! Prevlačenje za Facebook bogat je značajkama i stvarno može poboljšati vaše korisničko iskustvo. Način PiP možete koristiti za gledanje videozapisa i istovremeno pregledavanje feeda. Omogućuje vam sortiranje feeda vijesti prema najnovijim, a također i spremanje postova kako biste ih kasnije pregledali.

Kako isključiti određene priče s Facebook feeda

Facebook vam omogućuje da utišate određenu priču koju više ne želite pratiti.

Korak 1. Otvori Facebook aplikacija na vašem mobilnom uređaju.

Korak 2. Sada, pronađite priču koju želite isključiti i dodirnite ga.

Korak # 3. Zatim dodirnite tri točkice gore desno.

Korak # 4. Sljedeće dodirnite Isključi zvuk "Ime" a zatim dodirnite Nijemo u skočnom prozoru za potvrdu.

Od sada u svom feedu nećete vidjeti ažuriranja ove priče. Ako se kasnije želite predomisliti, dodirnite gumb Dodaj u priču → ikona zupčanika → Priče koje ste utišali → zatim, pronađite određenu priču i dodirnite Uključi zvuk.

Završavati…

Pretpostavljam da će se vaš feed vijesti sada kloniti nepotrebnih priča. Koristite ove jednostavne metode kako biste poboljšali svoje iskustvo.

Voljeli biste pogledati i ove vodiče:

  • Facebook se ne učitava na iPhoneu? Pametni savjeti za popravak
  • Kako stvoriti 3D slike i objaviti ih na Facebooku s iPhonea
  • Kako saznati je li vaš Facebook račun hakiran
  • Omogućite rangiranje komentara za Facebook postove na iPhoneu

Dajući priliku, kako biste poboljšali Facebook priče kako bi ih učinili korisnijim? Podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found